![]() |
Wg mnie Ziobro ma wieksze szanse wyboru niz Kaczynski. Wystarczy popatrzec, co sie dzialo podczas wyborow do Parlamentu Europejskiego - wygral w cuglach z kandydatem PO. Ma on przyklejona latke srogiego szeryfa, co wielu ludziom sie podoba.
|
Cytuj:
|
@up
Niestety tak Ciekawi mnie jak wypadnie Napieralski, zawsze mialem go za bezbarwnego polityka, moze pokaze cos ciekawego chociaz zdaje sobie sprawe ze nie ma szans, niestety u nas rzadzi telewizja. |
Ja będę głosował na Napieralskiego.
|
Wedlug mnie Napieralski jest dosc bezbarwnym politykiem. Jedynym plusem jest chyba to, ze blizej mu do lewicowca niz do lewaka.
|
Napieralski , Napieralski ehh Kalisz byłby fajniejszy ;<.
|
Cytuj:
Może byłby mniejszym złem, ale mojego głosu nie dostanie. Choćby za to, co teraz robi z SLD. Swoją drogą ciekawe, dlaczego wyrażacie swoje zainteresowanie nim. |
Przy przedstawianiu swojego komitetu podkreslal ze chce dotrzec do mlodych, jestem ciekawy jak.
Przeraza mnie to ze nie ma zadnej alternatywy dla PO i PiS masakra, telewizja skutecznie pierze mozgi obywatelom. Cytuj:
Dla potwierdzenia http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...osc_prasa.html |
Ja będę głosował na Gertycha, bo on kocha nasz kraj - Polskę. A tak na serio to żaden kandydat mi się nie podoba - czyli random.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Szkoda mi ludzi, którzy będą głosować na tego kretyna Korwina-Mikke. Już bym Leppera wolał jako prezydenta. |
Cytuj:
Chociaż faktem jest, że Napieralski to lepszy kandydat niż Szmajdziński. Przynajmniej jest za młody, żeby mieć coś poważnego na sumieniu. |
Cytuj:
Nawet nie wiesz jak mnie cieszy 'antykorwinizm' u takich idiotow jak ty, tym chetniej na niego zaglosuje. |
Cytuj:
Abstrahujac od powyzszego, SLD trzyma sie na gdzies na marginesie polityki tylko dzieki temu, ze jeszcze zyje czesc pokolenia komunistycznego popierajacego socjal. Jesli to pokolenie wymrze, to SLD odejdzie w niebyt, bo burczenie na kosciol to za malo, zeby wygrac z PISem, ktory de facto tez jest partia socjalna, ale nowoczesniejsza i o ideologii bardziej przystajacej do przekonan Polakow. |
Cytuj:
|
Partyjniactwo mode on http://www.rp.pl/artykul/468722_Komo..._podpisal.html
Komorowski zaczął swoją prezydenturę od mocnego uderzenia. Agenci świętują, zdrajcy Polski świętują, komuchy świętują. |
Kornel Morawiecki,
miałem z nim wykłady z analizy w tamtym roku, bardzo inteligentny człowiek i często latał do Brukseli*, więc jako tako na polityce się zna. A jeśli do 2giej tury przejdzie Komo i Jarek, to głosuję na tego 1. *dodałem, gdyż wszystko inne można sobie wyczytać w necie |
Cytuj:
Dopóki ta grupa nie wymrze sytuacja w kraju nie poprawi się. A co do realnego poparcia dla SLD - powinno ono podskoczyć 25-30% przy założeniu, że partia pozbędzie się bezbarwnych, komfromistycznych liderów i wróci do ideałów lewicowych, bo na dzień dzisiejszy SLD ma z lewicą tyle wspólnego, co PiS z prawicą. |
Demokracja nie tylko w Polsce ale i wszedzie ma to do siebie, ze wygrywa w niej ostentacyjny i prymitywny populizm.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:28. |