![]() |
Moniak, ale przecież my jesteśmy Ci gorsi, bo jeździmy samochodami ojców ;]
@Izi: jeśli już piszesz, że jestem ****em, itd to pisz to mi, a nie trzecim osobom. A co do mojej 'fałszywości' to zastanów się kto ode mnie chciał kupić chara, a później kłamał, że nie ma hajsu a jednocześnie wystawiał gp na allegro ! I tak mi na myśl naszło takiego coś ! Jeździmy furami ojców, Ty będziesz jeździł TICO, my jedziemy po zwycięstwo, Ty jedziesz do nikąd ;] Zdjęcie ! http://img145.imageshack.us/img145/8805/92110146.jpg Uploaded with ImageShack.us No i dobrze, że sam odszedłeś z gildii oszczędzając nam tym samym logowanie się na tibia.com ;d |
ta jade do nikad swoim samochodem,i nie prosze ojca o kluczyki tak jak zaliles mi sie na gadu ;d
Nawet nie mam zamiaru sie z toba klocic bo gowna sie nie tyka,bardziej smierdzi. W moich oczach jestes zaklamana suka,i taki pozostaniesz :) Nie musisz sie tu pocic,i wypisywac zamykam temat.Powodzenia z nauczycielka lub z pannami XXL HEJECZKA ;* aha co do tego chara to po 2 dniach juz go nie chcialem,swoja droga chujowo bylo ci to powiedziec bo przeciez wszystko sprzedales :( ja jestem falszywy?przypomnij sobie jak o*******ales dupe osobom ktore sa teraz twoimi "przyjaciolmi" ZEGNAJ PIXELU |
Ok, a przed "i" nie stawiamy przecinków.
Jeszcze edycja : Jak Adam gra Haallym to przynajmniej mamy pewność, że char się nie zmarnuje =d Odpiszemy później z Adasiem jak coś, bo na Hff waste <IRONIA> i musimy iść zarobić ;/ |
Mi tam Izi dobrze że mam 2 samochody taty do dyspozycji , są tak jakby moje i nie będę musiał się wozić Tico xD ale zanim będziesz się wozić swoim Tico w Płockim gazie najpierw zdaj prawko xD a co do haliego to ładnie sobie poleciałes , wszystko ojebane a ty kręcisz byle go nie kupić...
|
a ja tam wole pozbierac troche wiecej i miec cos normalnego:/
|
a ja mam 2 nienormalne samochody xD?
|
Ja dalej czekam na moja stowke Izi
Ja odkupilem od ojca stary samochod jak kupowal nowy... ale i tak super czesto nie jezdze. |
bo garaz jest zuy i ma pelno trapow jak w tibii, np rowery, co?: D
|
|
a chce ktos kupic moje bot accounty?? po 3 chary na takie jedno konto
|
|
czemu ze mna tak nie locisz?;/
|
bo ja Adaś z Toba loce lepiej hehehe
|
elo tibijczyki mam fajne konto na handel 160ms !!
|
Hellspawny z Moniakiem :)
http://img293.imageshack.us/img293/2...zmoniakiem.jpg Uploaded with ImageShack.us + 2 x steel boots |
+10k,15 essek i 24 ogony
|
a no zapomniałem
|
|
Taaa? A ja sprzedam 211 rp 120 dni paka i 6,3kk!
Maks jutro na 50 pkt ciśniemy :D? |
lepiej bys paka sprzedal!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:31. |