Albertus |
15-03-2010 23:06 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
(Post 2742821)
denaturat w Tesco też chyba można kupić bez dowodu. 92%.
|
w wielu spożywczych jest 2,30 za ćwiarteczkę :D
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
(Post 2742822)
Kto normalny pije denaturat?
|
Zdziwiłbyś się , ale są ludzie którzy pija denaturat a są naprawdę dobrymi ludźmi. Do mnie już 2 razy wyciągali pomocna dłoń i dzielili się tym co mieli gdy bylem w potrzebie.
Bo jeżeli koledzy zrobili mnie w chuja na alkohol , a taki denaturszczyk wyciąga ostatnie 2 zl i drżąca ręka mi podaje żebym miał na browara to jednak coś znaczy...
A drugim razem kupili mi chleb w sklepie , gdyż miałem nieciekawa sytuacje i bylem bardzo głodny.
Jak widzę któregoś z nich to z wielkim szacunkiem się do nich zwracam , co śmieszne to śmieszne , ale naprawdę to są porządni ludzie , tylko się zagubili.
Nie pozostawałem im dłużny , w podziękowaniu często dawałem im jakąś część mojego łupu który zdobywałem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt
(Post 2742825)
Co do denaturatu: Przez chlebek przesączamy i do dzieła!
|
Piles kiedyś ze tak mówisz? Ja sięgałem po rzeczy tego typu i naprawdę nie ma co se z tego robić jaj , gdyż każdy kiedyś może być w takim stanie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Monte
(Post 2742862)
Nie ma potrzeby. To co napisałeś jest oczywiste.
Chwilę temu wyśmiałeś ideę upicia się piwami, a przecież nie każdy akceptuje wódkę, więc uwalenie się piwem dla niektórych ma podobne efekty jak wódką. Niektórym starcza 0,5l, innym np. 8 piw, a po obu trunkach żołądek nie czuje się najlepiej ; )
Poza tym, piwo pasuje do oby dwu stanów, które wypisałeś. Oczywiście w mojej opinii.
|
Jak chcecie dość tanim kosztem , dobrze się upić przy czym zachować dobry smak to polecam Starożytna Sztukę Mieszania Kangurów.
|