Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Sword of Fury(spike na rooku) - pierwszy fake movie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=34086)

Mishell 08-05-2005 19:59

@re up:mylisz sie bo nazwa tematu zostala zieniona po rozgryzieniu, ze to jest fake

a co do tych rarow nad skrzynkami to moze one maja "obrazowac"to co w skrzynkach sie znajduje ( jak w annihilatorze) tyle ze jak dla mainlandowcow one sa rarami tak dla rookstayerow to co w skrzynkach siedzi jest przedmiotem pozadania ( oczywiscie nie pokazuja tego co na pewno jest w skrzynkach )

Thero 17-05-2005 13:42

Tytuł topicu jest nietrafiony, to nie jest pierwszy filmik fake, pierwszy był na Tibię 7.3, kiedy to 8 lvl o wyglądzie elfa biegał i podniecał się śmiesznymi itemmi typu królicze papcie : P. Ale gz za idealny fake filmik.

Jerkov Thundersword 17-05-2005 19:04

Ehh... dobrze, na 70% to prawda, ale dlaczego zamieszczasz to w dziale Fake'i? Przeciez tu znajdują się przerobione zdjęcia i tylko przerobione, także zamieśc to w dziale Screenshots. A jezeli naprawdę to fake to jest niebywale idealnie podrobiony, to wyszedłem na frajera...

Dabek 17-05-2005 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jerkov Thundersword
Ehh... dobrze, na 70% to prawda, ale dlaczego zamieszczasz to w dziale Fake'i? Przeciez tu znajdują się przerobione zdjęcia i tylko przerobione, także zamieśc to w dziale Screenshots.

A co to jest twoim zdaniem jak nie przerobione zdjęcie i podrobiony film?

Jerkov Thundersword 17-05-2005 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dabek
A co to jest twoim zdaniem jak nie przerobione zdjęcie i podrobiony film?

Cuda się zdarzają :]

Morok Wampir 19-05-2005 09:23

heh, obejrzałem DOKŁADNIE screenshota i filmik i wiem gdzie iść! :D Niestety, już dawno jestem na mainie a moja rookowa postać ma 1 lvl D;

Sasek62 19-05-2005 10:52

Nie ma ?

to jest goowno a nie movie nie pokazal co gdzie jak tylko You see....

Filthy 19-05-2005 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morok Wampir
heh, obejrzałem DOKŁADNIE screenshota i filmik i wiem gdzie iść! :D Niestety, już dawno jestem na mainie a moja rookowa postać ma 1 lvl D;

ROTFL ! ROTFL ! ROTFL ! ROTFL ! ROTFL ! ROTFL ! ROTFL ! ROTFL !

sonic100 20-05-2005 21:35

1.Nie można nagrywać filmów z OTS tylko z serwera TDA i RL Tibia
2.Może jakiegoś buga wykożystal gdzie może przemieszczać się pod ścianie
3.Pewnie Gość wyedytowal plik .rec jakimś hex edytorem i dlatego film byl krótki

paffelek 22-05-2005 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fejkowiec
O ile się nie mylę to na 15 levelu na Rookgaardzie ma się 540 capacity. Dodajcie sobie wagę całego jego ekwipunku + backpack, w którym pewnie coś jeszcze nosi, np. linę, wędkę, łopatę, trochę pięniędzy...

14:38 You see a iron helmet (Arm:5).It weighs 30.0 oz.
14:38 You see a dwarven shield (Atk:0 Def:26).It weighs 55.0 oz.
14:38 You see a spike sword (Atk:24 Def:21).It weighs 50.0 oz.It is the Sword of Fury.

Iron helmet, dwarven shield i spike sword waża razem 135 capacity, dodając do tego chain armor, buty, studded legs i backpack nie powinno starczyć mu capacity, aby to wszystko unieśc. Zwróćcie uwagę, na to, że on posiada także 262 capacity wolnego.

Zwroc uwage ze spike sword, iron helmet i dwarven shield leżą na ziemi!

