![]() |
Ślimaczek, kiedy doczekamy się nowych grafik :P ?
|
dobra..slimaczek mowiles ze sa dodane outfity pacc'owe..a ja scagam .spr i wlanczam..wszystko ok ale nee ma wygladaow pacc'ow...nee dodales ich czy cos spierd*****??
|
blagam pomozcie ktora konkretnie mam sciagnac rzecz zeby miec pacc outfit? me noob plax;)
|
Cytuj:
Jak to jest mozliwe zrob outfity: Monka Necromanty Dwarfa Witch Elfa Priestess Demona ( to by byla bajka :D) Z gory dzieki |
@up
Heh, widziałem w tibia.spr outfity elfa i krasnoluda, mógłym je nawet podmienić. Tylko nie wiem który mam podmienić na który. Co do nowych grafik - będą kiedy ich się uzbiera troche, nie bede aktualizował pliku spr o jakies 3 pliki. Co do bajkowych grafik - coz, trawa mi na taka nie wyglada, ale fakt moze pare itemow takie są. Ale chyba wolicie te troche bajkowate grafiki (choć ich jest mało) niż te zwykłe.. @miuriel-trimera A może zamiast pliku spr z pacc outfitami ściągłeś ten normalny? Pozatym jak rozpakowujesz ten plik spr z pacc outfitami to musisz go rozpakować do katalogu z grą i zamienić nazwę na tibia.spr |
Ansver plzzzzz :P
plz zrob sprita z outfitem pacc.. bez tych innych grafik..plz i daj mi linka na PW plx
Takie grafiki mozesz dac: 1. Speary,Kusza , Luk i amunicja 2. Outift Pacc Reszty nie zmieniaj plz.... Bede wdzieczny... |
hiho
TEngo Knight Seta to ty wytrzasnołeś z Open Tibia Server(ots) więc niema się czym chwalić że jest śliczny bo po: 1.to nie twoja grafika 2.tak naprawde jest obżydliwy narq |
Slimaczek plz odpowiedz
plz zrob sprita z outfitem pacc.. bez tych innych grafik..plz i daj mi linka na PW plx
Takie grafiki mozesz dac: 1. Speary,Kusza , Luk i amunicja 2. Outift Pacc Reszty nie zmieniaj plz.... Bede wdzieczny... |
Slimaczku mam pytanie, czy mozna tak zrobic ze z tego wszystkiego bede mial tylko outfit pacc? bez tych innych itemkow etc. ? jak tak to blagam powiedz jak to zrobic =(((( Blagam ;P
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Jupi!
U mnie dziala wszystko dobrze :D:D:D dzieki za to bo jest super szczegolnie to z wygladem pacc :D:D:D:D VERY BIG TY!!!!!
|
Wymienilem sobie graficzke wszystko jest spoko. Tylko nie podoba mi sie troszke trawa (ale to moge sobie zmienic).
I mam jeszcze pytanie do Ciebie Slimaczku: Gdzie sa te Elviskowksie outfity?? I te typki z rogami na helmofonie?? |
Nieźle powstawiałeś graficzki do pliku z stronki.
EDIT @DOWN Zapomniałem zmienić wcześniej, więc zrobiłem to teraz. |
Cytuj:
A takto to prawie wszystko cacy tylko ta trawa ... |
Cytuj:
|
ja nowych SS nie widzialem :(
|
zrób dwa pliki z nowymi outfitami i bez (dla tych którym sie nie podoba)
Ale osobiście według mnie są niezłe |
Dodałem plik spr z nowymi outfitami. Wszelkie błędy proszę zgłaszać, spróbuje je jak najszybciej poprawić. Usunąłem plik zip z podmienionymi grafikami, ponieważ nie był już updatowany (ponieważ dwa razy zapomniałem podczas updatu skopiować tam podmienione grafiki). Do tego spr z pacc outfitami miał dużo krzaczków, teraz już jest to naprawione.
|
Bardzo ładne i młe dla oka. ;) Ale ta trawa jest okropna poszukaj lepszej. :]
|
Moze i jestem głupi ale może mi ktos na pm wytłumaczyc jak to sie instaluje ?? :baby: :baby: ;( ;(
post mozna usunać :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:19. |