![]() |
X( Modek myśli ze jest kimś... może wymazywać nasze tematy... Co jest złego w temacie Jakie miasto stolicą Polskiej Tibi... Każdy mówi o h lvlach z swojego miasta a wy to wymazujecie... No coment!! Każdy inny wszyscy równi
|
Znamy, nie powiemy, zatrzymamy ta informacje dla siebie. A teraz idz possac kciuk.
Albo taki tekst... czy to jest na poziomie moderatora...? Sam idz se possaj... :baby: |
Up
Nie poplacz sie ****a, jak widze takich uzytkownikow to jakbym byl (ale nie jestem :P) Modkiem to by upomnienia same lecialy... to co kurna wolisz zeby na forum powstalo tysiace tematow o kazdym miescie o kazdym swiecie i ****a co by myslisz tu by bylo? Zastanow sie co piszesz grrrr |
Dlaczego usuneliscie mój temat w którym pytałem o pingi i o pomoc techniczną w neo??? Czy było w nim coś złego??Coś niezgodnego z regulaminem???
|
Kurcze dalem temat czy da sie cos zrobic jak jest sie huntowanym przez innego playera jakas msg na okno Gmow na tibia.com lub cos i temat usuniety ;/ spoko
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czy ktoś wie jak włączyc licznik do postów ;( prosze odpiszcie :(
|
@up
-.-a poszukac to nie laska? http://i2.photobucket.com/albums/y23/Myland/search.png licznika postow nie da sie wlaczyc! zostal usuniety zeby ludzie nie pisali postow takich jak twoj! @all sorry za ta agresje ale jak to przeczytalem to nie wiedzialem czy smiac sie czy plakac -.- |
Mam takie pytanie bo, jestem początkującym na tym forum.Jak moge usunąć swojego posta(temat)???????
|
Nie możesz. Tylko moderatorzy mogą.
|
[u]
Cytuj:
|
usuwają bo : mają zły dzien, zeby nie wiem jak dobra byla tresc posta a np. temat był glupi to usuną z "dla nich smiesznym uzasadnieniem"...;] np. Temat to <:)Tibia...> a on napisze <...to gra> i uwaza ze to jest smieszne...eh;p a poza tym modek to tez czlowiek i sie tak samo myli jak my;] tylko modkowie na ogol tego nie widzą...
|
Cytuj:
Temat "potrzebna lina :p" napisałem zwracając sie z prośbą o pomoc, nie dość ze zostałem oskarzony i przesłuchiwany to jeszcze temat usuniety, ręce opadają bagienko grupy wzajemnej adracji dyskutuje o waznych sprawach... ale pozwólcie innym posty tez pisać Howgh |
Cytuj:
moja odpowiedz brzmi SOA#1 czyli 'dziwne u mnie dziala' |
A dlaczego temat "Jak reagujecie?" zostal skasowany bo nie czaje? W ogole go nie ma. -.
|
@tragiczny: Czy Twój temat to nie był przypadkiem "halp!!!111 poterzbuję liny na świecie_takim_a_takim"?
@OnlyM(PL): czy nie był to przypadkiem temat w deseń: "jak reagujecie, jak ktoś was zabije w Tibii"? Bo kojarzę, że jakoś ostatnio skasowałem jakiś taki głupi temat... |
@ Raynold Tak to byl ten -.-. Raczej nie byl taki glupi. Juz bardziej glupi byl temat Dobo "Jaka masz profesje?" -.-
|
[quote=Raynold]@tragiczny: Czy Twój temat to nie był przypadkiem "halp!!!111 poterzbuję liny na świecie_takim_a_takim"?
nie, mój brzmiał "potrzebna lina:p" ;) czy to coś zmienia? |
@OnlyM: nie wiem, czy dobrym jest porównanie tematu sprzed 2.5 roku, kiedy forum się rodziło z tematem, który pojawiał się już nie raz.
@tragiczny: nie, dlatego usunąłem :P Cytuj:
A to podwórkowe koło różańcowe... no nie popadajmy w przesadyzm. Nie spotkałem się z jakimiś kłującymi w oczy przypadkami nie kasowania tematów napisanych przez jakąś_tam_grupę, a kasowania podobnych tematów napisanych przez innych... Raczej każdy temat, który zasługuje na skasowanie, jest kasowany. No, ale nie rozrząsajmy już tego, bo z tego, co pamiętam pewną prywatną wiadomość... nvm ;) Przypominam: moderatorzy nie zawsze mają czas, żeby dogłębnie analizować cały temat czasami i wgłębiać się w sytuację autora (uczucia, które nim kierowały i podobne...). Czasem może się zdarzyć, że może temat został usunięty niesłusznie (wg kogo?), więc zamiast od razu robić z igły widły i larmo na całą wieś, wystarczy napisać pw, ale nie w stylu Cytuj:
Czego nam wszystkim życzę w nowym roku (lol) :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:45. |