![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Psu nie powiesz " sory stary, przypadkiem" tzn. powiesz ale gówno zrozumie. Dziabnie instynktownie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Oszacowałem ją na podstawie moich wiadomości o Chinach, które od czasu do czasu aktualizuję i sprawdzam. |
No to zarzuć czymś.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a ogrodzić europe 40 metrowym murem , wygonić obcych i niech se tam robią co chcą co nas obchodzi ze jakiś murzyn czy chińczyk głoduje... powinniśmy troszczyć się o własnych obywateli. Jedynie szkoda tych zwierząt bo bardziej szanuje zwykłego burka podwórkowego niż jakiegoś chinola. Teraz spuszczenie atomu na chiny było by samobójstwem , ale zamkniecie granic na ich towary (no ale tu trzeba by własnych dużo narobić) było by dobrym rozwiązaniem.
|
skoncz... i zmien avatar hejterze bez oparcia
|
Cytuj:
|
Mogę być dla was śmieszny, idiotyczny, dziecinny ale. Gdybym miał załadowaną broń, obok mnie jakiś s*****el zabijał by w sposób nieludzki jakieś zwierzę. Np. uderzając je kilofem, podpalając, whatever to bym strzelił. Na obecną chwilę nie wiem czy od razu w głowę ale;).
Czasami wydaje mi się, że bardziej mi żal zwierząt niż niektórych ludzi. Od jakiegoś czasu staram się nie myśleć o tego typu skurwysyństwach. Filmik wyłączyłem po 10 sekundach. Jeśli chodzi o Chinoli tak ogólnie to jakoś od maleńkiego ich nie lubiłem;). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:31. |