![]() |
Cytuj:
co za noob |
Cytuj:
|
Cytuj:
co sie napinasz, przejmujesz sie tekstami 10latkow? lol to forum noobow jest, nie ma czym sie przejmowac i denerwowac |
@Diamentowe Ostrze : a ty edytować posta nie umiesz??
|
Cytuj:
nie:] co za roznica czy edytowany czy nie i tak nie ma juz od dawna liczydla postow -.- daruj se to |
Niezle screeny :)
A do reszty to jak jestescie tacy cfani to powiedzcie mu to w grze zobaczymy kto sie wtedy bedize smial :baby: |
Good SSy
More More ;] |
siemka lubie twoje sriny ;]:SSSSS
eyy podobajol mi sie twoje sriny zawsze jak wlanczam kompa je oglondam;p eyy na tym klescie na d axe i g shield w 2 szkielecie byl jeszcze obsadian lance ;/ ale mniejsza z tym :) ;p podobaly mi sie i zawsze bendol sie podobac
Nick:Minder Galaktus SERV:Titania MIsto:Thais Profesja:Knight Skille:xx xx (lubie Xsiao ;p) |
Ziom LUbie Twoje SKriny
To znowu ja ;) eyy Jak zrobisz 100 lvl to POwiedz a jak juz go masz To spox ok nara ps. minder galaktus :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o :o :o :o :o :o :o :o :o
|
Zio LUbie Towje Skriny ;p
Eyy Na klescie z d axe i g shield byl jeszcze obsadian lance :) :) :) ;) :p :p ;) ;) OK nara I GRAtz s axe WIem Ze Go jeszcze splacarz to JA MInder Galaktus;p
|
@up : @up : @up : co za nOOb....
|
Łooooo.. Xsiao wypas eq i wogóle. Mam 1 proźbę Xsiao z kąd masz taki fajny licznik godzin ^^ prosze o Odpowiedź bo bardzo takiego licznika potrzebuje.
P.S. >>>POZDRO<<< |
Very nice Ss'y.Gratz dla ciebie.
Apropo tych ludzi oni ci poprostu zazdroszczą bo sami by chcieli chociarz czasteczke z tego co ty masz.Wogóle z red skulle podupczac w c armor k legach demon shieldzie itp. Ja musze podupczac w p secie ale wkoncu to wojna :D.A tasker nie został stowrzony do tibi... |
Ostatnio nie ma co tu komentować, jedynie ten 50mlvl od >Tahu< <---- GRATZ
|
Gz
Wielkie gratz xsiao, wiesz na czym expic ;p
ja Cie wiele razy widzialem i musze stwierdzic ze szybko bijesz lvl wiec musisz umiec dobrze grac co potwierdza to ze masz stonescutter axe. |
:] ehh Xsiao Xsiao :P fajne ss xD
|
No fajne:):) Ja niewiem jak sie wkleja screnny tez bym wklejil:(
|
Cytuj:
Bo on gra w kafejce chyba fufu desperata nie wiem bo nie mieszkam w jego mieście :P |
@re: Xsiao
wszystkie ssy dajesz w pierwszym poscie ? bo 10 storn i tylko na pierwszej ssy i dosc malo :/ a bardzo sie fajnie widzi ssy z dan00bi i jecsze h levela |
Fotki sa super, ostatnio widzialem filmik z danubi jak na wojnie smigales ;) BB dalej wygrywa, a raczej gromi przeciwnikow ?
Daj wiecej ssow, bo robisz naprawde super. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:16. |