Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Program do pisania czcionki Tibijskiej. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=32806)

YAYUUU 26-04-2005 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K@mik@dze
Jak jest to juz skończone to dasz mi link do tego programu ;)
Bo nie hce mi sie grzebać

O.M.G. LOL O.M.G.
Następnym razem czytaj wszystkie posty!
Link podawałem parę postów temu. Program jest już skończony. Dobra, zrobię wam tą przysługę i podam jeszcze raz, ale żeby mi to było ostatni raz ;)
Program można ściągnąć wchodząc na www.yayuuu.prv.pl , klikając downloads, następnie własne i Fake Font Converter. Potem klikamy na ikonkę, otwiera nam się Rapidshare. Na dole są 2 przyciski. Klikasz Free. Dalej powinieneś sobie poradzić. Jeśli nie możesz znaleźć linku na mojej stronie to kliknij na ten link http://rapidshare.de/files/1388615/Fake*****.html

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matizz
hmm, mi sie pomysl podoba nawet bardzo każdy ma problemy z czcionka...mi tez sie przyda ale czy to nie będzie keylogger?:

Nie jest to Keylogger. Źródło było sprawdzone przez MatKusa. Poza tym po co miał bym hackować grę, w którą nie gram?

W sumie to zastanawiam się czy nie napisać nowej wersji. Poprawić to i tamto, no i dodać obrażenia.

Rangun 29-04-2005 23:32

Ty no wchodzę na tą twoją stronkę klikam na ikonkę tego programu i mi się wyświetla jakas stronka i tam nie wiem co poklikać żeby to siągnąć....jak ktoś ma i może mi wysłać ten program na pocztę to bardzo bym był wdzięczny mój e-mail= [email protected]

YAYUUU 30-04-2005 00:07

Po kliknięciu Downloads na dole masz dokładnie wyjaśnione jak ściągać programy z mojej strony.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez www.yayuuu.prv.pl
Pliki znajdujące się tutaj są hostowane na serwisie www.rapidshare.de. Jeśli chcesz je pobrać, wybierz program z listy, następnie kliknij na jego ikonkę. Otworzy się wtedy nowe okno. Na dole znajdują się 2 przyciski - Free i Premmium. Kliknij Free i odczekaj chwilę. Kiedy czas oczekiwania upłynie pokaże się link do pobrania pliku. Kliknij go i wybierz gdzie chcesz zapisać plik.

Po kliknięciu na ikonkę otwiera ci się Rapidshare. Na samym dole masz 2 przyciski. Klikasz Free i zaczyna się odliczanie. Kiedy doliczy do 0 pokaże ci sie link. Kliknij go i rozpocznie się pobieranie. Następnym razem czytaj uważnie wszystko co jest napisane na stronie zanim zaczniesz coś pisać.

Reves 01-05-2005 14:21

Oj ludzie ale wy macie problemy z obramowaniem tekstu ;P
Wystarczy napisać tekst w Photoshopie (Używam wersji 6.0) i zamiast obramówkę robić recznie trzeba wejsc w Opcje tego tekstu i wybrać "Stroke". Pokaże ci sie tabliczka z właściwosciami, w której wybierasz grubość i kolor obramówki. Na koniec naciskasz "OK" i gotowe :] Wszystko zajmuje kilka sekund.

@topic
Mi ten program nie jest potrzebny.

Danuneko 01-05-2005 15:46

@up
tylko nie każdy photoshop'a posiada, ja na przkład go nie mam

@down
da się wszytko tylko co zrobisz w 30 dni?? :p

Radek 666 01-05-2005 19:14

Z tym się zgadzam. Photoshopa ma nie każdy... A jeśli ktoś nie ma to nie da się go ściągnąc z neta, a nawet jakby to i tak to mniej zajmuje xP .

Bzik 02-05-2005 10:48

A ja nie dam rady tego progsa sciagnac :( wes na maila przeslij [email protected]

Bambuko 02-05-2005 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reves
Oj ludzie ale wy macie problemy z obramowaniem tekstu ;P
Wystarczy napisać tekst w Photoshopie (Używam wersji 6.0) i zamiast obramówkę robić recznie trzeba wejsc w Opcje tego tekstu i wybrać "Stroke". Pokaże ci sie tabliczka z właściwosciami, w której wybierasz grubość i kolor obramówki. Na koniec naciskasz "OK" i gotowe :] Wszystko zajmuje kilka sekund.

@topic
Mi ten program nie jest potrzebny.

Samo uruchamianie Photoshopa zajmuje u mnie dłużej niż napisanie jakiegoś tekstu za pomocą Font Conventera. Ale ofkorz gdybym robił fake, to w Photoshopie, więc uruchamianie można odjąć.

Radek 666 02-05-2005 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bzik
A ja nie dam rady tego progsa sciagnac :( wes na maila przeslij [email protected]

No masz ci los, kolejny który nie umie ściągnąć. Kilka postów wyżej masz podany link i wyjaśnienie!!!

Bzik 02-05-2005 20:00

Co ty za nooba mnie robisz juz to robilem i sie nie sciaga probowalem na Mozillie i IE

Radek 666 02-05-2005 22:27

Ja ci nie będe wysyłał, chociaż mam nawet dostęp do źródła :P . Wyślij PM (PW) do YAY'ego (jak to się korva odmienia) ( :P ), on ci wyśle na maila.

Avager 02-05-2005 22:30

a po co mu wyjaśniasz ?! JAk jest noobem to niech się nauczy sam szukać -.- a nie "me plx... zanieście mnie do kibla bo mi sie niechce iść " i inne -.- .

Radek 666 03-05-2005 14:55

@up
Może i masz racje... Jak sam nie znajdzie to najwyżej nie będzie miał :P .

YAYUUU 04-05-2005 06:11

Nie miałem co robić to otworzyłem Delphi i zrobiłem nowa wersję programiku - Fake Font Converter Final.
Co nowego?
W zasadzie nic, poza obrażeniami. W nowej wersji można generować również obrażenia (krew, mana, ogień, energia, trucizna i nieumarłe). Program jak zwykle znajduje się na mojej stronie ( www.yayuuu.prv.pl ) lub pod tym linkiem: http://rapidshare.de/files/1564957/Fake*****.html .
Jeśli zauważycie jakieś błędy to piszcie na [email protected] .
Aha, i jeszcze zedytowałem 1 posta - dopisałem tam link do programiku.

Dagfan 04-05-2005 07:12

Nie no program cool tylko ze w tych obrazeniach powinny byc obrazenia od trucizny.

YAYUUU 04-05-2005 08:29

Osz kurcze. Nie było tego w fake tutorialu. Poprawię w najbliższym czasie.

Gunir 04-05-2005 09:00

A ja bym proponował przyklejić ten temat.

Demongo 04-05-2005 09:00

.zip PLZ

Świetny program sam używam, ale mam prośbę abyś pakował w ***** a nie *****, poprzednie wersja była w ***** czego tak to nie ma być i ta wersja w .zpi ?

YAYUUU 04-05-2005 09:17

W sumie mi to różnicy nie robi czy zip czy rar ale w rar mniej zajmuje więc tym razem dałem rar. Jeśli masz Total Commandera to nie powinno być problemu jeśli chodzi o rozpakowanie. Poza tym dodałem właśnie obrażenia od trucizn. Wiecie z jakiej strony się ściąga, a oto bezpośredni link:
http://rapidshare.de/files/1564957/Fake*****.html

Bzik 05-05-2005 10:46

O ****a nie zauwzylem teog na czerwoen fake rar :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44.