![]() |
Giant spider w***alem sie wczoraj niechcacy >.< X(
|
Cytuj:
To nie jest w celach edukacyjnych lecz rekreacyjnych. A skoro to jest dla noobów to czemu nie odpowiedziałeś na pytanie? ;> |
O ile się nie myle expiłem tam na mumiach w podziemiach. Wiem, że to było gdzieś na bagnie w tych okolicach :P.
|
Beholder gdzies tam siedzi na 100% :P
|
witch? nie chcący sie tam kiedys na niego nadzialem
|
Te pytania troche mnie męczą :p
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś chciał ze mną na zmiane pytania podawać. Jak chcecie to na pm B) Pytanie 7 : kategoria : "ucieczka" Uciekasz przed pk , masz pacc on facc , jakie są sposoby ucieczki skoro on niema parcli ( itp ) , runek ( wszelkiego rodzaju ) ? ( posiadasz wszystkie runy i czary ) 1.Do Dp ( by Imprezowy Chłoptaś ) 2."FF" i exani tera (( by Bzik ) wiecie oco chodzi z FF ) 3.---------------- 4.---------------- 5.---------------- 6.---------------- 7.---------------- Tak to jest " program " edukacyjny dla newbie 8o 8o 8o Have Fun & Learn!!1 & Pozdro~ |
Uciec do Depo
|
Exani tera czyli magic rope... tylko co znaczy pacc on facc ;P
|
Poco uciekac? Jak mialbym wszystkie runki i pacca to bym zabil tego pk.
|
Exani hur (up/down), to może być niezły sposób na ucieczke, skoro on nie ma parceli i ma FACCA...
@Bzik Ty masz PACC on FACC (on to jest osoba, 3 osoba liczby pojedyczej ;)) |
np jak jest dluzsza droga do dp i cie ziomek dogania to ***ut utani gran hur albo utani hur
|
Schować się do domku lub zawolac silniejszego kolege B)
|
Podejść podstępem: wywalić plecaczek lub cokolwiek innego dalej, mówiąc że to uhy i jak pk jest głupi to się ucieknie xD
|
Jak już zapewne zauważyliście odświerzyłem temat. Tylko dlaczego? A dlatego, że ja teraz będe kontynuował "Tibijską Familjadę", autor wydał mi specjalne pozwolenie:
Cytuj:
Pytanie 7, kategoria "Items" Z czego wypada Chain Armor? (Bez zaglądania do spisu itemków...) 1. Orc Warrior (by By$iu) 2. Orc Shaman (by Shein Silvershadow) 3. Orc Berserker (by PharadoX) 4. Dwarf Soldier (by Gohan-san) 5. Minotaur (by hoomik) 6. Minotaur Archer (by Mafuss) 7. Valkirye (by Vekegi) To pytanie kończy się dzisiaj o godzinie 20:00. Inne będą dłuższe, zapewne napisze je coś koło 8:00 a skończą się właśnie o 20:00. |
napewno Valkirya
|
minotaur 123
|
Chyba z Solda (dwarf soldier)...
|
Orc Warior.
|
Hyba się dołącze , hyba że mi Radek 666 niepozwoli , ale na to musi być specialne " niepozwolenie " :D
Orc Berserker. |
Oczywiście, że Orc Shaman:P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:38. |