![]() |
Cytuj:
jaki głupek-.- |
A ja znam miejsce na afk bez pk
Isle of the Kings. Nie powiem co trzeba zrobic aby się tam dostać (można dzięki broszce).
|
jesli juz jest taki temat to ci odpowiem:
najlepiej wejsc na jakis dach(po parcelach)zeby nei bylo drabiny i na kantach dachu ustawic pacele skrzykni cokolwiek na co da sie wesc wtedy nie beda mogli wejsc do ciebie niewiem jak jest z levitate ale wiem ze facce nie zrobia tego napewno :) |
Spróbuję podsumować temat:
- Afkowanie jest LEGALNE do 15 minut. - Jeżeli słyszałeś inaczej, to była mowa o Macro. - Jeżeli idziesz do WC to najlepiej wejść do PZ. - Jeżeli idziesz AFK robić runy to szukaj miejsc, które mają najmniejsze prawdopodobieństwo, że "ktoś" je odwiedzi. - Nie pytaj o miejsca do AFK'owania, gdyż jest to oczywiste, że od razu AFK'arnia się zleci. - Nieprawdą jest to, że gracze nie zabijają za AFK'owanie. Osobiście znam wiele osób które właśnie tak robią. Czyli trzy rzeczy na które musisz uważać afkując (Ostatnie tylko z macro): 1. PK 2. Zlurowane potwory 3. GM Na światach NON-PVP możesz BEZPIECZNIE afkować na dachach budynków (Bez macro). [Offtopic] A skoro już mówię o PK to wyjaśnię jedna irytującą sprawę, która się ciągnie odkąd pamiętam: PK = Player Killer Więc nie ma znaczenia czy zabiłeś słusznie czy nie... Tak czy inaczej zabiłeś - Czyli jesteś PK. A tak swoją drogą jest to mój pierwszy post, chociaż czytam to forum od 2,5 roku. Chciałem się przywitać: Cześć. [/Offtopic] |
Cytuj:
Ello @topic Pamiętajcie że na każdym świecie <chyba> jest pewna gildia w której kilka playerów to Counsellor albo Tutor, a niedaj boże gm. Puszczają Ci msg jak przelookają kto ile online, nieodpowiadasz powiadamiają gm'a i masz bana -,- |
levitate
można użyć czaru levitate aby dostać się na dach obłożony parcelami.
|
AFK...hmm??
Na serwerach non-pvp polecam Ship w Venore. Nie da się tam nic zlurawać i nikt cie niezabij a jeśli masz więcej cap to podziemia depo w venore poprostu bierzesz w cholere żarcia i zostawiasz postać gdzies w koncie. :evul:
|
Cytuj:
To chyba jakis 10 letni GM musialby byc;] Gdzie jest napisane, ze MUSZE odpowiadac na msg Tutorom?? Moge ich najnormalniej olac, bo np huntuje i nie mam zamiaru ciskac klawiesze? A moze prowadze rozmowe z innym kumplem i nie bede sobie zawracal dupy jakims Tutorem? |
najlepsze jest chyba moim zdanum miejsce gdzie jest mało ludzi, x)
a jak ktoś tu napisze to już nie będzie tam mało ludzi x) |
Cytuj:
Niestety ale zaraz po tym do mnie gm napisał bo też się nieodezwałem znaczy teleportnął się 2 kratki przedemną a ja akurat dragga lałem :P |
Te osoby co mówio o afk że jest zabronione to buraki... Tak gadajo chyba żeby sie podniecic że znajo regulamin lub coś w tym stylu... Na pewno wy tez afkujecie na 100% w roznych miejscach i uzywacie MC GG i innych pierdół a teraz pieprzycie glupoty...
|
Już tych postów nie musicie nabijać. Podsumowałem temat i myślę, że nie ma nic do powiedzenia więcej poza tym:
Nie wiem jakim cudem GM coś mogą robić jak nigdy się nie logują. Wczoraj pierwszy raz od 2 tygodni widziałem GM'a na aldorce. Prosiłbym o nie kontynuowaniu tego tematu. |
Cytuj:
A ty wogóle nieuwasz mc Ngg itp. tak ? Jesteś świetnym graczem tak ? Itp. Itd. A to że ty nieznasz regulaminu to twoja sprawa omg.... I niewyzywaj next time @up Sorka musiałem. |
W miejscach do których nikt nie chodzi - sam mam kilka takich miejsc ale za skarby świata ich nie zdradze xP
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To jak sobie gówno może to czemu mi się teleportnął gm jak mu nieodpowiedziałem. I to nie tylko mi...... |
@topic
O Thais zapomnij... pk, pk, pk... Jak na noc to TBI i nad Sweaty Cyclopse w Ab Jednakże za to można dostać bana (teoretycznie), ale jak GM się pojawi to cie automatycznie lognie i nie będzie mógł ci tego udowodnić. Jak na 3-10 minut to przed dp lub w nim. Zależy od lvla. |
Afk?!
afk to normalna sprawa :) ale jeżeli używa ktoś bota to wtedy wręcz trzeba za***ać gnojka :evul: grrrr X(
|
Cytuj:
|
najlepiej afkowac jest w miejscówach gdzie nie ma w poblizu potworów i są schody a nie drabina powyzej i ponizej nas np. nad drugim depo w venore
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |