![]() |
Cytuj:
OTS moze nie jest zbyt zgodny z moralnoscia - w koncu bazuje na cudzej pracy i popularnosci, jednak pod wzgledem prawnym jest legalny. |
GRATZ ! Teraz chyba będziecie mogli nazywać się "oficjalną polską stroną Tibii" ?? mniejsza z tym, mam nadzieje, ze będzie więcej newsów.
PS. Co sie stało z niektórymi obrazkami na forum ? m. in. przycisk cytuj. --edit-- juz obrazki normalnie dzialaja |
no i cool
no i cool wedlug mnie stronka na ty wyjdzie troche lepiej.
zycze wam zebyscie byli najlepsza polska stronka o tibi(zawsze od poczatku granie wlaze tylko na wasza stronke). i pytanko czy jest jakis gm polak?? :D :D :D :D :D :D :D undefinedpowodzenia:) |
gratzzz
No i spoko ale otsa zeczywiscie szkoda
|
Ha ha!Wiedzialem ze to podpucha!
W zamian za to ze bedziemy dostawali niusy z tibii wczesniej niz inni zniknie dzial ots.Jakby nie mozna bylo poczekac te 2,3 dni i samemu przetestowac. Jezeli CIPsoft boi sie konkurencji to (jak juz ktos wyzej powiedzial) niech polepsza jakos tibie, niech wniesie wiecej niz ots. Ogolem mowiac dla jednych fajnie dla innych mniej...ale i tak sa inne strony o ots :P wiec nie trzeba az tak bardzo rozpaczac.... |
Cieszę się, że Tibia.pl powoli się rozwija. Jesteście coraz lepszą stroną. Stajecie się tak jakby (albo już jesteście!) polskim odpowiednikiem tibia.com, stajecie się centrum polskich graczy w tibię. A teraz... teraz będzie lepiej! Życzę powodzenia, i aby strona się lepiej rozwijała i nie prędko upadła!!! Powodzenia!!!
|
Cytuj:
|
Szkoda otsa ale chociaz każdy wie że ots jest dobry ,ja nie :baby: sądze ze lepszy od zwykłej tibi :cup: ;)
|
No i bardzo dobrze!
Gdyby tak nadal miało być to tibia straciła by urok.... A co do rozwoju to Gratuluje ;)!! Widać że tibia.pl się rozwija i że "polacy to nie cioty i swój język mają" :) |
fajnie, szkoda otsa ale bedziemy poinformowani niezle
Powinni zrobic cos z ta tibia bo mi sie troche nudzi...np : zeby xpa sie nie tracilo tylko eq albo cos innego... Offtopic : Zna ktos serva gdzie mozna w normalne dni szybko sie lognac i gdzie jest czesto gm? |
nono
Pięknie wszystko bedzie lepiej i lepiej :) Żal mi mojego ulubionego tematu w forum bo zawsze sobie na OTS wyładowywałem złosc z normalnej tibi teraz bede improwizował żeby IP wynaleźć :D jeszcze raz gratz za kontrakt z cip:-P
|
CIPy spoczęły na laurach i zaczęli zbijać bąki licząc kasę.
a tu nagle pojawiło się coś, co zachwiało ich sielankę i w dalszej perspektywie czasu zmusiłoby do ruszenia tyłka z hamaka i wzięcia się do roboty. więc wpadli na genialny z ich punktu widzenia w swojej prostocie plan... :baby: widocznie nie odrobili zadania z historii... :baby: |
CIPy boja sie Otsa :D i maja prawo sie bac bo OTS rozwija sie w strasznym tepie B) ale jesli mysla ze nie umieszczanie go na stronach itp. cos zdziala to sie gruba myla. Zakazany owoc lepiej smakuje B)
|
Hmmm...CIPy wiedzą że dużo ludzi korysta z OTS, i kiedyś mogą przestać grać w zwykłą Tibie, dlatego ustanawiają ten zakaz. Myśle że ich działania na tym nie poprzestaną i w następnym drobnym Update można spodziewać się plików blokujących dane wysyłane/odbierane przez Tibia 7.1 na danym komputerze. Ale to tylko moje zdanie..:) A co do 2 części newsa, to zapowiada się że Tibia.pl znajdzie się na podium najlepszychstron o Tibi. :)
|
Olrajt!-
No dobrze ,że stronka się rozwija, a OTS mnie nigdy nie interesowal. Mam pytanie, mianowicie czy ta wspólpraca jest obustronna? Tzn, czy wy możecie podawać propozycje na rzeczy w update, albo czy CIP-y biorą pod uwagę pomysły z 4-um. Bo jeśli tak, to podajcie im pomysł żeby zrobić jakiegoś Polaka GM-em.
|
Cytuj:
A co do blokowania:Po dwuch dniach powstaną programy blokujące tą "poprawkę"....ale wątpie aby coś takiego powstało kiedykolwiek. @qkie, 2 posty niżej Cytuj:
|
OTS przetrwa i bez tibia.pl. Tylko wyglądać aż powstanie polski serwis OTSa.
MatKus, pamiętaj o mnie ^.- |
O Ku**a co za decyzja ! ots miał zostać bo przez to stracicie ludzi (OTS cool)
|
Dla mnie strona straciła sens bytu. Macie usera mniej :confused:
Tibia.org.pl = :cup: |
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Szkoda ze nie ma juz OTS ma to swoje złe i dobre strony.
A szczegónie dobre dla naszej strony POLSKIE :evul: :) ;) :p B) :] :D :o 8o TIBIA COOL TibiA COOL TIBIA TIBIA ...................UZALEŻNIA |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:43. |