![]() |
Wiem ,że nie jestem jeszcze "dorosły" to wiem ,że gdzie niegdzie s± jeszcze takie żubry że białe tło żubra głowa i pod spodem dojlidy.Mysle ze dla jednego chodzi o tego z puszczy :> a drugiego stare opakowanie i smak pewnie :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hmmm.... Najbardziej smakuje mi Tatra Mocne.
btw. nienawidzę piw o smaku jaki¶ owoców itp. Piwo powinno smakować jak piwo, a nie jak malinki z cytryn± :p |
Cytuj:
|
Zuber is the best ( 2,05 za 0,5 l, no i ten niezapomniany smak i wrazenia )
|
Komandos Connecting People :p
|
niektórzy popadli w paranoje jednak w Polsce nie trudno o kupienie alkocholu,także pomysłowe "dziecko"napije się,nawet 7 latek dostanie od swojego taty łyka czy co¶...
|
dla mnie ruluje Dębowe mocne, jest też pare zagranicznych, ale ogólnie popieram to co Polskie ;] :flaga_pl: , żywca już ni bo Carlsberg go przej±ł, i teraz on Carlsberg jest lepszy dlatego Dębowe Mocne !!! I wcze¶niej zreszt± też!
|
Fajnie nie jestem pełnoletni ale na imprezce u kumpli zawsze siem co¶ znajdzie ;p
Preferuje stronga =D Ale bez fajek rowniez siem nie obejdzie a więc Cristal menthol i strong musi byc na stole ;p |
Najlepsze Czeskie Piwo!!!
Pilzen Urqell lub Czerny Kozel |
Cytuj:
|
bezalkoholowe :]
|
carlsberg...
Carlsbeg ssiut
The best beer on the world 12:34 Los Angeles 15:56 New York 17:29 Texas N.A.S.A. Centrum 18:00 After the start of a Orpheus, Pub... Carlsberg Connecting People. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:10. |