![]() |
Hę? Jaka grupa? Co za grupa? Czemu ja nic o tym nie wiem? Czemu nikt o tym nie wie??? :P
|
@ Up:
A, to Louner wysłał do mnie i Slaga na priv propozycje założenia grupy na forum, która przyjmowała by twórców fake. Moim zdaniem bez sensu, skoro jest już Artist. |
A dlaczego? =) Można było coś niecoś przedyskutować, poprawić swoje fake'i przed wysłaniem na forum, itp. Ale nie to nie =)
|
Myślę, że to dobry pomysł z nową grupą, bo uważam , że fake'owcy (min. Aval) nie powinni być w Artist...
|
Dr. Omader się nie zgodził. :( To wszystko obraca w niwecz. :)
|
@ Yazon
A czemuż to fake'owcy nie mieli by byc w Artist? Wydaje ci się że pix-art to jedyna forma godna jakiegoś wyróżnienia? Że zrobienie fake'a nie wymaga talentu? Sam pisałeś w swoim temacie, że zrobienie pracy w 32x32 zajmuje ci jakieś 15 minut, ja nad sceną z lotra siedziałem ze dwie godziny.. Ale to taki :topic: |
Mi się bardziej podobają pracę Avala... Więcej prac plx...
|
:baby: Juz weekend :]. CZEKAMY NA PRACE !!!!!! :baby:
|
Heee-eeej... Kiedy dacie fake'i?
|
@up: W niedzielem :]
|
Nie wytrzymam i sie zaraz powiesze, do 14 gora dajcie te FEJKI PLX!!!
|
Ludzie...przepraszam was...tą rundę chyba wygra Aval walkowerem...
Powód: I/O read error w corelu. Od wczoraj nie chce mi odpalić, przez to nie mogę dokonczyc gifa ;( |
Ostatecznie można trochę przesunąć termin. (przynajmniej ja tak myślę :) )
|
:(;(ŁEEE... Szkoda ze Slask ze da gifa. Ja takze proponuje przesuniecie terminu. ;(
|
Me too. To byłoby najlepsze wyjście.
|
No i co teraz??!!
Mialy byc walki i wogóle a tu juz od dawna nikt nie napisal!!!!!!! X( |
@up może dlatego że aval jest ZBANOWANY!!
|
---Delete this post, plz---
|
@Matiz~: Aval od miesiąca ma banana za zabawę w hakiera ;p
Rzecz nie polega jednak na samym banie (ban musi się przecież kiedyś skończyć,nie? ;D). Z tego co wiem to Aval jush nie wraca na forum...nawet jak mu minie termin... :baby: |
Czyli...
Aval juz nie bedzie na forum, ani nie bedzie pojedynkow?! :| Tak wogóle to on hakowal na tibi czy na forum?? (AvAl ZrOb NoWe KoNtO i RoB dAlEj FeJkI!!) [jesli Aval faktycznie nie wroci, to Slagolash plx zrob nowy temat z pojedynkami, tylko wez jakiegos good fejkofca :D] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:24. |