![]() |
@ Zdjęcie Kajulca
"Pokaż swoją twarz" =) nie zasłaniaj włosami :P |
@Angel
Jak pokaze to juz nie bedzie Satanic Dark Evul Mrooook. Nie inaczej :) |
$vboptions[postminchars]
|
Cytuj:
|
sesaj:
a ja cie jednak duzo razy widziałem jak na pieczewie mieszkałem (ivul rap of dres) :P |
Cytuj:
|
Heh zdjęcie Doba rox :D Kubuś i ...lumpy xD <btw lekko wstawiony chyba mało powiedziane :p>
|
Cytuj:
heh... |
@Mathea
Moze nie duze oczy, wlosy i blada cera, odwrocic to o 180 stopni i looz bardzo podobna. @Dejvo Na jakiej grasz pozycji?;) aa i czy zasz Widzacego :P |
@Radovan
*_* Ładna fota ^^ Pozdro :D |
Cytuj:
|
@Mathea
dzięki :) Chociaż według mnie Twoja fotka ładniejsza =) |
@Dejvo
Widzek bramkarzem 8o Ja go znam z koledy ministranckiej (zarabianie na pacc) :) |
#Pacek
Ogol sie na lyso, zrob mazakiem kropki na czole, no i jak malowany Kuririn. |
@Dejvo
Ja też byłem na tym meczu, i jedyna pamiątka, to uścisk ręki od Barosa... BTW: Kupiles bilet normalnie po 8zł? Bo, ja jak chcialem kupic to juz nie bylo i musialem od konika za 4 dychy -.-'' @edit Sorry, za 2 posty. |
@Carl FRy
Ty kurde młodzież demoralizujesz ;) |
Cytuj:
:) |
@Mathea - fiu fiu ;).
|
@L-fan: znaczy cpunem jestes?
|
lol ale zgnilem z tego L-fan'a..... omg... ty wiesz co gadasz?? 2-3giety ziola? jak ja jaram to 1 gram spokojnie dla 3-4 osob i jest odlot... niechcem cie zbytnio osmieszac ale to my niewygada na ziolo.. nawet wyglada samego dymu:P mi to bardziej przypomina tyton... a cos o tym wiem bo dosc czesto zdarza mi sie zajarac. wiec przemysl co gadasz zanim cos napiszesz.
ps. to chyba tyton wydlubany ze szluga i zawiniety w kartke (bibulke??) musialem to napisac bo niewyrobilem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:24. |