![]() |
Cytuj:
To oznacza że nie jest z ciebie alkoholik, osoby które mają "mocne łby" to pierwsi i najlepsi kandydaci na tych co bez C2H5OH nie mogą funkcjonować... |
Hm nie miałem zgona wiec jest okej. Jednak im częściej się pije, tym głowa mocniejsza.
|
@up
to na początku, później znów jest tendencja spadkowa i możesz po 3 bronkach odlecieć :> |
Cytuj:
|
litr czystej na trzech, potem 2 browarki (3 zostały, przy najbliższej okazji wyzeruję) i w sumie złapałem straszną zmułę i poszedłem do domu, do którego szedłem od 3 do 4:25, bo kochane autobusy zamiast stanąć na przystanku to jadą dalej. ogólnie pozytywnie. bardzo: )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A mój sylwester skończył się dzisiaj ok. 15, mam nadzieje że do poniedziałku sie ogarne :) Były 3 "dłuższe przerwy" od 18 do 15, ale każdą zakończyłem udanym powrotem do stołu i na parkiet. Wszystkich i tak przebił gospodarz:
22:30 w miare świadomy gospodarz says: ja mam głowe do blantów, odpalaj 22:45 gospodarz says: zzzzzzzzzzzzzzzzzz |
Eh, przeceniłem możliwości własnego organizmu, rly. Czuje się fatalnie, zdycham.
Najpierw cytrynóweczka, która jest po prostu zaje*ista i wchodzi świetnie. Potem czysta. Ogólnie wiedziałem co się dzieje do godziny 7, później "poszedłem spać" obudziłem się o 8 i zaskoczenie :D Domóweczka, 16 osób - świetna. |
Wy przynajmniej nie macie uczucia, jakby w nocy ktoś was wyruchał (i mówię teraz całkiem poważnie).
Gdzieś słyszałem, że pijąc drinki upija się dłużej, niż czystą z popitką. Teraz wiem, że to bullshit :( |
Cytuj:
Cytuj:
LOL, już zaczynam czuć jakiego jutro bede miał deda ://// A zdjęcia z imprezy tylko mnie dobiły :< |
To się żołądkowa miętową pije i zapija jakimś kwaśnym sokiem (limonka np.) nie ma wtedy umiaru, pijesz aż się skończy :> Z czystą też tak mam, że do pewnego momentu ok, a później nie mogę patrzeć na ten napełniony po brzeg kieliszek :>
|
Pod choinkę dostałem ochraniacze na kolana (na treningi siatkówki) kierownice ze wszystkimi bajerami do pc/ps2/ps3, książkę, jakaś kasa.
Sylwka spędziłem na 'zielono' u kolegi ;) Co do tego co spaliłem i wypiłem - (tak lansik!11oneone) 300~ ml żołądkowej gorzkiej, 1 piwko, paczka fajek, 2 kule zioła i coś tam szampana. Było wesoło :D |
Cytuj:
@down no tak, ale po co o czymś takim piszesz? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@up: Z tego samego powodu, z jakiego inni piszą co wypili, lub co lubią pić. |
Ja pierdziele, wyzwalanie Finlandii jest męczące :D
|
Prezent na święta: Band Hero i Nintendo Wii
Sylwestra spędziłem w domku, ale za to goście się zlecieli, i była imprezka i dużo szampana ;] |
Sylwestra spędziłem w łóżku z 39,9 gorączki i na lekach, tak, że nawet szampana nie mogłem łyknąć ;]
|
Ale wczoraj było zdychanko. : ]
A już za tydzień urodziny kumpla uhauhauahauhauha!!!11 |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:52. |