![]() |
Po jego skillach to mam przeczucie, że to będzie najlepszy knight (lepszy od bubble) . Szczerze mówiąc bubble ma małe skille, a on większe. Więc gogo eternal (prosze, niech nei będzie cofki na amerze, bo wtedy bedzie chamsko... ) .
|
Najlepszym Polakiem jest....... GAMGE FREEMAN!!!! Tak, właśnie tak! On by zimna, jarulka czy aryama swoim pvp zniszcszyl bez problemow. Wszyscy klaniamy mu sie w pas i trzymamy sie blisko depo bo a nóż coś mu się w nas niespodoba ( np. że krzywo na niego spojrze;/)
|
Behi, nie szalej, najlepszy jest Michu xD
Co do tych trzech lat... to jest w profilu Bubble: Cytuj:
Oceniacie go po jego skillach? Każdy takie by miał, gdyby siedziało i treniło na nim kilku kolesi przez większą część doby... |
Cytuj:
|
No i bardzOO wielkie Gz
No i :cup: dla tego pana. Bo Bubble lami w świetle CipSoft-u X( .
|
Cytuj:
|
:)
BIg gz!! 200lvl ohh mazenia :P
Nick:Sir Mcothia Lvl:11 Profesja:Druid Swiat:Skils 17/18 Mlv:17 :mag: |
Już widze bulwers w oczach tych ludzi, którzy czytają twoje posty rolnik.
|
Elteran Oblivion jest najlepszym graczem w tibii, ponieważ:
#jako pierwszy na Amerze i trzeci w całej grze przekroczył 200 lvl #ma za***iste skille 109/109 (chyba że urosły) #nie znam jego magic levelu ale jest ok 7-8 #w duelu z Bubble by wygrał spokojnie!!! Nie pytajcie się zkąd znam jego skille. Statystyki na www.tibia.com X( X( X( |
Mlvl ma 9 kochasiu.
|
@Panie XXX - chyba coś Ci się pomieszało o Jego skillach, on ma 109/107- nie pytaj skąd wiem (statystyki www.tibia.com)
|
Cytuj:
|
Heh chcialbym zobaczyć jak wyglądaja na rlu jego właściciele...-.-.-.-.-.-.-..-
smutyyyy....... Slask, Wiselka , Lechia Gdansk... |
EO deadnal od warlocka i odrabia lvl ;P Nie wiem jak on to zrobił, ale chyba powinno być killed by lag/kick/freez :D Trzeba czekać ;]
|
Cytuj:
ten duel by sie nie skonczyl lol |
spadl na 199
|
Cytuj:
2. Dokładnie 109/107 Minimum time required to advance your melee skill 10-109: 4593 hours and 10 minutes. Minimum time required to advance your shielding skill 10-107:3795 hours and 56 minutes. 3.Ma 9 mlvl, jako jednyny knight może używac m walla. 4.Jakby walczyli z równą ilością run (20bp explo,20bpuh) wygrałby. @Br@ndyn14 Odrobił 200. edit: Znalazłem to na kompie: http://img218.echo.cx/img218/2782/1231ak.jpg |
Cytuj:
|
Tibiańczyk, wymiatasz :P Rzeczywiście, jako jedyny lvl w tibii ma 9 mlvl. Ma horned helmeta i podobno d legi. Poprostu czuję, że będzie to najlepszy gracz (nie pod względem lvlq, ale pod względem wiecie czego, tego czegoś :D ) . Ciekawe, czy gmy dadzą mu great shield aldo g helmet? Bubble dali upominek bodajże. >,<
|
Gratzz, Gratzz i jeszcze raz Gratz ! :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:15. |