Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   "Wszystko o Miriam" - Czy przekroczono granice ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=22806)

Gumez 16-01-2005 10:06

http://www.wetcentrum.pl/sierra/foru...ic.php?t=10311
bez komentarza...

Aureliunkunfun 16-01-2005 10:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ]v[ichal
heheh , chcialbym widziec ich miny jak dowiedzą sie z kim naprawde sie calowali hehe.Ale szczerze mowiac bardzo mi ich zal bo na pierwszy rzut oka dziewczyna jest sliczna, ale jakos niemoglbym po zblizeniu z nią spokojnie spać.

ja bym zrobil to co Ace Ventura w pierwszej czesci (w psim detektywie) jak sie dowiedzial ze ta policjantka to facet 8o :D
i zgadzam sie z tym co mowili ludzie ze te takie reality show to naprawde durnoty . nigdy tego nie ogladalem nie ogladam i nie bede ogladac NIGDY !!!

djkuter 16-01-2005 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
Żygać się chce...

Mnieteż, oglądałem to 10min i przelączyek na coś innego. Kompletne bzdury, już "Bar" i "Small Sister" były lepsze niż to "coś". TVN schodzi na psy.

MKD 16-01-2005 16:13

To po prostu debilstwo. Debilami są zarówno ci którzy biorą w tym udział, ci którzy to tworzą, ci ktorzy to emitują oraz ci którzy to ogladają. Wszystko byle by kasy nałapać. To nie trzyma nawet zerowego poziomu. To jest zezwierzęcenie!!!!!!!

LOL_13 16-01-2005 20:23

ahahhahahaha wyobraźcie sobie jak oni sie z nim całują....ochyda...ale gdyby nie miała narządów meskich to ładna była by dziewczyna.....rodzice sie mi dziwją jak oglądam ten program to cały czas beka :D:D i to oto chodzi ze nie miała tylko hormonów męskich tylko pól zeniskie i pól meskie i mogli jej w ten sposób zrobic operacje....a te typy podali cały program do sądu i zdobyli ugode na wystąpienie programu...heheh

Faith Keeper 17-01-2005 14:33

Kiedy czytam te wszystkie wypowiedzi malolatow to az mi sie slabo robi.

@MKD puknij sie w ten zakuty leb i zacznij myslec, albo najlepiej poszukaj w slowniku znaczenia slowa "debil" (moze uda ci sie go znalesc), albo sie spytaj kogos co on oznacza. X(
Realizatorzy programu bowiem sa jak najbardziej osobami pomyslowymi a nie "debilami". Wymyslenie takiego programu bowiem wymaga odrobiny pomyslowosci. Jednakze brakowalo im zachamowan prrzy wymyslaniu bo sam program jest lekko powiedziane "niesmaczny".

Prosil bym takze o kulturalne sie wypowiadanie na forum bo to nie jest podworko gdzie kazdy rzuca "kur..." czy "chu...", jak nie umiecie wyrazic poprawna polszczyzna swoich mysli to zachowajcie je dla siebie.

Modkow prosil bym o wykasowanie coniektorych postow bo jesli dobrze pamietam regulamin to zakazane sa wulgarne zwroty.

roland 17-01-2005 19:48

Ta, Najbardziej Erotyczny, i do tego niesmaczny topic był tam gdzie Dryb powiedział, że się masturbuje...
@topic
Ta, miriam(pisze z małej bo nie mam do takich ludzi szacunku) to taka "laska z laską"... A co do programu, to jest conajmniej niesmaczny, nie oglądałęm odcinku żadnego, ale z zapowiedzi wiem, jak to wygląda...
Wypacza umysł!

Dj Nekro 18-01-2005 17:38

Lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sesaj
Ja tego nie ogladam, ale dzisiaj koledzy z klasy o tym mowili.

Zastanawiali sie nad jednym pytaniem...czy ona w gaciach ma to samo co inni mezczyzni?...

A przekonaj się sam :P

www.calamiriam.prv.pl <<----- Na tej stronie znajdziesh odpowiedź :P

Nightwalker 29-01-2005 22:20

Oglądał ktoś z was może kiedyś film "Show" z Cezarym Pazurą w roli głównej?
Jeśli nie to zachęcam. Myślę, że wtedy zmienicie zdanie co do śmieszności takich programów jak ten.

