![]() |
Cytuj:
Pierwszy link w googlach. Obługa wyszukiwarki jest naprawdę tak trudna? |
Cze co mam zrobic zeby zagrac w MU
podajcie jakies szczegóły plx np:jak amm server załozyc ===>jak zrobic nowego charactera plx podajcie co amm zrobic zeby zagrac w MU |
Jeżeli chcesz grać na jakimś prywatnym serwerze, to oczywiście musisz do niego znać strone :) no i musisz zobaczyć jaką wersję ma ten serwer. Naprzykład ma 97.D, więc ściągasz np. full 97 i do tego skądś patcha 97.D. Potem na stronie będziesz miał Account, albo Create Account i tam tworzysz konto, no i w grze postać.
|
Gangstawar
Zalozylem konto w gangstawar i od kilku dni nie dostaje maila. Rejestrowalem sie juz kika razy i nadal nic. To kiedy w koncu bede mial konto!?!?!?!?!?
|
Aktualnie na Gangsta War są poważne problemy, ponieważ dużo ludzi używa cheatów i poprostu baza wysiadła, problempowinien się ustabilizować do kilkunastu dni czasu.
|
Jak gangstawar zacznei dzialac to niech ktos zrobi temat ze wlaczony czy cos jest.
|
Terra World
Gra number 1.
Ja ostatnio gram w fajną gre. A dokładniej w TERRA WORLD!! Gra jest świetna. W stylu Tibi. Strona: www.terragaming.net Polska strona: www.terragaming.prv.pl Klijent zajmuje 10mg, postać się tworzy w grze. Uwaga: Na o2 nie dochodzą e-maile z kodem aktywacyjnym*, najlepiej założyć na szybko e-maila na onet.pl *dostajesz kod który musisz wpisać przy pierwszym logowaniu. Gra number 2. To już bardziej w stylu ganga war czy jakoś tak. Robot rage. Można w to zagrac na www.miniclip.pl aktualnie jest na pierwszy miejscu 10 najpopularniejszych gier. Gra polega na tym, że tuningujesz swojego robota, malujesz itd, a następnie walczysz z graczami całego świata. |
Emil jak tam sie zarejestrowac napisz wszystko krok po kroku
|
http://www.albion.gra24h.pl/ - Arena Albionu najlepszy internetowy Polski i po polsku RPG
POLECAM !!! |
Ragnarok Online
http://www.ragnarokonline.com/
Superaska giera przez sieć ( widziałem po screenach ). Kiedyś miałem okazje w to zagrać... lecz... moja mama wyłączyła neta :D Ale gra jest naprawde niezła |
tahdah
www.battleon.com
fajna giera.Nie trzeba sciagad :D |
znam najleprza stronę o najleprzej grze rpg Survival project
www.ppgsp.blog.onet.pl :cup:
|
@George
Ściągamy klijenta, instalujemy, wchodzimy do menu i wybieramy New Character. Wybieramy płeć, klase i wygląd, wybieranie statystyk zablokowali(teraz automatycznie daje najlepsze). Wpisujemy po prawo nick, password i na samym dole w troszeczke niewidocznym miejscu e-mail (pisze tam your e-mail.here). Wszystko potwierdzamy ok. Powinien wyskoczyć komunikat, że statystyki są takie i takie. Wchodzimy na e-mail, zapamiętujemy podany numerek i znów wchodzimy do klijenta. Teraz tylko trzeba wziąść load character i wpisać: Nick, Pass, E-mail (za pierwszym razem chyba trzeba), podany numerek. Numerek i e-mail wpisujemy tylko za pierwszym razem. Uwaga: e-mail'a nie dochodzą na o2.pl. Proponuje założyć szybko e-mail na onet.pl |
|
ja znam tibie i mu
Mam bardzo slabego kompa ledwo mi wormsy dysza :/ w jaki morpg moge se pograc oprocz tibi ? (te chaki mnie w****iaja ) |
ehh jaki ci worms pada to ja nieznam żadnych przyktto mi ale jak znajde to umiescze tu Znam tylko to ale to jest jakieś takie inne i dziwne i niewiem czy dziła link www.arenaalbionu.24h.pl
|
kto mi powie czy gra mapleonline (nie wiem czy to właściwa nazwa ) jest darmowa czy płatna
|
ee powiem inaczej... Najlepsza gra jaka mi poszla to pokemon stadium 2 na emulatorze ( wiem ze to glupie ale lubie ta gre )
|
jak to sciognoc i co trzeba zrobic??
Cytuj:
|
Anarchy Online
Kto w odpowiednim momencie się zarejestrował ma teraz do 01.01.2006 r. za darmo tą świetną grę! Można ją ściągnąć ze strony www.anarchy-online.com
Ta gra rządzi! P.S. Może ktoś jeszcze w nią gra? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |