![]() |
Cytuj:
|
E tam spamowac odrazu ;) Mnie zaskoczyl Dobo ktory pomyslal ze mam jakies przecieki od innych moderatow a ja tlyko ogladalem liste obecnych on-line ;)
|
A tak btw. to gdzie bylo ogloszenie o konkursie??
Bo nawet nie wiedzialem ze sie zaczal. Chcialbym sie zglosic chociaz i tak szans bym nie mial. W kazdym razie w grupie modkow jest juz przedstawiciel mojego miasta (Dabek) :P. Wszystkim, ktorzy zostali modkami gratuluje i zycze milego kasowania tematow. |
Cytuj:
|
Cytuj:
To calkiem zmienia postac rzeczy. |
Temat był w dziale 'Opinie i sugestie...', był także topic do komentowania w OWiON.
|
Cytuj:
|
"szczesc boze" na nowej drodze zycia ;) zycze duuuuzo wytrwalosci ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
z wiekiem nabiera sie doswiadczenia hehe :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gratz!
Powodzenia Raul and p.l !! B)
P.S Nareszcie spokój i porządek na forum :p Im więcej modków tym mniej noobów! :D |
Cytuj:
Poza tym: Cytuj:
Cytuj:
|
Chciałbym wtrącić swoje zdanie.
Po 1. Od wybrania modów minęło ok. 24h więc po co ciągnąć ten temat. Po 2. Jeżeli ktoś nie wie gdzie można było składać zgłoszenia to nie jest możliwe, żeby taka osoba została modem. Po 3. Osoby, które dla niektórych były pewniakiem nie zostały wybrane, może dlatego, że ich posty są nietypowe (śmieszne, głupie, wulgarne lecz bez przesady). Gdy osoba zostałą by modem mogłaby zmienić podejście do forum i do swoich postów. Po 4. Chce złożyć serdeczne gratulacje Raulowi oraz Dwimowi. Wydaje mi się, że jest to dobry wybór. Dabek -życze ci wszystkiego najlepszego na posadzie moda, ale uważam niestety, że nie nadajesz się na moda. Na forum jest kilka osób które pasowałyby na to stanowisko -to moje zdanie. Jeszcze raz gratulacje i powodzenia. To by było na tyle. |
Ło Jesu ! Po co ta cała afera ???
|
Cytuj:
Dlaczego mam to robic za was? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05. |