![]() |
stany dość zbalansowane, zapraszam do wymian
|
średnie stany:
Astera 626cc Calmera 750cc Danubia 617cc Elera 717cc Fortera 598cc Honera 494cc Magera 573cc Shivera 623cc |
zapraszam, stany na serwerach dość zbalansowane,
dość nisko malvera 466cc (4660k) |
A można byłoby odpalić AoL'a na eternii i otrzymać kasę na danerze? Miło byłoby.
|
Wszystko poszło szybko i bezproblemowo kasa była już po 3 min :) Jak najbardziej polecam.
|
niskie stany: Amera Azura Dolera Inferna Lucera, zapraszam
|
niskie stany:
Azura 386cc Dolera 9cc Inferna 151cc Nova 372cc Trimera 357cc |
zapraszam do wymian
|
POLECAM korzystałem pierwszy raz miałem trochę stresa ale wszystko się udało mily typ oby wiecej takich bylo ;]
|
teraz także usługi w krajach: Australia, Austria, Azerbaijan, Belarus, Belgium, Bosnia and Herzegovina, Brazil, Bulgaria, Colombia, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hong Kong, Hungary, Ireland, Israel, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Malaysia, Netherlands, Norway, Panama, Poland, Portugal, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, Ukraine
|
Polecam! Wszystko szybko i sprawnie!
|
jeszcze więcej krajów SMS:
Argentina, Australia, Austria, Azerbaijan, Belarus, Belgium, Bolivia, Bosnia and Herzegovina, Brazil, Bulgaria, Chile, Colombia, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Ecuador, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hong Kong, Hungary, Indonesia, Ireland, Israel, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Malaysia, Mexico, Montenegro, Netherlands, Norway, Panama, Paraguay, Portugal, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, Ukraine, Venezuela, Vietnam |
teraz także pacc scroll w polsce i za granicą
|
niskie stany: Dolera/178cc - Elysia/304cc - Nova/322c - Trimera/246cc
zapraszam do wymian |
niskie stany:
Aurora 58cc Aurera 34cc Calmera 252cc Dolera 227cc Nova 194cc Pacera 220cc Secura 315cc Trimera 297cc |
Oceniam world trade na perfecykjny i szybki, postępowałem zgodnie ze wskazówkami strony i nie zawracałem przedwcześnie dupy, przeprowadziłem do tej pory 3 WorldTrade, zacząłem od światu, na którym pan zlotowinfo miał niski stock, oraz niewielką ilośc kasy bo około 40cc, następnie pokusiłem się na ~~70cc na serwerze z bardziej normalnym stockiem, na koniec przerzucałem około 170 cc ze świata, na którym pan stock miał bardzo wysoki, ani razu się nie zawiodłem.
Polecam każdemu, tylko nie zawracać tyłka :D |
niskie stany:
Calmera 284cc Nova 90cc Shanera 192cc |
niskie stany
Nova 279cc Valoria 335cc |
lista obsługiwanych krajów:
Albania, Algieria, Andorra, Argentina, Australia, Austria, Austria, Azerbaijan, Belarus, Belgium, Belgium, Benin, Bolivia, Bosnia and Herzegovina, Brazil, Bulgaria, Cameroun, Canada, Chile, Colombia, Congo Republika, Costa Rica, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Dominican Republic, Ecuador, Egipt, El Salvador, Estonia, Finland, France Outre-mer, France, France, Germany, Germany, Greece, Guadelupe, Guatemala, Guyane française, Honduras, Hong Kong, Hungary, Indonesia, Ireland, Israel, Italy, Ivory Coast, Kazakhstan, Kirgistan, Kosovo, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Malaysia, Martinique, Mexico, Montenegro, Morocco, Netherlands, Netherlands, New Zealand, Nicaragua, Nigeria, Norway, Nouvelle-Caledonie, Panama, Paraguay, Peru, Poland, Portugal, Portugal, Reunion, Romania, Russia, Saudi Arabia, Senegal Republik, Serbia, Singapore, Slovakia, Slovenia, South Africa, Spain, Spain, Sweden, Switzerland, Switzerland, Taiwan, Thailand, Turkey, Ukraine, United Kingdom, United States, Uruguay, Venezuela, Venezuela, Vietnam |
zapraszam u mnie zawsze szybko
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:55. |