![]() |
Cytuj:
a tak btw. sa jakies nowe informacje o nowych itemach, grafie, terenach, potforkach itp.? |
Jak Słysze wasze gadanie to troche mi się zle robi.
Otóż z każdym nowym Updatem FaCC ,jak zarówno Pacc ma korzyści: Pacc: -Nowy terenik ,potworki ,itemki -Frajda z zwiedzania nowego terenku :) -Coś nowego (czary lub coś) Facc: -Nowe Itemy (sprowadzone od Pacców) -Test Serwer ,będziesz mógł się wyrzyć -Puste serwery podczas Test Serwera (Super się wtedy Expi) Każdy z Updatów wnosi też plusy Dla Obydwu Stron według mnie 8o |
Przecie FACC też dostaje nowe rzeczy
1. Dom wiedźmy koło Kazo 2. Carlin protectorate tower (ta wieża na femor gdzie czasami są orki) I kilka kosmetyków (grafika, mostek anty-GS etc.) |
Akurat dzisiaj postanowiłem skończyć z Tibią..........
|
Właśnie o takich grafikach marzyłem!! :cup:
|
Hmm Upgrade będzie niezł własnie hatke opyliłem zeby w Jungli kupić :D
jeśli nie masz pacc to się nie burz też masz korzysci :D Adimarimes lvl:21 mlvl:36 Master Sorc :D |
Cytuj:
|
Teraz to żeś pjechał...Tibia 3d...Też bym chciał :P
Wole z mądrym piechotą, niż z idiotą Toyotą |
Cytuj:
ale powoli juz dostaje coraz bardziej przestrzenne kształty |
Cytuj:
Mam nadzieje ze ta ladna trawa bedzie w calej tibii, bo to co teraz jest to masakra... @Gimlos: A juz myslalem, ze tylko mi sie nie podobaja nowe domki :p Aczkolwiek hamak jest bardzo ladny :) A co do terminu update, to niebylbym takim optymista na waszym miejscu, z tego co zauwazylem to udpate bedzie prawdopodobnei albo na przelomie lipiec/sierpien albo pod koneic wakacji... Jednak nie sa to potwierdzone informacja, a tylko moje kalkulacje ;) |
Może by zrobili też póżniej jakięs wodne potworki np: rekiny,ośmiornice,planktony itp. B)
|
Cytuj:
|
Ciekawosć mnie zżera na wiesć o nowych przedmiotach. :) Wiadomo coś o tym? (znaczy o itemach) ;)
|
Fajny pomysł z tą dżunglą :) . Ciekawi mnie jak będą wyglądać te domki z bambusa :] .
|
Cytuj:
|
@ UP
szkoda ... :) |
To ja jużq** muszę zbierać na pacca :):)
Wolę z mądrym piechotą, niż z idiotą Toyotą |
Mam takie pytanko...........jak wy zbieracie na pacca? Moi starzy nie lubią Tibii, a mam kumpla 10-letniego,który ma już pacca
Myślę że Cip soft pokaże troche tej dżungli faccom :P
|
Cytuj:
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:02. |