Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Filmik made by espectro (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=31789)

Sais 09-06-2005 21:09

Pierwszy filmik:
"Nie można wyświetlić strony"... Rehost plax...

A co do drugiego filmiku... COOL!! straszna pompe z tego mialem. Radze tylko kazdemu zalozyc sluchawki przed obejzeniem bo starzy moga sie "podburzyc" ze tak powiem... :o

Zejiwu 09-06-2005 21:15

kul

ale zaje***** kur** zazdroszcze musze tez taki niezły nagrać

Druid Miedzio
15 lvl
27 mlvl
Lunara RULES :cup: :cup: :cup: :cup: 8o B) B) :p B) B) 8o :cup: :cup: :cup: :cup:

Karrith 09-06-2005 21:23

to jest strasznie dziwne...musicie mi powiedziec co was podnieca w tym, ze jakis gosc mowi co chwile ****a ?????? bo to jest dla mnie nie zrozumiale...

Resthin 09-06-2005 21:56

obejzalem film z powodu wielu komentow i zawiodlem sie bardzo, bylo to tak denne za az glopie. nie mam zielonego pojecia w czym ten film sie wam podobal. jak dla mnie autor pokazal swoj poziom inteligencji nagrywajac cos tak beznadziejnego.

espectro 09-06-2005 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Resthin
obejzalem film z powodu wielu komentow i zawiodlem sie bardzo, bylo to tak denne za az glopie. nie mam zielonego pojecia w czym ten film sie wam podobal. jak dla mnie autor pokazal swoj poziom inteligencji nagrywajac cos tak beznadziejnego.

stfu metalowcu^^ moj poziom inteligencji jest wyzszy niz twojich starych ktozy chyba zabardzo niemysleli poczynajac ciebie...bo cos im niewyszlo...btw. twoj koment i tak mam w dupie:]

Gewof 10-06-2005 08:15

espectro, po pierwsze to TY sie Kur... zamknij. Masz szczecie ze duza liczba sob na tym forum to dzieci i smiesza ich takie rzeczy... Nie wierze ze masz 17 lat, a jezeli juz to jestes debilem... Film jest zalosny, nie dzieje sie w nim nic ciekawego a twoje komentarze sa na poziomie typowego ulicznego dresa ktory ma paski zamiast mozgu. Zastanow sie czy robienie takiego gowna mialo wogole sens. Po za tym, jak juz wspomnialem wyzej, na tym forum jest duza liczba mlodych osob i nie powinny one ogladac takiego czegos. Jezeli jestes taki 'hej do przodu' to prosze bardzo, wpadaj do Szczecina, zobaczymy kto bedzie lezal i kwiczal. Nie zdziwie sie jezeli bedziesz mial bana, a ten temat napewno zniknie dosc szybko. C u.

Resthin 10-06-2005 09:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez espectro
stfu metalowcu^^ moj poziom inteligencji jest wyzszy niz twojich starych ktozy chyba zabardzo niemysleli poczynajac ciebie...bo cos im niewyszlo...btw. twoj koment i tak mam w dupie:]

hahaha bardzo mnie rozsmieszyles chlopczyku, a ta twoja dedukcja " metal millitia + avatar Eddy'ego = METAL na 100 % " A nawet jak jestem metalem to co ? Nie zmienia to faktu ze film jest do bani. Swojim postem potwierdziles to co napisalem, jestes typowym 11 latkiem i typowo obrazasz czyjis rodzicow jak to zwyczaj maja robic 11 latkowie. Idz pobawic sie klockami lepiej bo nie jestes jeszcze na tyle dojzaly aby udzielac sie na forum.....

PiXik 10-06-2005 13:14

nie śmieszyło mnie kur.. tylko to ze np hmm to tabs.Pozatym temat jest bardzo długo i dlaczego miałby zniknąć?r~sam się zaczynasz.pozatym nie musze być do kur nędzy 11latkiem żeby mi się to podobało świecisz ze masz 16 lat i myślisz że jesteś guru i mastah a jesteś 6latkiem wymądrzającym się.
R~popatrz na swój podpis sam się tym podniecasz. no nie ****de?

espectro 10-06-2005 14:05

POST CLOSED:] niemam zamiaru z jakimis Psami tu gadac :] filmik byl jaki byl i mam w dupie ze niektorym sie niepodobalo. Fajnie ze chociaz sie podobalo niekotrym :]bibi

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18.