Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   White Skull in Rook PLz! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=38417)

]v[ichal 22-06-2005 22:19

Żaden Fake.
http://republika.pl/pipuu/lol.jpg
Sugerujecie ze to tez fake?
Zalozyciel tematu NIE jest oszustem , ani to nie jest OTS.

orgizz 22-06-2005 22:31

Nie widac tibii gg Gratuluje :P
A i całkiem niedokładny fake -.-

Vanhelsen 22-06-2005 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maethi
Channel saved at Tue Jun 21 14:48:18 2005

14:46 *******: Did possible is have white skull on Rook?
14:47 Seraphim ****: it can happen if the play dies in main with a white skulll in main and gets rooked
14:47 Seraphim ****: it's a sort of bug
14:47 *******: Ah...white skull go away when time of skull normal go away?
14:47 Seraphim ****: Yes
14:48 *******: Thanks for info

Rozmowa z Tutorem.

I sam obaliłeś wszelkie swoie teorie na temat, że to jest fake. A o tym "sposobie" na white skulla na rooku pisałem już 2 strony temu, ale, że niektórzy lubią się kłucić i trwać przy swoim do ostatniej kropli krwi choć są zalewani innymi dowodami to już nie moja wina.

Maethi 22-06-2005 23:58

ehh....czy wy potraficie przeczytać co napisalem . Odpowiedzialem dlaczego sie klocilem.

kwojew 23-06-2005 15:13

1 to nie fake
2 ja widzialem red skulle na rooku

Kurt 23-06-2005 21:46

Według mnie jest to mozliwe, identycznie jak z white skullem w temple...
tzn że hronologicznie:
- Gracz puscil f-bombe
- Zrookowali go
- Ktoś wszedł w f-bombe i zginął
- Zrookowany gracz ma white skulla na rooku

Coś takiego ;)

^Zohop^ 23-06-2005 21:58

Cytuj:

Niepełnosprawny też człowiek. Jesteś jakiś uprzedzony czy co? Pozatym doradzam wziąść słownik do ręki i zacząć pisać poprawnie ortograficznie.

Hyhy sam nie piszesz do konca poprawnie :)

nie 'wziąść' tylko 'wziąć' sie pisze :).

Cytuj:

J.Polski w szkole .

Po pierwsze idź do szkoły , naucz się pisać poprawnie zdania. Po drugie obrażasz ludzi, którzy nic nie zawinili.

Hyhy, kolejny blad :p
'polski' z malej litery :) to przymiotnik :p

zaitsev 23-06-2005 22:20

To jest fake.. kolo wrzucił screena kolesia z red skullem (zrookowani PKrzy, dla niewtajemniczonych) do painta i zrobił "wypełnienie" (czy jakoś tak, dawno nie używałem painta) kolorem białym.. proste..

Datto 24-06-2005 01:20

FAKE i tyle!!

AdamS_ 24-06-2005 06:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rabuke
To jest fake ale możliwe jest żeby zrobić coś takiego.
Robiliście kiedyś white skull in temple?
Na przykład: Rzucasz fire bombe, rookujesz sie a ktoś nią włazi.
Proste.

Wtedy nie dostajesz white skulla.Próbowałeś kiedyś chociaż?

AdamS_ 24-06-2005 06:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vaviec
omfg...Wystarczy puścić na 6 lvl tuż przed zrookowaniem fire bombe przed depo.Ktoś w to wdepnie ,masz white skulla,zabijają cię szybko.Jesteś na rooku z białą czaszką dopóki ogień nie skończy ranić tego którego zaatakowałeś.Hmmm teraz trzeba tylko sprawdzić tą teorie...mam tam jakiś 6 lvl na mainie:)wyprubuje za 2 godziny bo mi sie narazie nie chce ;)

Przez firebomba się nie da nabić white skulla.No..możę na pvp.JAk puścisz FB to nie masz white skulla,ale nie możesz wchodzić do dp

Krakowiaczek jeden 24-06-2005 07:05

po 1 tez jak kiedys gralem na novie widzialem nawet red skula na rooku i to jest klamstwo bo poco mialbym klamac red i white skull na rocku sa mozliwe
nie wiem jak , i nie kce wiedziec bo po co mi to ale wiezcie takie cos jest mozliwe

Maethi 24-06-2005 07:53

Zakończcie ten temat. Mi się już niektórych nie chce cytować.

Proszę moderatora o zamknięcie.

Pietru 28-06-2005 14:12

Ja uwazam ze ten obrazek zostal zrobiony(postac nie jest calkowicie na srodku ekranu co moze oznaczac ze wykonawca tego screna wklejal sobie rzeczy). :]

Xan Arcanist 28-06-2005 14:25

@Krakowiaczek : Ja też widziałem red skulla na rooku. I też nie kłamie.

Pietru 28-06-2005 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xan Arcanist

Red Skule sa bardzo mozliwe gdyz np ktos "zdobyl" go i zostal wyrokowany.I to wszystko :P

Kammill 28-06-2005 22:08

Omg

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xan Arcanist

Chciałem ci powiedziec ze juz kilka osób w tym temacie pisalo ze widzialo red skulla i kazdy im wiezy wiec po co ten temat.
A osobiscie nie wime z white skullem wiezyc czy ie bo all jest mozliwe. Nie mam zdania ;)

Bart92 28-06-2005 22:34

Mam takie jedno małe ale...choć niewiem czy słuszne...
Z tego co wiem..ten White Skull w świątyni nie mógł się ruszać...czyli przyjmijmy że będzie z rookowany i będzie miał White Skulla, ale czy wyjdzie ze świątyni...?

Shillien 29-06-2005 01:16

Red Skull

No wiesz ja widziałam dwa red skulle na rooku ;) (Antica)
Chyba zostali zrookowani, ale co najdziwniejsze jeden jak patrzyłam to chyba nigdy z niego (Rooka) nie wyszedł :o

Bart92 29-06-2005 13:57

No dobra ja też widzialem ale zróbmy porównanie...świątynia - Rookgaard...
Na rookgaardzie widzialem red skulle i w świątyni tak samo...ale ani na rooku ani w świątyni nie widzialem white skulla...z tego co czytałem był w świątyni, ale nie mogł się ruszyć, więc czy ten oto white skull mogłby wyjść ze świątyni i chodzić sobie po mieście/podziemiach??? Wiem że to po jakimś czasie znika i możesz sie spokojnie ruszać, ale skull znika razem z tym z tego co wiem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:53.