Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Lurowanie.... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3188)

Kirin-Tor 08-05-2004 09:08

ile na tym zarobiłeś??

Bigvirus 08-05-2004 12:48

NIech pomysle

7x bp uh
2x bp beltuw
4x p-armory
kilka steel Helmetuw
ok 5k
k-armor
2x k-legsy
To byl loot jednego palla:D Naslalem na niego 3 gs i go bloknelem:D potem poszedlem z kumplem i on odciagnal gsy a ja loota zabralem:D

Pakto 08-05-2004 18:52

Kiedys ty wpadniesz, będziesz sobie szedl a tu nagle 10 gs'ow cie napadnie ! i zobaczymy kto bendzie widzial napis You are dead.

ZACZYNAM GRAC NA AZURZE !
Nick : (tajne), lvl : 8, mlvl : 3, skills : 33/27(train) lucznik:

Pakto 08-05-2004 18:58

Szlem sobie knightem do Ghost land tam gdzie dziura jest okronzona kamieniami, weszlem i patrze a tu cialo no to otwieram i widze runki no i oczywiscie pakuje do siebie a tu nagle widze jak podchodzi domnie Demon Szkielet walnol mnie 2 razy i dead. Potem niemoglem sie pozbierac bo kazdy sie bal wejsc ! ja mialem 18 lvl i cieniutkie skille wiec niedal bym rady ! Stracilem Boh buty :(
I DLATEGO JAK BENDE MIAL WYSOKI LVL TO BEDE TEMPIL LUDZI KTORZY LURUJOM !!! X(

Iceman 17-05-2004 15:46

Mhm... no wiecie Tibia to w koncu gra. Kazdy sie bawi inaczej. rozumiem, że ktos moze nie grac fair ale to jego sposob i jesli ojn nie gra fair wobec nas to my nie musimy wobec niego tak wiec jak widzicie jakiegos kolesia co luruje BIJCIE AZ PADNIE!!!!!!!!!!!!! 8)

kalashnikov 17-05-2004 17:37

Lurowania nie popieram bo padlem kilka razy przez to ;/ Pamietam jak sam musialem lurnac jezeli mozna to tak nazwac bo ja w sumie uciekalem na POH przed :dragonem, 2 Gsami kilkoma DSami i od ch*** ghouli i szkieletow. uciekalem do swiatyni mialem wtedy 21 lvl i potem przyszli qmple z brazylii h-lvl cos kolo 90tek i po kilka minutach dostalem msg : ALL CLEAR BABY !! 8)

Faolitiarna 17-05-2004 21:46

w ogóle odwalcie się od niego każdy gra jak chce ten koleś potrafi się jak widać pobawić z JAJEM i to on ma w tym towarzystwie jaja a nie ty eerion.... ojej zginąłeś i wielu low leveli to takie poruszające do głębi. Chciałbym tam być razem z nim... Ja pierniczę z samymi spearami się wybrać na taką rzez po prostu wielki RespecT dla autora. eerion shame on you. Dalej tam płaczesz nad low- levelami? może chusteczkę?:evil:

Faolitiarna 17-05-2004 21:49

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Pakto
Szlem sobie knightem do Ghost land tam gdzie dziura jest okronzona kamieniami, weszlem i patrze a tu cialo no to otwieram i widze runki no i oczywiscie pakuje do siebie a tu nagle widze jak podchodzi domnie Demon Szkielet walnol mnie 2 razy i dead. Potem niemoglem sie pozbierac bo kazdy sie bal wejsc ! ja mialem 18 lvl i cieniutkie skille wiec niedal bym rady ! Stracilem Boh buty :(
I DLATEGO JAK BENDE MIAL WYSOKI LVL TO BEDE TEMPIL LUDZI KTORZY LURUJOM !!! X(

zapisz sobie ten tekst.
jeżeli kiedyś dorosniesz zrozumiesz jakim byłes kretynem.

Faolitiarna 17-05-2004 21:56

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Selus
X( X( X( X( X( X( jesli zginelo wiecej niz 2 ludzi to idz w piz du i showaj sie z tako zabawo
Dla ciebie to zabawa a inni traco hęc gry przez takie zabawy (ja bylem na malym lvl bardzo nękany przez pk co lvl to pk) X( X( X( X( X( X(

jak grasz na Valori to vysle linka do GM(masz szczescie ze niewiem)

Następny kretyn... z obrazą, obraz się na mnie ale jesteś wyjątkowym idiotą.

