![]() |
Ciekawe kiedy będzie update bo się już doczekac nie mogę B):D:cup::evul:
|
Cytuj:
|
Dear Testers, thank you all for participating. Test Server will end in about 15 minutes.
Kończymy zabawę, pewnie jutro lub w środę aktualizacja :) |
Bankowo środa, zawsze jest w środę ;)
|
Cytuj:
|
Bedzie środa, jutro pojawi sie news, ze next day bedzie update xD
|
;p
a propo knightow czy napewno zabrali exure? i jaki czar jest za nia teraz i ile leczy czy tak jak exura i ile many bedzie bralo
--- Samnisty dodał 5 minut i 31 sekund później --- a i jeszczer male pytanie co do upa czy bedzie tylko flash czy tez stary klient do pobrania osobno? |
Flasha nie będzie jeszcze, a co do "exury" to będzie to exana mort, jeżeli dobrze zrozumiałem wypowiedź z tibia.com
|
exura ico, 40 many to pierwszy leczacy spell dla najta od 10 lvla
|
Ja w sprawie tej exury ico dla knighta.
Ten czar zabiera 2x więcej many, ale czy daje 2x więcej hp ? |
Cytuj:
Cipsoft niby nic nie robi dla facc bo nie utrzymują-Nawet blizzard nie jest tak łasy na kasę.Porównajcie haven and hearth na przykład. Żyją z donacji.Robią grę bo lubią i mają kontakt z graczami... @Topic -Mounty - kolejna zrzynka z wowa Nie podobają mi się.Chociaż,bohy stanieją. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tymi cake golemami? |
Cytuj:
Cake Golemy to część światowego questa, jeśli się nie mylę. Co do mountów, to w masie gier MMORPG są, więc to żadna zrzynka. |
Hm,nawet jakby tibia byla płatna to wątpię czy ktokolwiek chciałby w nią grać skoro można grać w cud miód Xsyona,MO,WoWa za te sama cene.
A mounty do tibii po prostu nie pasują,to idiotyczny pomysł. @Topic A high lvle śmiały się ze mnie jak strzelałem z armaty<teleskopu> Na tibianicu ;< Nie jestem pewien co do tego update,juz niedlugo. Pewnie nerdy se beda w miescie biegac i sie chwalic,ufff jak ja tego nie cierpie |
Ja jestem ciekaw tych mountów. Bo z tego co zauwazylem przez lata gry, one beda tylko dla pacc. ale czy bede lvl'owe ? Mam na mysli to ze np bear bedzie juz od 15 lvl a np terror bird od powiedzmy juz 25 ?
Czary ? Gram palkiem 70 lvl :) wbity tylko i wyłącznie na facc. Po upie oczywiscie kupie pacc :)) musze no :)) Wracając do czarow. Palkom zabrali vite a dali san - dla mnie bajer. Poza tym jest cos nowego na pacc :) trzeba tylko siłę sprawdzic :) Cooldown ? Jak dla mnie zajebosta sprawa. BO jak juz ktos wspomniał teraz okaze sie kto tak naprawde potrafi grac :)) wszystkop okaze sie juz dzis :) po 23 ;p bo do 19 sie nie wyrobią :D |
beda dodane jakis nowe itemki ?
|
Kolejne Update co nic nie wnosi dla ludzi z paccem na rooku.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do exury to idiotyczny pomysł, bo postacie "nie" magiczne też je miały od zawsze.. |
@up
ja mysle ze nie bo teraz okaze sie kto naprawde potrafi grac a nie tylko biegac z manasami i spamowac ue czy jakims innym badziewiem. teraz zacznie sie prawdziwa gra |
ee to jak bedzie z tymi itemami będą jakieś nowe czy nic .. ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:50. |