![]() |
4,78
4,78 - nie chciało mi się ...ale pasek jest :P Ile mieliście z tstu z pedałówy ?? ja 39 :] a teraz był łatwiejszy jak se zrobiłem 40 miałem ! :baby:
|
Jest wrescie wakacje ale za***iście
Korwa ale fajnie nareście wiecej czasy na gra w tibie i wreście nie trzeba sie uczyć ((( i tak sie nigdy nie uczyłem)).
:kon: __________________________________ Server: Zanera Nik: Soceo Nailo Profesja: Knight :sword: Skills: 63/61 ;( |
No, no :) Zycze wszystkim milych wakacji ;] kazdemu sie przydadza ;p
|
nawzajem :D czas odpalic cpu i MUZE O ULUBIONEJ DLA MNIE GLOSNOSCI ^^(czyli prawie max :P) choc cpu jusz od 6 rano byl wlaczany ^^ bora sie zabrac za robienie stronki inernetowej na 6 z infy w 3 gim :P ( ale raczej uzyje starego projektu ktory uaktualnie lub jak dostane weny zrobie nowy a o czym ??? O tibi lub warcrafcie/starcrafcie :) ) odrazu zapytam Czy do Matkusa ma pm czy moge wykozystac hp potorkow i spele postaci i takie tam (nic z tworow prywatnych jak poradniki i opowiadania) prosze o odpowiec tu lub na pm
edit: strona nie zostanie umieszczona w interneice (zostanie tylko na plytce i na moim kompie) |
ja do piatej klasy moze podacie swoje oceny?
|
Dzięki za życzenia i miałęś racje wziełem papierek i właczyłem kompa:D
Jakie macie średnie bo ja 2.7:D |
Ja właśnie wróciłem z rozdania świadectw no ale niestety paska nie ma.
Średnia 4,8 a zachowanie nieodpowiednie. (dobrze, że nie naganne :p) Me evul plx :evul: @down: Dzięki, błądzik już poprawiony ^^ |
Cytuj:
ja juz jestem po. teraz tylko ide to oblac z kumplmi =) |
smutne moja klasa była raczej zgrana(choć nie zawsze)ale z najlepszymi kumplami i tak utrzymam kontakt.powodzenia na wakacjach i w nowych szkołach,nie siedźcie całymi dniami przed kompem bo kiedyś pożałujecie ;]
|
Ja tam nawet troche sie ciesze że skończyłem z podstawówką, ale najbardziej (nie)będę płakać za koleżanką która mieszka dwie klatki obok mnie i za kolegą który mieszka w bloku na przeciwko. Z resztą wszyscy mieszkamy na jednym osidlu :]. Poszedłem po papierek wychowawczyni coś gadała i proszę :D Zdałem do I GM :D
Średnia 4,5 bo mi sie uczyć ni chciało a i zachowanie miałem poprawne w tym roku :] Nie wiem czemu... :] Życze wszystkim sukcesów przez wakację nie tylko w Tibii ale też w Rl. Nowych miłości nad morzem (:)), PACCa za odbre świadectwa :]. U mnie jest tak że dzisiaj sprzedałem książkę za 20zł i od dziadka dostałem 10zł od starych pewnie dostane jeszcze coś ze swoich wezem i lece na poczte :D |
Ta tego samego wam życzę :P idę pod wiadukt żeby mnie pociąg przejechał :P WAKACJE r0x.
|
Cos od Thchunter
Zycze wam za***i*stych wakcji. Duzo fajnych lasek ( do pomacanie :D ) wyjazdow . Srednia : 3,9 (omg :]) zachowanie : poprawne ( myslalem ze naganne xD ) :)
Pozdro dla tych co beda oblewali ;] |
teraz jedyne czego pragne to miec pacca od tibii.pl i zeby byl update :D
|
Dzięki i nawzajem :) U mnie zakończenie rozpoczęło się o 8.00. Najpierw była msza, a później po raz ostatni poszliśmy do sowjej klasy po świadectwa ;) Oficjalnie jestem absolwentem Szkoły Podstawowej im. Jana Pawła II : :]
|
szkola szkola i po szkole ;]
mam nadzieje ze wbije ten 100 lev przez wakacje hyhyhyhy..... |
Właśnie odebrałem świadectwo. Tylko cztery 2 :)
|
Wakacje
No jo już mom moje swiadectwo i opuszczom podstawówke:D Teraz bendzie długa gra w tibie przez wakacje:) Życze wszystkim dobrych wakacji także świetnemu zespołowi Tibi.pl B)
|
Widac Dobo, ze z polaka nie przyniosles dobrej oceny.
Przed "i" nie stawia sie przecinka ;) Jedynie wtedy, jezeli "i" wystepuje drugi raz, to wtedy tak ;) |
Zycze wszystkim milych i bezpiecznych wakacji!!!
Srednia 4.4 teraz nadchodzi nieszczesna III klasa trzeba sie uczyc !! :p |
Cytuj:
Cytuj:
Niemądruj sie :) Mamy wakacje, niemów jak polonista jakiś, daj odetchnąć :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:46. |