Dan the Automator 30-01-2005 10:01

Nie oglądałem. DO tej pory wogóle nie wiedziałem o co chodzi ;-) W dupie mam takie programy, prawda jest taka, że media w pogoni za oglądalnością dopuszczą się wszystkiego... za 50 lat spodziewajcie się "Gladiatorów" na smierć i zycie z udziałem więźniów ;o

A ta Miriam jest cholernie brzydka... brzydki? Nawet gdyby była kobietą, to dalej byłaby brzydka.

sesaj 30-01-2005 10:17

Skoro to jest w niedziele, czyli dzisiaj to ja chetnie zobacze na czym dokladnie to wszystko polega. No to se obejrze... :)

Matheous 30-01-2005 10:39

@Night-ten Show to tez nie za dobry film^^ Tj widac o co chodzi na SERIO w takich riliti szołach, niezla parodia BB itd., ale jako film to takie sobie8o
A co do Miriam-wg mnie temacik mozna juz zamknac:)

Knight Simon Dark lord 30-01-2005 12:17

o mada faka (odgłos żygania) dajcie wiadro ja gdybym był facetem wygrywającym to bym na statku wzioł szalupe,kase i do domu i wiem czmu tydzień na statku żeby jak gość bendzie żygał by nie musiał lecieć do kibla a tak na statku może za burtą żygać do woli a z RS najabrdziej lubiałem:robinsona,agenta,I edycje BB

Nightwalker 30-01-2005 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matheous
@Night-ten Show to tez nie za dobry film^^ Tj widac o co chodzi na SERIO w takich riliti szołach, niezla parodia BB itd., ale jako film to takie sobie8o
A co do Miriam-wg mnie temacik mozna juz zamknac:)

Zauważ, że uczestnicy "Wszystko o Miriam" też nei mają o niczym pojęcia.
"Show" miało być parodią (chodź nie do końca...), lecz ten film zmienia sie w odbicie rzeczywistości...

Dan the Automator 30-01-2005 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nightwalker
Zauważ, że uczestnicy "Wszystko o Miriam" też nei mają o niczym pojęcia.

Wierzysz w to?

$corcerer 30-01-2005 15:54

Tak.
Polin kiedyś wspominał, że jak tylko program się skończył i panowie sie dowiedzieli calej prawdy, to wszyscy zgodnie pozwali producenta do sądu.

Nightwalker 30-01-2005 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
Wierzysz w to?

Wierze, bo ci faceci wytoczyli proces przeciwko producentowi i wygrali. ;]

Edit: $cor szybszy :)

Chilli 31-01-2005 20:26

porażka

Stanowczo uważam że ten program jest do bani i człowiek który to wymyślił sam jest tranzwestytą. Gorszego pomysłu to nikt do tąd nie wymyślił nie licząc disko-polo, ale tak na poważnie to poroniony pomysł z tym programem.
Tylko czekać jak powstanie Truman show. X(

Vanhelsen 31-01-2005 23:50

AHTUNG AHTUNG
Dla zainteresowanych, 6 lutego br. (Swe?) o 23:15 na TVN macie FINAŁ ów reality show

Thero 02-02-2005 10:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
AHTUNG AHTUNG
Dla zainteresowanych, 6 lutego br. (Swe?) o 23:15 na TVN macie FINAŁ ów reality show

A kto by tam chciał słyszeć w kółko "Piii!!"? :p

Cytuj:

Stanowczo uważam że ten program jest do bani i człowiek który to wymyślił sam jest tranzwestytą. Gorszego pomysłu to nikt do tąd nie wymyślił nie licząc disko-polo, ale tak na poważnie to poroniony pomysł z tym programem. Tylko czekać jak powstanie Truman show.
Przegrał sprawę, ale i tak dużo zarobił na tym dobrym* pomyśle....

======
* - Dla niego to dobry pomysł(z jego punktu widzenia), ma w nosie użytkowników odbiorników byle by tylko zarobić...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:57.