Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Teddy bear for Hots. Wskazówka? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=31626)

Nexagon 24-01-2006 02:02

Smieszne rzeczy tutaj opowiadacie. Jest wielu Polakow posiadajacych Anihilator Teddy Beara, bo Anihilator Teddy Bear to co innego niz Teddy Bear. Xsiao to moj kolega z rl i dlugo z nim poszukiwalem jakichkolwiek wskazowek dotyczacych tego misia. Duzo nie znalezlismy ale jedno jest pewne, na Danubi Kujah Legend posiada Goldem Helmet ktorgo zdobyl w jakis sposob za Anihilator Teddy Beara. Wiem to mzoe byc smieszne ale koles jest dobrym znaomym gmow tutorow i consulerow i zaloze sie ze dowiedzial sie jak to zrobic od nich. Ale jak to zrobic nie powiedzial. jak bede cos wiecej wiedzial to napisze.

NeXa~

Evil Maul 02-02-2006 16:03

You see an annihilation bear
It weighs 43.00 oz.
I braved the Annihilator and all I got is this lousy teddy bear.~~~~takie małe a cieszy prawda ;) taka mała wskazówka dotyczaca teddy beara znajduje sie w jego opisie reszta jest juz bardziej trudna :) . A tak po za tym nie martwcie sie przeciez na statku na Ank~~ jest Panda bear 8o . Czyżby bedzie trzeba wykonac Tiquański Annihilator zeby zdobyc ten rare ?

Gulka 03-02-2006 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil Maul
You see an annihilation bear
It weighs 43.00 oz.
I braved the Annihilator and all I got is this lousy teddy bear.~~~~takie małe a cieszy prawda ;) taka mała wskazówka dotyczaca teddy beara znajduje sie w jego opisie reszta jest juz bardziej trudna :) . A tak po za tym nie martwcie sie przeciez na statku na Ank~~ jest Panda bear 8o . Czyżby bedzie trzeba wykonac Tiquański Annihilator zeby zdobyc ten rare ?

To twoj teddy? Jezeli grasz knightem to ja bym wybral sov na ani~~
a moze masz to i to? xD

Sixon of Lucera 16-02-2006 14:02

Lol watpie z tym panda bear ;p narazie pozostanie to rare ale po letnim updacie zaloze sie ze wymysla papague na tych wyspach xd

Sozemego 16-02-2006 14:30

To moze nie wniesie nic do tematu, ale zalozyciel napisal "ANALhilator", rozbawilo mnie to :S
Nigdy nie mialem takiego miska, i pewnie juz nigdy nie bede mial, wiec zdaje sie na was :<

poreda 16-02-2006 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nexagon
Smieszne rzeczy tutaj opowiadacie. Jest wielu Polakow posiadajacych Anihilator Teddy Beara, bo Anihilator Teddy Bear to co innego niz Teddy Bear. Xsiao to moj kolega z rl i dlugo z nim poszukiwalem jakichkolwiek wskazowek dotyczacych tego misia. Duzo nie znalezlismy ale jedno jest pewne, na Danubi Kujah Legend posiada Goldem Helmet ktorgo zdobyl w jakis sposob za Anihilator Teddy Beara. Wiem to mzoe byc smieszne ale koles jest dobrym znaomym gmow tutorow i consulerow i zaloze sie ze dowiedzial sie jak to zrobic od nich. Ale jak to zrobic nie powiedzial. jak bede cos wiecej wiedzial to napisze.

NeXa~

Stary i ty jestes taki najiwny ze wiezysz w to ze GM powiedzial mu jak zdobyc G-Helmet? Odrazu wywalili by GMa z posady i zrobili cofke serva, zablokowali Quest i tyle, pozatym jezeli GM-y wiedza jak zdobyc rarki, to dlaczego na swojich charach ich nie maja? Np GM Xadam, ma elite knajta na 106 lev i dlaczego nie ma g bootsow lub g helm?

Valdemar 16-02-2006 16:09

Ten temat to w 95% nic nie warte literki...

http://i30.photobucket.com/albums/c3...ests/teddy.jpg

Nie da sie go wymienic u kolesia nad sklepem w Venore. Przynajmniej ja nie potrafie.

Tak, jest to nagroda z Annihilator Questa.

Jeżeli ktos ma pewne informacje na ten temat byłbym wdzięczny...

Interesuje mnie ile Polaków ma AnniBeara :)

Signed~

Dij'Ihsus 16-02-2006 16:18

i to czyni tibie ciekawa i zagatkowa, paru ziomkow na ant~ ma GH lecz keidys mozna bylo zameisnic teraz niewiadomo. lecz napewno nie starymi zasadami

Visek13 17-07-2006 07:58

Ja wiem kto może nam powiedzieć...

Mi kumpel mówił że na celeście Ne'roox ma misia, może to znim by można był pogadać niestety ja gram na selenie...:p

Malyszek 17-07-2006 08:43

Znam pogloske o siedmiu npc na mapce tibi ubranych jak hero i od kazdego mozna dostac cos innego wzamian za annihilator bear.

Darvin 17-07-2006 09:36

A po jaką cholere odświeżacie stare tematy?? =./

Misolus 22-05-2008 13:19

Teddy Bear mozna wziasc od mikolaja ;o moze z nim sprobojcie?

Barosa7 22-05-2008 13:24

@UP
Mówimy NIE Archeologom!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:44.