![]() |
ile na tym zarobiłeś??
|
NIech pomysle
7x bp uh
2x bp beltuw 4x p-armory kilka steel Helmetuw ok 5k k-armor 2x k-legsy To byl loot jednego palla:D Naslalem na niego 3 gs i go bloknelem:D potem poszedlem z kumplem i on odciagnal gsy a ja loota zabralem:D |
Kiedys ty wpadniesz, będziesz sobie szedl a tu nagle 10 gs'ow cie napadnie ! i zobaczymy kto bendzie widzial napis You are dead.
ZACZYNAM GRAC NA AZURZE ! Nick : (tajne), lvl : 8, mlvl : 3, skills : 33/27(train) lucznik: |
Szlem sobie knightem do Ghost land tam gdzie dziura jest okronzona kamieniami, weszlem i patrze a tu cialo no to otwieram i widze runki no i oczywiscie pakuje do siebie a tu nagle widze jak podchodzi domnie Demon Szkielet walnol mnie 2 razy i dead. Potem niemoglem sie pozbierac bo kazdy sie bal wejsc ! ja mialem 18 lvl i cieniutkie skille wiec niedal bym rady ! Stracilem Boh buty :(
I DLATEGO JAK BENDE MIAL WYSOKI LVL TO BEDE TEMPIL LUDZI KTORZY LURUJOM !!! X( |
Mhm... no wiecie Tibia to w koncu gra. Kazdy sie bawi inaczej. rozumiem, że ktos moze nie grac fair ale to jego sposob i jesli ojn nie gra fair wobec nas to my nie musimy wobec niego tak wiec jak widzicie jakiegos kolesia co luruje BIJCIE AZ PADNIE!!!!!!!!!!!!! 8)
|
Lurowania nie popieram bo padlem kilka razy przez to ;/ Pamietam jak sam musialem lurnac jezeli mozna to tak nazwac bo ja w sumie uciekalem na POH przed :dragonem, 2 Gsami kilkoma DSami i od ch*** ghouli i szkieletow. uciekalem do swiatyni mialem wtedy 21 lvl i potem przyszli qmple z brazylii h-lvl cos kolo 90tek i po kilka minutach dostalem msg : ALL CLEAR BABY !! 8)
|
w ogóle odwalcie się od niego każdy gra jak chce ten koleś potrafi się jak widać pobawić z JAJEM i to on ma w tym towarzystwie jaja a nie ty eerion.... ojej zginąłeś i wielu low leveli to takie poruszające do głębi. Chciałbym tam być razem z nim... Ja pierniczę z samymi spearami się wybrać na taką rzez po prostu wielki RespecT dla autora. eerion shame on you. Dalej tam płaczesz nad low- levelami? może chusteczkę?:evil:
|
Cytuj:
zapisz sobie ten tekst. jeżeli kiedyś dorosniesz zrozumiesz jakim byłes kretynem. |
Cytuj:
Następny kretyn... z obrazą, obraz się na mnie ale jesteś wyjątkowym idiotą. @ktoś tam jakiś mr longcośtam mnie w tym lurowaniu jedno rzuciło sie w oczy... lur dla zabawy moze byc ok, nawet jesli ginie jakis lowlvl, niech sie uczy stapac ostroznie, mnie tez kiedys lur gs spotkal w tym samym miejscu co jest ten draggie, mialme wtedy 15 lvl i przezylem ale...czy nie przesada jest ze uczicwy lurer lazi bez sprzetu? pelny cap pewnie na loota... i to mi sie nie podoba, bo ten lur byl na czyste pk i zarobek! ah tak? aha no bo zazwyczaj luruje się nie na czyste pk tylko na brudne, nie na zarobek tylko żeby komuś dać pieniądze! kurde aż mnie z krzesła zrzuciło jak usłyszałem o czystym pk! Czyste Pk Rulllleeeezzz! 8o |
Niestety nie lurowalem dla zysku tylko dla zabawy i aby powkurzac GM Solkrin(wporzo koles:D)a pusty bylem bo czasami nosilem tam skrzynie aby spowolnic gsa to do cibie "Faolitiarna"
A jakos jak lurowalem to mnie nikt praktycznie nie ruszal a czesciej to jeszcze ludzie mi pomagali ale tylko dla brehtu i zarobku...I to nie byli kolesie o niskich lvl tylko od 50+ a najwieksza pompe mialem jak wlazl sobie GM Solkrin i lognol sie kolomnie:D NApisal wtedy co ja robie a ja wtedy se bieglem jeszcze z 2 gsami... Ale powiedzial zebym je zostawil po chwili bloknol gsy i ja se poszedlem a 5 minut puzniej muj jeden kumpel 54 Elite Knigt puscil do mnie msg ze go GM goni:DA zaraz napis Warning: Giants Spiders going to Venore!!!! |
Bigvirus
Mam jedno pytanie na jakim grasz swiecie ze tak lurujesz te potworki [oby nie hiberna ,by cie zabil gdybym cie przylapal na tym :)) ]. X( X( X( X( X( X( Nie lurur de**** bo ;( , kazdy np do 10 lvl idzie i nagle pada i all straci i potem juz nie gra przez takie glupie zabawy jak ktos robi.Np.to jest jak pracujeszw pracy i piszesz tam na papierach.Ty bierzesz papiery[potwory]i kladziesz te papiery komos w obok ciebie i ty do domku zadowalony.A tamten pracuje caly dzien i wraca zmeczony[czyli dead ;( ]I tak na nonstop ;( |
Fajne pierwszy raz widze ss'y z lurownia nie chce ci dokuczać ale... ty masz copper i short sword:D:D:D:D to jest trohe slabe;]
|
Nie cierpie loorerów tak samo jak PK, NOOBów i hackerów X( X( X(
|
Rogal ja niestety tez gram na Hiberni Mam tam 3 postacie:D
27 knight 38 palladin 36 sorrcer i 11 druid:D Wiec nawet bys nie mugl mnie zabic bo bys sam na rooku wylodowal!!! |
Nono wszystko zajefajne ale jedno zczaic nie moge... czemu na pierwszym ssie grasz dziewczyna a na reszcie chlopakiem? :/
|
Nie wiem o co ci biega ale jesli ci hodzi o tego ss z dragonem niewidocznym tam gdzie hit leci to ja jestem tym na gurze a nie ta na dole!!!!
|
Moim zdaniem za takie coś powinno sie odrazu dostawac bana. X(
ale ss niezle :rolleyes: |
jestem przeciwny lurowaniu raz zlurowanego gs'a spotkalem przed venore wpadl knight zablokowal go a ja dobilem mialem wtedy 15 lvl
|
Jestem zdecydowanie przeciw lurowaniu.
22.05.2004 00:31:20 CET Killed at Level 23 by a giant spider zgadnijcie jak.... Wracałem z drago lordów(oczywiście nie solo :P )Miałem 6 hp....szedłem na tą pocztę koło Dwarven Bridge, miałem tam depot UHów....nagle Posion Field, a dalej Giant Spider.... To był ostatni widok jaki widziałem.... ;( Straciłem: royal helmet,dragon shield, firesword i 500gp... Gdybym wtedy nie zginał, miałbym taki eq! http://republika.pl/petersaber/wymeq.jpg |
Niecierpie lurowania
Niesierpie takich jak ty lurujesz i ludzie przez ciebie giną jak bys sie poczul gdybys byl afk mial 50 lev i bys padl i stracil np. golden arma X(
Prawda jest srebrem a milczenie zlotem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:40. |