![]() |
Cytuj:
@topic Wg. mnie lepszy serpent.Lepiej mieć więcej ataku w broni 1-ręcznej. |
żal
Rany ludzie troche mi was żal.Może powiecie mu żeby kupił bp ice rapierow co?:D :D :D .
Serpent Sword 26 15 41 oz. 1 ręczna Spike Sword 24 21 50 oz. 1 ręczna Pomyślcie spike ma 24 atk i 21 def, a serpent o tylko 2 większy atk,czyli spike ma o 6 więcej defa. __________________________________________________ :lucznik: Palladyn vs :elf: Elf. Elf wins!! :mag: Druid vs :elf: Elf. Druid wins!! Druids cool :x: __________________________________________________ Czemu w Tibii nie ma :kon: .......bo by smierdziało! |
Cytuj:
|
Cytuj:
__________________________ Pisz w 2 linijkach __________________________ |
Cytuj:
|
Masz taki level ze i tak nic nie bedziesz blokowal. Serpent lepszy bo wiecej ataku a wiec i latwiej wbijac i za wiecej. Pewnie i tak bedziesz expil an trolach czy dwarfach wiec i tak nic Cie wbijac nie bedzie.
|
Cytuj:
i jak ototcza mnie ze 4/5 dwarfow czy rotów dostaje hity(raz dostalem 158o ) _______________________ Pisz w 2 linijkach!!!!! _______________________ :cygaro: |
Noobowski temat bo to jasne ze wybralbym ta bron ktora ma wiecej ataku czyli Serpent Sword.
|
Cytuj:
Cytuj:
Edytuje:błędy zrobiłem specjalnie. |
Z wiekszym defem dostalbys 75 albo przy pechu 80+ bo hity sa losowe ...
Def broni nawet jesli liczy sie gdy uzywasz tarczy przy blokowaniu ma znaczenie drugo- albo i trzeciorzedne.. |
Cytuj:
Szkoda, ze nie wszyscy to wiedza, i co pewien czas slysze teksty typu: walczysz axe,a ja mam bsa on ma 30obrony, ja blocze lepiej bla blabla, tak naprawde prawdziwe blokowanie zaczyna sie od potworow rangi gsa, a wtedy roznica kilku punktow obrazen w jedna czy w druga strone jest naprawde nieistotna btw 90% potworkow ,,elitarnych'' atakuje za pomoca magii, wiec staty broni i skile niewiele ci dadza... |
def sworda daje, sam srawdzalem poszedlem na ghula i mialem bsa i tower shielda nalozylem oba- nie bil wogle, zdjolem shield i trafial raz na 10 zdjolem bsa i trafial caly czas, zalozylem shielda i taka sytuacja jak z bsem
|
Wiadomo, ze sama bronia spokojnie mozna blokowac, sprawa kreci sie wokol tego, czy jesli mamy tarcze wlicza sie def broni mniejszy od defa tarczy.
|
Ja wolę spike :) Ładniejszy i wogle dla mnie spoko sowrd :) Kiedyś nim expiłem az do 15 lvla :) huiahsuhais
|
Mmm
raczej spike bo ma wiecej defa a przy dobrych skilach te 2 punkty ataku to prawie nic
|
Osobiscie bym ci polecil kupic to co tansze i uzbierac szybciej na fire sworda mysle ze bedzie to raczej serpent poniewaz leci z dragow a nie z vampow poza tym ma wiecej ataku i szybciej kase uzbierasz:cygaro:
|
lol
@EDIT
humm,ja powiem tak,nie bede nigdy bloczyl bsem bo uzywam axow ktore sa swoja droga najlepsze :) a roznice poczuje ogromna,na prawde...ja teraz skiluje wiec nie pujde wyprobowac Twojego sposobu,ale mam kolege (ktory jest retired niestety;/ ) i wiem jak bloczyl,bo akurat mial bsa.biegal z demonka i jak szedl bloczyc to zeby capa na uhy miec nie bral bsa,tylko sama tarcze i mowil ze roznica praktycznie zadna, bo co to jest +/- 2 uhy na dragach? ;p BTW. Ja tez slucham metalu =) Up the Irons![/quote] Noo ale bs jest bardzio leciutki, juz lepiej byloby zostawic chyba buty i np; scarf czy tam platinum ... Ja nie wiem jak mozna isc bez broni na blokowanie, przeciez jakby zalozmy paldi shoterzy a ciebie otoczylo 3 dragow w rogu ? kkthxcya Wez serpenta, przy skilach 30 bedziesz walil hity 50+ i szybko doexpisz na lepsza bron |
:)
jak bedziesz mial dwarven shield i spike sword to bedziesz lepiej blokowac ale ze serpentem bedziesz lepiej walic:)a tak wogle to dobre skille na 14 lvl widac ze skillowales bo ja wogle nie skillowalem i na 15 mam 39/24:P
|
serpent SUX. Po tygodniu uzywania wymienilem go na spike'a.
|
Odwieczny konflikt
Ahh tak... Odwieczny konflikt między Spike Swordem, a Serpent Swordem :]
Sam mam problem z czym chodzić :) Ale chyba raczej Spike Sword... Te 2 punkty ataku mniej... niewiele, a mówi się że 1 punkt ataku jest warty 2 punkty defa więc 4 punkty def. A spike ma przecież 6 punktów def... Jakby serpent miał 1 punkt ataku więcej to by były sobie równe, ale co kto lubi. :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:14. |