![]() |
Prawo, prawdopodobnie w Toruniu
|
Akcja
To ja w przyszłości zatrudnie pewną ilość osób narazie jestem trohe za :baby: mały :baby: ale chce być reżyserem???
|
Cala rodzinka lekarze, mama ma gabinet ginekologiczny to raczej lekarz ;p Moze cos z jezykiem zwiazane... (francuski, albo ang.) Nie wiem dokladnie. Moze bede ulice zamiatal? O.o
|
Ja chce grać w jakimś fajnym serialu komediowym ;)
|
Ja bym bardzo chciał zostać zawodowym, dobrym piłkarzem a jak by nie wyszło chociaz barzdo bym chciał aby wyszło to może jakimś komentatorem sportowym albo dziennikarzem sportowym jak np Roman Kołtoń (mój ulubiony ^^ )
|
Będe raczej ... nikim :P
Lub kucharzem/fotografem . |
Ja tam będę chirurgiem. B) Będzie ciekawie.
Atak na wesoło to zastanawiałem się czy nie zostać ginegologiem. 8o :p |
Będe informatykiem,a ściślej zajme się tworzeniem gier.Teraz już ćwicze na RPG 2k3 albo XP.Czasami ściągne jakiś program do robienia gier FPP ale narazie mi to nie wychodzi.
|
Ja pójde na prawo :) Tylko zawód związany z prawem.
Hmm... Może prokuratorem albo notariuszem? Może na medycyne?? Zastanowie sie...Troche boje sie zajęć na medycynie (praca w prosektorium bleee...jak zobacze zgniecionego ślimaka to już mi sie chce wymiotować) |
Prawo, ew. Twórca gier :P.
|
Hmm dużo ludzi będzie mieć zawód związany z prawem :]
|
Ja postanowiłem, że będę sobą! :]
|
Architekt, nic innego nie wchodzi w rachube.
Cytuj:
Cytuj:
|
ja to bym chciał zostać bobem budowniczym, ptem listonoszem, małą mi ewentualnie papa smurfem [; a tak na serio to w gre wchodzą jedynie studia matematyczne ewentualnie informatyczne, myślałem też nad fizyką lecz uznałem to już za zbytni masochizm
|
Jestem Nightwalker i jestem twoim panem. Podążaj za mną, a ciemność nastanie. Podążaj za mnąi rób co mówię. Zawładnę światem i ludzkość zgubię.
Będe politykiem - w skrócie. I o dziwo mam zamiar być takim uczciwym, ale czy się uda? Może bede premierem? ;] |
Ja będe ulice zamiatał albo rowy kopał ;) (Tak mi rodzice mówią ;))
A sam chciałbym być... Mafiozą ;) ( Naprawdę, kiedyś jeszcze w podstawówce, pierwsze klasy, pani się pyta kim byśmy chceli być to ja powiedziałem że mafiozą i mnie do pedagog wysłała ;)) A dlaczego chciałbym nim być? Bo duuużo zarabia ;) Podatków nie płaci ;) I jeszcze parę argumentów ;) |
Prawnik*/Grafik komputerowy.
*Tylko nie od kryminalnej:). |
Cytuj:
A mi pani psycholog na podstawie układania klocków powiedziała że moge być informatykiem albo lekarzem!! CZyli zmieniam zdanie zostane lekarzem najlepiej dermatologiem!! |
Menel :P
A na serio socjolog, politolog, diennikarz (idę w tym roku do klasy dziennikarskiej), może historyk... |
taa...
no cóż. ja zamierzam iść do ZAKONU, albo do seminarium na księdza.(serio)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12. |