![]() |
Nie mam wysokiego magic levela bo:
-wole expić niż bezczynnie stać jak ten debil skończony pod depo -jak już gram to po to zeby mieć z tego przyjemność, a nią jest tylko exp/hunty/ściganie pk -zanim nabije 60 mlevel to będę miał z 65 level, więc będę chyba lepiej walił niż jakis koleś który na 20 ten magic nabije? -nie mów mi co powinienem mieć, pls? :-) Ogólnie to dzięki za komentarze. |
Chyba sie powtorze ale sski bardzo ladne :) Zycze powodzenia i udanych huntow zeby mozna bylo jakies ciekawsze screeny poogladac ;)
|
Chyba sie powtorze ale sski bardzo ladne:) Zycze powodzienia i udanych huntow zeby mozna bylo jakies ciekawsze screeny poogladac ;)
Cheers... |
chyba sie powtorze ale sski bardzo ladne :) zycze powodzenia i udanych huntow zeby mozna bylo jakies ciekawsze screeny poogladac ;)
cheers... |
sorka ale komp zeswirowal i 3 posty walnal nagle :/ i nawet edytowac nie moge :/
|
sorka ale komp mi zeswirowal i nagle 3 posty walnal i na dodatek edytowac nie chce :/
|
No sorki za to zasmiecanie ale wczoraj cos sie walnelo i po 3 na raz rzucal :/ btw. kolejne laden sski :)
|
Hehe.. looz
Wczorajszy lvl :-) http://img.photobucket.com/albums/v2...wiem/51-52.jpg A dzisiejszy e-wave test (aż się zdziwiłem !) http://img.photobucket.com/albums/v2...iem/ewave1.jpg Komments ;s |
Tak pod koniec to sie ladne eq pojawilo :P
|
You are my idol blz :P
Widać,że dość szybko pniesz sie w góre , jeszcze troche i bede musiał sie bać o siebie , że mnie przegonisz :] Bynajmniej życze Ci tego ;] Docenisz atuty wyższego levela (spamm , bezsensowne pytania , bezsensowne msg...). W sumie cool ;] P.S Szykuj troszke SD , ja postaram wykombinowac troszke uh , i w sobote może zapuścimy sie z jakimś palkiem na Demony ..oka ? :P |
Hehe.. dzięki Kiper, nawet nie pomyślałbym.. Co do demonów to jasne(załatw mi e-ringi), na stan dzisiejszy mam z 9 czy 10 bp, więc myślę, że koło 20 zrobie (no może troche mniej :F) Musi coś wypaść ! :]
Co do tematu to zrobie pare screenów z tych demonciów :p |
Alex(Sam Niewiem) sciagnoles mnie tutaj po roku czasu.. gratulacje :P wiec skoro juz jestem to walne posta a jak! Gratulacje ^_^
|
NIe mow ze bedziesz mial 65lv tylko go zrob ;). Moze bys wstawil screeny z bk questa? :>
|
Phi takie hity to ja na 8 lvl-u walilem ;] teraz serio, jak na sorca to advance very szybko screene niczego sobie :D:D:D Oby tak dalej !!! ( tak tak, znam go osobiscie 8o ) Lizok Rules !!! i love you man
|
ua to ten... eee xD... to gz 100+ z hmm czeku xD
|
Nice Gz lvl i eq :] oby tak dalej dawaj wiecej ss-ów :D
|
:]
Gratulacje :] Fajne zdięcia.
|
Screeny is the best!!! Jak dla mnie masz 1 miejsce w konkursie na najlepszego sorca!!! :cup:
|
Krzysiek Potter 5 level. Będzie sorc!!! :mag: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |