Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   nowe grafiki do tibii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=28888)

Genaum 11-05-2005 17:03

Ślimaczek, kiedy doczekamy się nowych grafik :P ?

miuriel-trimera 16-05-2005 10:27

dobra..slimaczek mowiles ze sa dodane outfity pacc'owe..a ja scagam .spr i wlanczam..wszystko ok ale nee ma wygladaow pacc'ow...nee dodales ich czy cos spierd*****??

Evilus 16-05-2005 21:00

blagam pomozcie ktora konkretnie mam sciagnac rzecz zeby miec pacc outfit? me noob plax;)

Rynek 16-05-2005 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slimaczek
Strojów podmieniac nie bede, jak juz jak bedzie mi sie chcialo to zrobie dla ciebie oddzielny spr ze strojami pacc zamiast facc.

Nowego spr jeszcze nie bedzie poniewaz czekam na nastepne nowe grafiki. Co do trawy Jackiewa zaraz ją sprawdze i zedytuje posta.

-- EDIT --
Na lycosie umiescilem plik spr z podmienionymi outfitami, teraz sa tylko pacc. Fajnie wyglada teraz np. hunter, valkyria albo amazon :D

-- 2nd EDIT --
Trawa Jackiewa zła nie jest, ale całkowicie nie pasuje do mojego spr :(. Od teraz wszystkie nowe updaty bede pisał w pierwszym poscie. Pozatym znalazłem nowe outfity, dodałem dwa screeny z nimi i komentujcie czy mam je dodać do spr czy nie.

Jak to jest mozliwe zrob outfity:
Monka
Necromanty
Dwarfa
Witch
Elfa
Priestess
Demona ( to by byla bajka :D)

Z gory dzieki

slimaczek 17-05-2005 14:55

@up
Heh, widziałem w tibia.spr outfity elfa i krasnoluda, mógłym je nawet podmienić. Tylko nie wiem który mam podmienić na który.

Co do nowych grafik - będą kiedy ich się uzbiera troche, nie bede aktualizował pliku spr o jakies 3 pliki.

Co do bajkowych grafik - coz, trawa mi na taka nie wyglada, ale fakt moze pare itemow takie są. Ale chyba wolicie te troche bajkowate grafiki (choć ich jest mało) niż te zwykłe..

@miuriel-trimera
A może zamiast pliku spr z pacc outfitami ściągłeś ten normalny? Pozatym jak rozpakowujesz ten plik spr z pacc outfitami to musisz go rozpakować do katalogu z grą i zamienić nazwę na tibia.spr

hpotter22 27-05-2005 11:15

Ansver plzzzzz :P

plz zrob sprita z outfitem pacc.. bez tych innych grafik..plz i daj mi linka na PW plx
Takie grafiki mozesz dac:

1. Speary,Kusza , Luk i amunicja
2. Outift Pacc

Reszty nie zmieniaj plz....
Bede wdzieczny...

elite krysiu 27-05-2005 11:33

hiho

TEngo Knight Seta to ty wytrzasnołeś z Open Tibia Server(ots) więc niema się czym chwalić że jest śliczny bo po:
1.to nie twoja grafika
2.tak naprawde jest obżydliwy

narq

hpotter22 28-05-2005 15:17

Slimaczek plz odpowiedz

plz zrob sprita z outfitem pacc.. bez tych innych grafik..plz i daj mi linka na PW plx
Takie grafiki mozesz dac:

1. Speary,Kusza , Luk i amunicja
2. Outift Pacc

Reszty nie zmieniaj plz....
Bede wdzieczny...

Malutki Palladino 29-05-2005 00:05

Slimaczku mam pytanie, czy mozna tak zrobic ze z tego wszystkiego bede mial tylko outfit pacc? bez tych innych itemkow etc. ? jak tak to blagam powiedz jak to zrobic =(((( Blagam ;P

Lesster 29-05-2005 08:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elite krysiu
hiho

TEngo Knight Seta to ty wytrzasnołeś z Open Tibia Server(ots) więc niema się czym chwalić że jest śliczny bo po:
1.to nie twoja grafika
2.tak naprawde jest obżydliwy

narq

Elite Krysiu przeczytaj sobie pierwszego posta -.-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slimaczek
Szukałem dużo grafik nowych do tibii, prawie wszystkie są z forum tibia.de, ale pare jeszcze jest z forum tibia.pl i ze strony wolves on prey. Razem znalazłem znalazłem coś koło 400 grafik, a plików bmp w rozmiarach 32x32 do tibii jest dokładnie 603 ! Dobra koniec tego wstępu............

A obrzydliwy to jest może tylko dla ciebie, mi się bardzo podoba :cup:

Gryzul 29-05-2005 08:52

Jupi!

U mnie dziala wszystko dobrze :D:D:D dzieki za to bo jest super szczegolnie to z wygladem pacc :D:D:D:D VERY BIG TY!!!!!

Druid 29-05-2005 09:39

Wymienilem sobie graficzke wszystko jest spoko. Tylko nie podoba mi sie troszke trawa (ale to moge sobie zmienic).
I mam jeszcze pytanie do Ciebie Slimaczku:
Gdzie sa te Elviskowksie outfity?? I te typki z rogami na helmofonie??

Maciosek 29-05-2005 10:42

Nieźle powstawiałeś graficzki do pliku z stronki.

EDIT
@DOWN
Zapomniałem zmienić wcześniej, więc zrobiłem to teraz.

Nagrix 29-05-2005 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciosek
Za***iste grafy, no stary, ocenę za grafiki to 70/10. Naprawdę wy***iste grafiki.

Tylko, że to nie są jego grafiki tylko ludzi z różnych forów itd. :P

A takto to prawie wszystko cacy tylko ta trawa ...

slimaczek 29-05-2005 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Druid
Wymienilem sobie graficzke wszystko jest spoko. Tylko nie podoba mi sie troszke trawa (ale to moge sobie zmienic).
I mam jeszcze pytanie do Ciebie Slimaczku:
Gdzie sa te Elviskowksie outfity?? I te typki z rogami na helmofonie??

Heh dodałęm screeny anikt nie ocenia. Dodam to dzisiaj, powinno się pokazać w plikach

hpotter22 30-05-2005 11:48

ja nowych SS nie widzialem :(

Jackiew 30-05-2005 15:09

zrób dwa pliki z nowymi outfitami i bez (dla tych którym sie nie podoba)
Ale osobiście według mnie są niezłe

slimaczek 30-05-2005 17:50

Dodałem plik spr z nowymi outfitami. Wszelkie błędy proszę zgłaszać, spróbuje je jak najszybciej poprawić. Usunąłem plik zip z podmienionymi grafikami, ponieważ nie był już updatowany (ponieważ dwa razy zapomniałem podczas updatu skopiować tam podmienione grafiki). Do tego spr z pacc outfitami miał dużo krzaczków, teraz już jest to naprawione.

TriluX 29-06-2005 07:15

Bardzo ładne i młe dla oka. ;) Ale ta trawa jest okropna poszukaj lepszej. :]

Kraon 30-06-2005 10:34

Moze i jestem głupi ale może mi ktos na pm wytłumaczyc jak to sie instaluje ?? :baby: :baby: ;( ;(

post mozna usunać :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:19.