Cyber Demon 05-07-2005 17:49

Prawda

Ja tez myslalem ze to fake ale jak mam dowod ze nie :]
Oto dowod: http://www.tibia.com/community/?subt...x%20of%20Azura

Raul 05-07-2005 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyber Demon
Ja tez myslalem ze to fake ale jak mam dowod ze nie :]
Oto dowod: http://www.tibia.com/community/?subt...x%20of%20Azura

Przecież to jest fake. I co to za dowód? -.-'

Cyber Demon 05-07-2005 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Przecież to jest fake. I co to za dowód? -.-'

taki ze filmik musialbybyc na OTSie do tibi 7.4, a taka postac naprawde istnieje i ma taki lev jak na fake

Raul 05-07-2005 18:04

Cytuj:

taki ze filmik musialbybyc na OTSie do tibi 7.4, a taka postac naprawde istnieje i ma taki lev jak na fake

Fajnie, tylko trudno przeczytać wszystkie posty z błedami jakie się wkradły i znaleźć to, że nawet autor się przyznał, że to fake?

Irux 06-07-2005 09:02

@raul
No wiesz są stołi i taborety, czy jakoś tak to się mówiło:) Czyta temat i odpowiada nie czytając dalej!

adamulos 24-07-2005 12:02

ale jest jeszcze jedno
zlookajcie na samą górę co tam leży!!
golden helmet, magic longsword i unholy shield to są najlepsze rzeczy na mainie a co dopiero na rooku od razu widać że to fake chyba że najbardziej opyla się byc rookslayerem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evul: :evul: ;( a ja jestem knightem ;(

Zakaprov 24-07-2005 12:53

Jeszcze jeden dowód...

Od kilkudziesięciu postów wiadomo już, że to fake, ale znalazłem jeszcze coś w filmie. A mianowicie, zauważcie, że lookając iron helmet powinno pisać "You see AN iron helmet. It weighs..." (zgodnie z angielską ortografią). Tymczasem na filmiku widzimy, że napisane jest "You see A iron helmet." -.-

Pozdro

Eravia Za'abita 24-07-2005 13:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sediven
Ehehhe
Brass armor wypada z mino maga a nie z ghoula i nadal można to sprzedać(150), do ghoula nigdy nie było dostępu a do minomaga chyba też nie.
TYLKO , kiedyś GM przysummonował mino maga sunriseowi i jego przyjaciołom i zabili(stąd sunrise ma brass arma<bo ma>).

twoja wiedza na ten temat jest wrecz niesamowita.... quest na spike sworda byl naprawde, i on naprawde zabil prawdziwego minomaga....
quest zostal usuniety bo byl zbyt prosty, wystarczylo przebiec kolo minomaga, pare life fluidow i dobry reflex (doswiadczenie w "uhaniu" sie ) i juz....

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwarf
ludzie przeciez wiadomo juz ze to fejk wiec spokoj dajcie ;)
@up: Jak pojdziesz na ta wyspeke gdzie jest spike sword na rooq i spojrzysz na tabliczke to pisze sword of fury...

ale sword of fury pisze jak sam zauwazyles na tabliczce!! a nie jak "lookniesz" na miecz ...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morok Wampir

noob plx ??
skora juz wiesz gdzie isc to juz polowa sukcesu. Teraz tylko trzeba zdobyc klucz ktory juz nie istnieje ale co to za problem dla ciebie....

Cytuj:

a jaki to problem zrobic na ot'servie postac z takim samym nickiem, levelem itp..?

Patimrok 24-07-2005 14:31

Nie pierwszy. Pierwszym (prawdopodobnie) był filmik z DSL, ale kiepski miał scenariusz :>

Pramus 24-07-2005 17:18

O matko ludzie... Jestem pewien na 100%, że to Fake, bo.....

Co za problem zmienić sprite'y do itemów na rooku? Gostek miał normalne eq i pozmieniał sprity, żeby to tak wyglądało. Trudne?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49.