Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Pierwsze DSL w Tibii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35293)

Mystic Bosman 15-05-2005 12:03

Hail Kamsz , pozdro dla ciebie niezle sie usmialem :p

Racuch Tuk 15-05-2005 12:14

Hmm....

To Jest Napewno Fake .....
Na Tibia.Com Zaraz Cip'owie by trabili na news że tam jakiś koleś ma te legi... ;(

ho0dY! 15-05-2005 12:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hano Apokalipsa
A ja solo biore 8 faraonow 10 demonow i 24 warlocki i czasem jak sie nudze to dorzucam 16 behemoyow bo z axa wale po 999999, SD(knight) po 99999999 a UE po 99999999999999. Wierzycie w te bzdury?? OTS jak nic!! Uwazajcie bo 41 lvl zrobil by ten questi sie nikomu nie pochwalil....ludzie to jest polak, a polak ja cos zrobi sam to musi sie całemu światu pochwalic...eh.....Ja tesh mam DSl i Golden helmet mam na Shanerze of course....:P

lol jaki noob.. ten 12 lvl to chyba max z ciebie moze byc =) szkoda

btw. chodzisz do przedszkola /

Dwimenor 15-05-2005 12:20

Widzę, że dyskusja powoli zaczyna schodzić na mieszanie się nawzajem z błotem. Apeluję o spokuj, o nie wypowiadanie się w stylu: WoW graty man, itp, bo posty będą kasowane.

To Nie jest fake bo:
-Opis przedmiotu się zgadza. Żadne "a", wielka/mała litera itp nie wchodzi w grę.
-Wagę i opis własny przedmiotu są widoczne, jeżeli handlujący stoją jedną kratkę od siebie. Jeżeli 2 i więcej(jak na filmie), to widać tylko nazwę i arm.
-Postacie, lv sie zgadzają.

To jest fake bo:
-Dialog, miejsce i akcja to bardzo kiepska reżyserka.
-Idziesz się zabić, bez eq, ale z wędką. Butki można puścić płazem, ale wędka?
-Na fibuli..na czym chciałeś deadnąć. Na wolfach....
-Idziesz prosto jak po sznurku do kumpla.
-Nie dajesz look, żeby sprawdzić jaki gość ma lv, gildie itp. To by ułatwienie rozpoznania fake/nie fake.
-Widać, że się znacie...a w takim wypadku prawdopodobnie wcześniej byś wiedział o DSL.
-2 Wolfy miały atakować tego który trenował...ale widać było jedną chmurkę.
Może i słaby argument bo można powiedzieć, że one się tak akurat zgrały ale....

Ponieważ niedawno był fake filmu z Spikiem na rook, można powiedzieć, ze filmy przestały być wiarygodnym źródłem potwierdzenia czegoś.
Wtedy też było był to fake o legendzie Tibijskiej. I dziwnym zbiegiem okoliczności, trafia się rozwiązanie kolejejnej Legendy....nie wierze w zbiegi okolicznośći.
Moje osobiste zdanie: Fake-Kiepska reżyserka itd.

Marshal 15-05-2005 12:24

To na 100% fake, nawet na tibia.de to stwierdzili. Najlepszym dowodem jest to, że widać jedną chmurkę mimo dwóch bijących Wolfów. I tak przy okazji: kamsz zna się na OTSach więc dla niego taki fake to pestka ;)

Filipyo'vel sisig 15-05-2005 12:48

traalalal

gosciu wziol wedke tylko po to zeby mogl dac czym trade.
ale dialog i tak wymiata
czesc
no czesc
co tam
a nic questa se zrobilem

LOOOL

Tesol 15-05-2005 13:14

lol!

