![]() |
Pracki fajne, ja miałbym prośbe o coś "futurysytcznego"
W podpise żeby było szerokie i niskie :P Aha, no i napis Michaleq ^^ |
Cytuj:
|
|
Masz bardzo fajne prace =] Oby tak dalej... Tylko postaraj sie robic cos wiecej niz tylko loga druzyn, k? Bo to troche monotonne jest ^^
|
Ehhh, no dobra wrzucam z dysku :Phttp://img238.echo.cx/my.php?image=07fantasy0173fg.jpg
|
chyba nie bede oryginalny piszac ze znow logo :)
http://www.members.lycos.co.uk/sargo...ri%20Turyn.gif ------------------------------------------------------- Cytuj:
yyy np co? bo na sile nie bede nic robic "byle zrobic" a pomyslu na jakas wieksza prace nie mam, a zadnych za przeproszeniem gownianych tibijskich pixelartow robic nie bede :P @Dwarf niestety to samo :/ nie mam pojecia czemu ale jak to otwieram w jakimkolwiek programie to popsute jest :/ |
Sarg ja normalnie widze...
Zreszta mozesz przyjmowac zlecenia... Na przyklad zrob mi logo ze starwarsow (jakies miecze itp)w ktorym jest plonacy napis United Ducks(moj klan) Z gory thx |
|
Cytuj:
Każdemu robisz a mi nie czemu ;( ;( |
|
|
"Czemu ty ciagle pijesz sprite..." Czemu ty ciagle rysujesz loga, herby, zrob jakas scenke jak Avager zrobil walke ze smokiem.
|
Cytuj:
|
no wlasnie :) bo lubie :P a ta praca Avagera niestety nie byla rewelacyjna :p do takich rzeczy trzeba umiec rysowac tak jak Tana a ja niestety nie potrafie
|
Shizowe prace =]
Mógłbyś zrobić mi avka ?Taki sam tylko napis taki jakby świecący i w tą strone: G O H A N na lewej stronie,ok ? |
Sargoth, możesz powiedzieć skąd masz Photoshopa? ściagnołeś? Jeśli tak to zapodaj adres a jak nie chcesz wszystkim to daj na PW, bo ja też bym się chciał tym pobawić. Aha napisz na jakiej wersji pracujesz.
A co do tematu prace podobają mi się bardzo, ciekawe i nie tuzinkowe. |
Cytuj:
www.programosy.pl (chyba dobry link),tam powinien być Photoshop. |
Cytuj:
|
:D a ja moge prosic o avatar z tibi jak np postac Kwaban walczy z demonem ?:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:57. |