Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Design tibia.pl (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2455)

Nieznany wojownik 27-01-2004 17:30

Wszystkie layoty są tragiczne, bez pomysłów. Ech widac ze nie macie co robic

n3m3s!s 27-01-2004 18:00

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Nieznany wojownik
Wszystkie layoty są tragiczne, bez pomysłów. Ech widac ze nie macie co robic
To siadaj i zrób lepszy cwaniaczku. Pochwal sie czymś.

Krolowa 27-01-2004 19:10

zdecydowanie Dejvo_1 jest najlepsze ;)

Blaziken 28-01-2004 13:30

MOIM ZDANIEM POWINIEN BYĆ ALBO DEJVO1 ALBO TEN CO JUŻ JEST.TEN KTO MYŚLI I NACZEJ(ŻE LEPRZE JEST NP.BOSAL)TEN JEST (Cenzura)

Spider 28-01-2004 13:42

Cytuj:

MOIM ZDANIEM POWINIEN BYĆ ALBO DEJVO1 ALBO TEN CO JUŻ JEST.TEN KTO MYŚLI I NACZEJ(ŻE LEPRZE JEST NP.BOSAL)TEN JEST (cenzura)!
nie gadaj ze kazdy kto mysli inaczej od ciebie jest do du**y bo, poniewaz, dlatego, ze,iz panuje wolnosc slowa .

P.S. Wg. mnie nalezy sie upomnienie Blazikenowi .

Magnifikus 28-01-2004 14:47

Jak wszyscy to ja tez sie wypowiem...

Nic nowego wszyscy przekrzykuja sie co lepsze :O
Bosal1 - Ladne ale zbyt futurystyczne
Reszte pomine bo mi sie nie podoba :))
Dejvo1 - Przyjemne kolory i pasuje do klimatu tibi ale wole menu z prawej strony :P
Wiec.. Zaglosowalem na Dejvo1 :D

MatKus 28-01-2004 14:57

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Spider
nie gadaj ze kazdy kto mysli inaczej od ciebie jest do du**y bo, poniewaz, dlatego, ze,iz panuje wolnosc slowa .
Jak powiedział ktoś mądry : "Nie kłuć się z głupcem, bo ludzie mogą nie zauważyć różnicy". OK, ale ja mimo wszystko spróbuję :P

Każdy ma prawo mieć własne zdanie, ale każdy musi pamiętać, że inni mają takie samo prawo.

Ja np. uważam, że Dajvo1 jest fajny na stronę, na którą wchodzi się na 2-3 minuty. Jeśli ktoś zamieża oglądać stronę trochę dłużej, to zaraz będą go oczka bolały od takich kolorków, dlatego też akurat ten design uważam za najgorszy.

Jeśli komuś się akurat ten design najbardziej podoba, prosze bardzo, zaznaczamy odpowiedną opcję w ankiecie i głos został zaliczony.

Kael 28-01-2004 19:18

bosal 1 rux !!!!!!
dejvo 1 second

--------------
prosze o namelocka na mojego chara :rolleyes: nick eomer syn eomunda

Hegemmon 28-01-2004 20:47

hmmm niezła tu zadyma :P
a może by tak wprowadzić kilka styli??
"a cóż to takiego te style??" spytacie :P
otóż chodzi mi o style strony.. w menu można by sobie wybrać w jakiej grafice chce się pracować ... jak to działa sam dokładnie nie wiem.. to dość skomplikowany bajer (kiedyś był na www.innyswiat.pl) jeśli zainteresowałem tym szefostwo to spróbujcie pogadać tam z Adalgrimem lub Safaelem (ale uprzedzam chłopaki mają teraz sporo na głowie) może uszczkną rąbka tajemnicy :D

Main Vegeta 29-01-2004 23:15

Według mnie to Bosal1,Dejvo 1,2,3 som dobre.Sory Matkus ale jakos mi sie te twoje nie spodobały.Wstyd sie przyznac wśród takich ekspertów ale sam nie umiem robic stronek (dopiero sie ucze) no i nie mi oceniać starania ale tak na oko to wlasnie Bosala i Dejvo najlepsze

Mako 30-01-2004 12:05

DEJVO 1 THE BEST!!!! Super kolory, wszystko czytelne :) i wogule super :))))

Xodapi 30-01-2004 14:04

Według mnie najlepszy jest pierwszy lay. Jest czytelny, wygodny, prosty i ładny. Dwa następne kompletnie mi się nie podobają. Są za proste. Można powiedzieć, ze jest w nich 0 grafiki. 7 minut w photoshopie, 15 minut w notatniku i taką stronkę można zrobić (bez obrazy dla autora) Następne są nawet, nawet, ale czegoś im brakuje. Wiec pierwszy projekt powinien wygrać (jeszcze można by logo jakoś urozmaicić

Waglikus 30-01-2004 18:34

Według mnie powinien zostac stary Lay ale tamte też są niezłe

Holonaho 30-01-2004 22:02

Helloł ja mam jedno zasadnicze pytanie po co zmieniać coś co sie sprawdza i jest dobre mnie ta oprawa tibi.pl podoba i nie sadze aby były tu konieczne jakiekolwiek zmiany... lecz to nie ja podejmuje decyzje

Pozdrawiam...

Qstosh 30-01-2004 22:50

sry, ale mi sie zaden nie podoba ... lepiej zeby zostalo to co jest.
Ewentualnie moznaby polaczyc te wszystkie propozycje w jedna cala !

Bambuko 31-01-2004 15:57

Cytuj:

(...) Dwa następne kompletnie mi się nie podobają. Są za proste. Można powiedzieć, ze jest w nich 0 grafiki. 7 minut w photoshopie, 15 minut w notatniku i taką stronkę można zrobić (...)
Matkus (autor tych layów) zaznaczył gdzie ma być logo i tak dalej, ale ich nie zrobił. To tylko projekty.

Gewof 31-01-2004 16:08

Narazie projekt Bosala mi sie najbardziej podoba ale mogl by on troche inaczej wygladac albo narazie nie zmieniac wygladu tibi.pl jezeli ma tak wygladac jak przedstawiaja projekty :( Wiem ze zrobienie takiej stronki nie jest latwe ale moze by tak sprobowac polaczyc sily i zrobic cos razem ?? :))

boss 31-01-2004 16:25

Mi sie podoba strona taka jaka jest i nic nie trzeba w nie zmieniac a jak juz ktos sie upiera to moze cos by sie znalazlo ale trzeba bylo by troche poszukac :P

Higokes 01-02-2004 12:12

Powracam po 1 miesięcznej przerwie. Najbardziej podobają mi sie layouty Dejvo. MatKus musi jeszcze nieco dopracować grafike i przystsować do niej tabelki. Co do Bosala... hmmm... ciekawe ale mało efektowne :P.
GŁOSUJCIE NA DEJVO!!

Verhettin 01-02-2004 21:09

Najlepiej by bylo jak byscie zostawili stary wyglad

STARY ALE JARY

:P
a te inne sa do bani!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:56.