![]() |
up:
niee??? Topic: ja bardzo lubie jak gadacie "rób plx faster faster :) ", to bardzo dodaje chęci do pracy :P. Pozatym ten fake się długo wcale nie robi ;), wystarczy pierw przygotować mapke a potem tylko dodawać elementy itp itp :D :D . |
Cytuj:
|
Już wiem oco mu chodziło, tak i jeszcze raz tak.
W mieście będzie rzeźnia....... to wszystko, więcej zdradzić nie moge :D . |
Widziałem już pierwszy odcinek i mówię , że miód to jest. ;) Hail dla Avaga!
|
no to jak Aven? kiedy nastepna czesc?
|
a kiedy ja bede?
Rob szybciej plx PS : powiedz mi na pw kiedy ja bede. |
Jezuu...... ja tu nie robie fake'a z 5000 bohaterami -.- .... już dostaje spam na gg "czy moge byc w fake'u" ...
W następnym odcinku będą 2 osoby nowe ... Limenu (na 100%) i Eileen (na 60%). To wszystko. A kiedy będzie ? Nie wiem... jak zaczne robić... . |
Powiem jedynie - wypas. Nieźle się musiałeś przyłożyć, to mi się podoba :D. Czekam na więcej - spodziewałem się tego jak tylko zobaczyłem twój temat :D.
Nie odkryłem prawie żadnych błędów. Cudo. Nareszcie jakis dobry fake, bo inne "dobre" mają mnóstwo usterek i są nudne, a to bardzo oryginalny pomysł. |
Zajefajne!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo mi sie podoba! Jest poprostu świetna!
Grasz w ogame ?? :P |
up:
em..... Może zaczne od uni 25 , kuzynek mnie namówił spowrotem... . |
@up: tylko nie 25!!! Jak już to 11:D
@topic: Rób szybciej albo więcej:)!! |
więcej...więcej... jak narazie widze to na jeden odcinek zrobiłem najwięcej, patrząc np. na takiego Orca Verthiego (czy jak mu tam :) ). 4 odcinki (czyt. fotki) na 5 dni ? Hmmm ciekawe :) .
|
COO?? TY TO FAKE'I NAZYWASZ . TO JEST DO FAKE'I z Tibi tylko stylem graficznym podobne :} :} .
|
up:
CO!? To jest fake bo jest na zasadach tibijskich, jedyne co jest nie tak to jest to że jest inna grafika (inne rzeczy wprowadzone). Można powiedzieć że oni wszyscy to są palladyni ... proste ? No ! Więc jest to fake. |
Gratulacje
BArtdzo podoba mi sie twoj fake i wiedz ze naprawde amsz tlanet. Rob wiecej i rozpowszechniaj to, bombyc moze ktoregos dnia bedizesz t robil profesjonalnie, jezeli ci sie to podoba. Moje Gratulacje
P.S. Ta madra mowa byla na pokaz :) Rob szybko wiecej i wiecej |
avager mowiles ze jakas rola sie znajdzie!
|
Świetne... przypomina mi się Fallout... aż łza się w oku kręci ;)
Wszystko super z wyjątkiem tych 'cuy-scenek'... niemrawe jakieś... ale i tak wszystko spox! 9/10 |
Cudnie
9/10 More!More! |
Wymienkam
Jeszcze nie widzialem tak świetnego Fake'a 8o
MOJE NAJSZCZERSZE GRATULACJE B) OCENA: 10/10 :cup: |
100 post moj :cup:
kiedy bedzie wiecej bo jest swietne? jest naprawde3 genialne dawaj wiecej!!!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:40. |