@ktoś tam jakiś mr longcośtam

mnie w tym lurowaniu jedno rzuciło sie w oczy...
lur dla zabawy moze byc ok, nawet jesli ginie jakis lowlvl, niech sie uczy stapac ostroznie, mnie tez kiedys lur gs spotkal w tym samym miejscu co jest ten draggie, mialme wtedy 15 lvl i przezylem

ale...czy nie przesada jest ze uczicwy lurer lazi bez sprzetu? pelny cap pewnie na loota... i to mi sie nie podoba, bo ten lur byl na czyste pk i zarobek!

ah tak? aha no bo zazwyczaj luruje się nie na czyste pk tylko na brudne, nie na zarobek tylko żeby komuś dać pieniądze! kurde aż mnie z krzesła zrzuciło jak usłyszałem o czystym pk! Czyste Pk Rulllleeeezzz! 8o

Bigvirus 18-05-2004 12:18

Niestety nie lurowalem dla zysku tylko dla zabawy i aby powkurzac GM Solkrin(wporzo koles:D)a pusty bylem bo czasami nosilem tam skrzynie aby spowolnic gsa to do cibie "Faolitiarna"
A jakos jak lurowalem to mnie nikt praktycznie nie ruszal
a czesciej to jeszcze ludzie mi pomagali ale tylko dla brehtu i zarobku...I to nie byli kolesie o niskich lvl tylko od 50+ a najwieksza pompe mialem jak wlazl sobie GM Solkrin i lognol sie kolomnie:D NApisal wtedy co ja robie a ja wtedy se bieglem jeszcze z 2 gsami...
Ale powiedzial zebym je zostawil po chwili bloknol gsy i ja se poszedlem a 5 minut puzniej muj jeden kumpel 54 Elite Knigt puscil do mnie msg ze go GM goni:DA zaraz napis Warning: Giants Spiders going to Venore!!!!

Rogal 18-05-2004 18:52

Bigvirus
Mam jedno pytanie na jakim grasz swiecie ze tak lurujesz te potworki [oby nie hiberna ,by cie zabil gdybym cie przylapal na tym :)) ].
X( X( X( X( X( X( Nie lurur de**** bo ;(
, kazdy np do 10 lvl idzie i nagle pada i all straci i potem juz nie gra przez takie glupie zabawy jak ktos robi.Np.to jest jak pracujeszw pracy i piszesz tam na papierach.Ty bierzesz papiery[potwory]i kladziesz te papiery komos w obok ciebie i ty do domku zadowalony.A tamten pracuje caly dzien i wraca zmeczony[czyli dead ;( ]I tak na nonstop ;(

petozu 18-05-2004 19:45

Fajne pierwszy raz widze ss'y z lurownia nie chce ci dokuczać ale... ty masz copper i short sword:D:D:D:D to jest trohe slabe;]

Blad - Antica 18-05-2004 19:53

Nie cierpie loorerów tak samo jak PK, NOOBów i hackerów X( X( X(

Bigvirus 20-05-2004 13:22

Rogal ja niestety tez gram na Hiberni Mam tam 3 postacie:D
27 knight 38 palladin 36 sorrcer i 11 druid:D
Wiec nawet bys nie mugl mnie zabic bo bys sam na rooku wylodowal!!!

Mister Knight 20-05-2004 21:45

Nono wszystko zajefajne ale jedno zczaic nie moge... czemu na pierwszym ssie grasz dziewczyna a na reszcie chlopakiem? :/

Bigvirus 20-05-2004 21:55

Nie wiem o co ci biega ale jesli ci hodzi o tego ss z dragonem niewidocznym tam gdzie hit leci to ja jestem tym na gurze a nie ta na dole!!!!

bondryk 21-05-2004 01:18

Moim zdaniem za takie coś powinno sie odrazu dostawac bana. X(
ale ss niezle :rolleyes:

Xylen 21-05-2004 21:52

jestem przeciwny lurowaniu raz zlurowanego gs'a spotkalem przed venore wpadl knight zablokowal go a ja dobilem mialem wtedy 15 lvl

Petersaber 23-05-2004 19:50

Jestem zdecydowanie przeciw lurowaniu.

22.05.2004 00:31:20 CET Killed at Level 23 by a giant spider

zgadnijcie jak....
Wracałem z drago lordów(oczywiście nie solo :P )Miałem 6 hp....szedłem na tą pocztę koło Dwarven Bridge, miałem tam depot UHów....nagle Posion Field, a dalej Giant Spider.... To był ostatni widok jaki widziałem.... ;(
Straciłem: royal helmet,dragon shield, firesword i 500gp... Gdybym wtedy nie zginał, miałbym taki eq!

http://republika.pl/petersaber/wymeq.jpg

mati9 08-06-2004 20:42

Niecierpie lurowania

Niesierpie takich jak ty lurujesz i ludzie przez ciebie giną jak bys sie poczul gdybys byl afk mial 50 lev i bys padl i stracil np. golden arma X(
Prawda jest srebrem a milczenie zlotem

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:40.