Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowi moderatorzy forum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=32252)

Bambuko 16-04-2005 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
Z tym dowiadywaniem się to jest zabawna sprawa. Żebyś widział moją minę, jak chciałem odpowiedzieć wczoraj na jakiegoś posta, zjeżdżam na dół strony i widzę pod "odpowiedz" mój nick na niebiesko......wtedy jeszcze bodajże newsa na stronie nie było.

Podobnie było na IRC'u. ganrgel666 zaczął pisać 'Dwimeror jest modem', ale nikt na to nie zwracał uwagi. Zaczął spamować, że tak jest to ja wchodzę do 'zobacz grupy i moderatorów' i patrzę, Dwimeror i p.l są modami. Schodzę niżej, patrzę, Raul jest modem. Co do Raula, jak gangrel spamował to Raul od razu pytał 'a ja? a ja?', to mu piszę, że on też. Odświeżam 'zobacz grupy...' i widzę, że Dabek oraz Cors Ent też są modami i piszę na IRC'u.

Gangrel 16-04-2005 12:34

E tam spamowac odrazu ;) Mnie zaskoczyl Dobo ktory pomyslal ze mam jakies przecieki od innych moderatow a ja tlyko ogladalem liste obecnych on-line ;)

Arthus Drag'Tail 16-04-2005 12:37

A tak btw. to gdzie bylo ogloszenie o konkursie??
Bo nawet nie wiedzialem ze sie zaczal. Chcialbym sie zglosic chociaz i tak szans bym nie mial. W kazdym razie w grupie modkow jest juz przedstawiciel mojego miasta (Dabek) :P.
Wszystkim, ktorzy zostali modkami gratuluje i zycze milego kasowania tematow.

Gangrel 16-04-2005 12:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arthus Drag'Tail
Bo nawet nie wiedzialem ze sie zaczal. Chcialbym sie zglosic chociaz i tak szans bym nie mial. W kazdym razie w grupie modkow jest juz przedstawiciel mojego miasta (Dabek) :P.
Wszystkim, ktorzy zostali modkami gratuluje i zycze milego kasowania tematow.

Ci co mieli wiedziec to wiedzieli

Arthus Drag'Tail 16-04-2005 12:43

Cytuj:

Ci co mieli wiedziec to wiedzieli
...
To calkiem zmienia postac rzeczy.

Bambuko 16-04-2005 12:45

Temat był w dziale 'Opinie i sugestie...', był także topic do komentowania w OWiON.

Polinik 16-04-2005 13:52

Cytuj:

Bo nawet nie wiedzialem ze sie zaczal. Chcialbym sie zglosic chociaz i tak szans bym nie mial.

Skoro przeoczyles ogloszenie o naborze, to znaczy, ze sie absolutnie na to stanowisko nie nadajesz.

aktus 16-04-2005 15:35

"szczesc boze" na nowej drodze zycia ;) zycze duuuuzo wytrwalosci ^^

-Res- 16-04-2005 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polin
Skoro przeoczyles ogloszenie o naborze, to znaczy, ze sie absolutnie na to stanowisko nie nadajesz.

tylko GDZIE to pisało ? :>

Dabek 16-04-2005 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Res-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
Temat był w dziale 'Opinie i sugestie...', był także topic do komentowania w OWiON.

Tam pisało...

Polinik 16-04-2005 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Res-

Zdecydowanie - nie nadajesz sie, skoro nie potrafisz sobie takiej informacji znalezc.

Dr. Omader 16-04-2005 17:56

Cytuj:

Zdecydowanie - nie nadajesz sie, skoro nie potrafisz sobie takiej informacji znalezc.

Dam sobie uciac paznokcia ze przy nastepnym konkursie i tak ten user zlozy podanie na moda -.-

-Res- 16-04-2005 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Dam sobie uciac paznokcia ze przy nastepnym konkursie i tak ten user zlozy podanie na moda -.-

moze nie umiem teraz ;)
z wiekiem nabiera sie doswiadczenia hehe :D

PiXik 16-04-2005 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheNatoorat
WTH?!
Qrczę... następne zerwane lokaty na marne. :/

Gratulacje dla nowych modków.
Aha, i pierwszy raz słyszę o Dabku. Jakoś nie widziałem go na forum... :)
No, tak, jak ma się za krewnych milionerów to trudno, by nie zyskać sympatii... powiadam wam, biednemu piasek w oczy!

Dabek poswiecil dużo pracy w letni update dawał ssy,etc.Dabek to także tutor. i dobry gracz

Dr. Omader 16-04-2005 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
Dabek poswiecil dużo pracy w letni update dawał ssy,etc.Dabek to także tutor. i dobry gracz

Tak wiemy ze Dabek daje fajne SSy na forum, ale to wogole nie bylo brane pod uwage.

Horutek 16-04-2005 20:31

Gratz!

Powodzenia Raul and p.l !! B)

P.S Nareszcie spokój i porządek na forum :p

Im więcej modków tym mniej noobów! :D

Arthus Drag'Tail 16-04-2005 20:35

Cytuj:

Cytuj:

Bo nawet nie wiedzialem ze sie zaczal. Chcialbym sie zglosic chociaz i tak szans bym nie mial.

Mialem mala przerwe w odwiedzaniu forum.

Poza tym:
Cytuj:

to znaczy, ze sie absolutnie na to stanowisko nie nadajesz.
Cytuj:

Chcialbym sie zglosic chociaz i tak szans bym nie mial.
No wiesz... moze by tak poczytac troszke dokladniej? Przyczepiles sie do mnie i do -Res- zupelnie niepotrzebnie, zamiast powiedziec gdzie bylo ogloszenie i po sprawie.

Maethi 16-04-2005 20:57

Chciałbym wtrącić swoje zdanie.

Po 1. Od wybrania modów minęło ok. 24h więc po co ciągnąć ten temat.
Po 2. Jeżeli ktoś nie wie gdzie można było składać zgłoszenia to nie jest możliwe, żeby taka osoba została modem.
Po 3. Osoby, które dla niektórych były pewniakiem nie zostały wybrane, może dlatego, że ich posty są nietypowe (śmieszne, głupie, wulgarne lecz bez przesady). Gdy osoba zostałą by modem mogłaby zmienić podejście do forum i do swoich postów.
Po 4. Chce złożyć serdeczne gratulacje Raulowi oraz Dwimowi. Wydaje mi się, że jest to dobry wybór. Dabek -życze ci wszystkiego najlepszego na posadzie moda, ale uważam niestety, że nie nadajesz się na moda. Na forum jest kilka osób które pasowałyby na to stanowisko -to moje zdanie. Jeszcze raz gratulacje i powodzenia.

To by było na tyle.

Tibiańczyk 16-04-2005 21:14

Ło Jesu ! Po co ta cała afera ???

Polinik 16-04-2005 21:34

Cytuj:

No wiesz... moze by tak poczytac troszke dokladniej? Przyczepiles sie do mnie i do -Res- zupelnie niepotrzebnie, zamiast powiedziec gdzie bylo ogloszenie i po sprawie.

A co? Tak ciezko samemu poszukac?
Dlaczego mam to robic za was?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05.