![]() |
@re up:mylisz sie bo nazwa tematu zostala zieniona po rozgryzieniu, ze to jest fake
a co do tych rarow nad skrzynkami to moze one maja "obrazowac"to co w skrzynkach sie znajduje ( jak w annihilatorze) tyle ze jak dla mainlandowcow one sa rarami tak dla rookstayerow to co w skrzynkach siedzi jest przedmiotem pozadania ( oczywiscie nie pokazuja tego co na pewno jest w skrzynkach ) |
Tytuł topicu jest nietrafiony, to nie jest pierwszy filmik fake, pierwszy był na Tibię 7.3, kiedy to 8 lvl o wyglądzie elfa biegał i podniecał się śmiesznymi itemmi typu królicze papcie : P. Ale gz za idealny fake filmik.
|
Ehh... dobrze, na 70% to prawda, ale dlaczego zamieszczasz to w dziale Fake'i? Przeciez tu znajdują się przerobione zdjęcia i tylko przerobione, także zamieśc to w dziale Screenshots. A jezeli naprawdę to fake to jest niebywale idealnie podrobiony, to wyszedłem na frajera...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
heh, obejrzałem DOKŁADNIE screenshota i filmik i wiem gdzie iść! :D Niestety, już dawno jestem na mainie a moja rookowa postać ma 1 lvl D;
|
Nie ma ?
to jest goowno a nie movie nie pokazal co gdzie jak tylko You see....
|
Cytuj:
|
1.Nie można nagrywać filmów z OTS tylko z serwera TDA i RL Tibia
2.Może jakiegoś buga wykożystal gdzie może przemieszczać się pod ścianie 3.Pewnie Gość wyedytowal plik .rec jakimś hex edytorem i dlatego film byl krótki |
Cytuj:
|
Prawda
Ja tez myslalem ze to fake ale jak mam dowod ze nie :]
Oto dowod: http://www.tibia.com/community/?subt...x%20of%20Azura |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@raul
No wiesz są stołi i taborety, czy jakoś tak to się mówiło:) Czyta temat i odpowiada nie czytając dalej! |
ale jest jeszcze jedno
zlookajcie na samą górę co tam leży!! golden helmet, magic longsword i unholy shield to są najlepsze rzeczy na mainie a co dopiero na rooku od razu widać że to fake chyba że najbardziej opyla się byc rookslayerem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evul: :evul: ;( a ja jestem knightem ;( |
Jeszcze jeden dowód...
Od kilkudziesięciu postów wiadomo już, że to fake, ale znalazłem jeszcze coś w filmie. A mianowicie, zauważcie, że lookając iron helmet powinno pisać "You see AN iron helmet. It weighs..." (zgodnie z angielską ortografią). Tymczasem na filmiku widzimy, że napisane jest "You see A iron helmet." -.-
Pozdro |
Cytuj:
quest zostal usuniety bo byl zbyt prosty, wystarczylo przebiec kolo minomaga, pare life fluidow i dobry reflex (doswiadczenie w "uhaniu" sie ) i juz.... Cytuj:
Cytuj:
skora juz wiesz gdzie isc to juz polowa sukcesu. Teraz tylko trzeba zdobyc klucz ktory juz nie istnieje ale co to za problem dla ciebie.... Cytuj:
|
Nie pierwszy. Pierwszym (prawdopodobnie) był filmik z DSL, ale kiepski miał scenariusz :>
|
O matko ludzie... Jestem pewien na 100%, że to Fake, bo.....
Co za problem zmienić sprite'y do itemów na rooku? Gostek miał normalne eq i pozmieniał sprity, żeby to tak wyglądało. Trudne? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49. |