Nie postarał się w tym fake! Perfidnie widać że to OTS, i w ogóle amatorszczyzna dialogu zdradza żę fake, bo już nie wiedzieliście co gadać i pizgaliście dialog jak dzieci, które się uczą mówić. Żal mi takich ludzi You see Dragon Scale Legs(Arm:10). a nie powinno być czasem tak :
You see a Dragon Scale Legs(Arm:10). He is weights 48 oz. więc jesteś noobem dając temat że no fake, szydze gościu!!!!

saYo 15-05-2005 13:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tesol
Nie postarał się w tym fake! Perfidnie widać że to OTS, i w ogóle amatorszczyzna dialogu zdradza żę fake, bo już nie wiedzieliście co gadać i pizgaliście dialog jak dzieci, które się uczą mówić. Żal mi takich ludzi You see Dragon Scale Legs(Arm:10). a nie powinno być czasem tak :
You see a Dragon Scale Legs(Arm:10). He is weights 48 oz. więc jesteś noobem dając temat że no fake, szydze gościu!!!!

Sam nOOb jestes nie wiadomo czy to OTS czy "dormalna Tibia" poniewaz wszysko sie jak na razie zgadza a kwestia tego "a" i wagi zostala juz wyjasniona. I ZAL mi ciebie ze nie umiesz cytac ze zrozumieniem

Dagenoth 15-05-2005 13:24

a czy nikt nie zauwazyl ze na umieszczonym ssie ktory mial potwierdzic autentycznosc filmiku w polu w ktorym sie z innymi rozmawia jest podana jakas tam godzina z koncowka ceSt??

Badzo 15-05-2005 13:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tesol

lololol nie ma liczby pojedynczej spodni... spodnie to liczba mnoga a przed liczba mnoga nie ma "a"
ale i tak ots...

Maix 15-05-2005 13:32

Po pierwsze- żeby ktoś miał taki item to na pewno nie wynosił by go z depo a co dopiero zabieranie na trening!!!

Po drugie- trochę sztuczna sytuacja, to że tak przypadkiem znalazł kolegę i

Po trzecie- żebym miał dsl to by wiedzieli wszyscy kumple od razu;]

saYo 15-05-2005 13:37

Gratulacje dla FAjaka ! Wsadzil filmik na www.tibia.de ;)
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=80984

@ Faja - bo wychodzi ze to ty jestes autoreme tak doskonalego Fake. 8o

Wojtas 15-05-2005 13:49

Ładnie wykonany film-fejk XD

Faja 15-05-2005 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez saYo
Gratulacje dla FAjaka ! Wsadzil filmik na www.tibia.de ;)
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=80984

nierozumiem dlaczego fajace gratulacje?

Wartki 15-05-2005 13:56

Widziałem filmik na tibia org, hmm... nie wiem co o nim myśleć, ale dziwne żebyś wszedł i odrazu ziom dsl ci pokazał, nie wydaje wam się?

Reves 15-05-2005 14:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Logo
watpie by tam wyskakiwalo przy logowaniu "Yours Last Login blablabla.."

Przeciez to mozna zmienic w OTS'ie w plikach ..

Ten film był nagrywany na OTS'ie 7.4
Kogo on chcial nabrac?

Pieter 15-05-2005 14:00

Kamsz i co teraz powiesz... rano jak tylko niewielka liczba osob mowila ze to fake to byles kozak i na mnie zaczoles najezdzac, a teraz jak sie wiecej zerbralo to nic nie piszesz ..... i kto jest glabem teraz ?

Fejkowiec 15-05-2005 14:04

Cytuj:

Nie jest to Test Server poniewaz:

Jak widac nie bylo Test Serva w Maju.

Nie jest to Open Tibia Server poniewaz sie go uruchamia pod Tibie 7.1.
Wiec na TibiiCam 7.4 by ten film nie poszedl.

Może nie wiesz, ale coś takiego jak Open Tibia Server 7.4 istnieje i można podczas gry nagrywać film.

Cytuj:

Wierze, wierze - ponioewaz sam go posiadam ale watpie by tam wyskakiwalo przy logowaniu "Yours Last Login blablabla.."

W pliku config.lua jest opcja, że można ustawić tekst, który będzie się ukazywał tuż po wejściu na server.

Rafciu Mistrz 15-05-2005 14:10

Malo mozliwe... fake? test serwer? a moze prawda? :P w kazdym razie kamsz podobno moze wiele... to slyszalem :)

Isair of Xel'Rash 15-05-2005 14:29

wg. mnie to jest nagrane na ots-ie...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:57.