Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wrocławskie Spotkanie Użytkowników Forum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=39769)

Zielevitz 03-07-2005 07:54

no dzisiaj :P mi zdjęć indywidualnych też prosze nie - najwyżej moge się przypadkiem zaplątać w kadrze przy grupowym :P

Baron Kaldrick 03-07-2005 08:59

A mnie chyba jednak deszcz meteorytów zatrzyma. Ale zobaczę jeszcze...

Eileen 03-07-2005 09:43

Opróżniam aparat... zaraz bede się zwijać. Niesamowite, że mój starszy dał sie przekonać :cup:

@Grim
Nie martw się... To ja zawsze wychodzę na fotkach jak neptyk :P Mnie nikt nie przebije ;)

@edit

Za stary grat, ta moja cyfrówka na kręcenie filmów :P

Marcin of shadow 03-07-2005 09:48

No to trza sie zbierac mam nadzieje ze bedzie jak najwiecej osob. Nara ziom do zobaczenia.

Zielevitz 03-07-2005 10:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
Niedziela, 3 Lipca 2005, Godz. 12:00, Rynek -> Fredro

to czemu piszecie że już sie zawijacie ;P dopiero 10 jest :D

Marcin of shadow 03-07-2005 10:08

Ja mieszkam dosc daleko od rynku a poza tym wole byc wczesniej niz pozniej juz wychodze nara ziomy do zobaczenia na rynku :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Vanhelsen 03-07-2005 10:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick
A mnie chyba jednak deszcz meteorytów zatrzyma. Ale zobaczę jeszcze...

Oj ja ci dam deszcz! Tu ładna pogoda za oknem a ty nam chcesz wmówić, że będzie padać ?! Oj nieładnie :]

@up: ROTFL, to gdzie ty mieszkasz?! z Ołtaszyna z buta ciągniesz czy cuś?!

Zielevitz 03-07-2005 10:52

Cytuj:

@up: ROTFL, to gdzie ty mieszkasz?! z Ołtaszyna z buta ciągniesz czy cuś?!

pewno z lednicy będzie sie czołgał :P

Baron Kaldrick 03-07-2005 11:29

Mnie jednak na 100% nie będzie. Cóż, może będzie jeszcze jakaś okazja do spotkania się.

Bambuko 03-07-2005 11:34

Bałon możesz w sierpniu do Wawy przyjechać.

Baron Kaldrick 03-07-2005 11:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
Bałon możesz w sierpniu do Wawy przyjechać.

Zafundujesz mi bilet?

Bambuko 03-07-2005 11:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick
Zafundujesz mi bilet?

Może i tak, ale we Wrocku byś musiał założyć, a ja bym ci w Wawie oddał [ale nic nie obiecuję].

Zielevitz 03-07-2005 13:20

Pozdro ze zlotu wrocławskiego - ten post z kafejki oczywiście. przybyliśmy licznie jak zwykle czyli 6 osób (ja, Marcin of shadow, Starkey, Wieszok,Eileen, (ocenzurowano) :) byłoby nas 9 gdybym na początku nie spławił 3 osób (nie zakapowałem o co im chodzi bo mówił że zlot grupy jakiejśtam pod fredrą a ja żę nieeeeeee).Ogólnie jest spoko ateaz idziemy pić więc narazie

Starkey 03-07-2005 13:22

Nigdzie pić nie idziemy:P. Ja się muszę zmywać:/. Jest spoko:).

Grim 03-07-2005 13:39

Ja nie mogłem. Rano obudziłem się o 11:40 na kacu... ;)

Zielevitz 03-07-2005 14:01

Zlot zakończył się dość nagle - Eileen się zmyła, Ja, Starkey i Wieszok uciekaliśmy przed marcin of Shadow który gonił nas zwodą i zwialiśmy :P wtedy poszedł se Wieszok a ja ze Starkeyem przeszliśmy jeszcze kawałek i poszliśmy w swoje strony

ps. Dawid nei wiedziałem że ty to Starkey (nie patrze na avy :P)

Vanhelsen 03-07-2005 14:15

W wielkim skrócie zlot wyglądał tak:

12:00 - 4 luda (Ziele, Eileen, Marcin und friend of marcin) stali niczym słupy soli pod Fredziem. PO chwili dołączyłem do zacnego grona a o 12:10 dotarł Starkey (Organizator a się spuźnił! Co za wstyd!)

12:10 - czekaliśmy na innych, niestety większa liczba się nie zjawiła, ponoć Zielevitz spławił troje luda (kill him!). Doszliśmy do wniosku, że jak już pobiliśmy rekord spotkania w Szczecinie (2 osoby) to możemy iść w świat.

12:20 - wyruszyliśmy w drogę, przeszliśmy niezły kawał drogi robiąc dwa kułka naokoło ratusza i wylądowaliśmy w empiku. posiedzieliśmy tam przeglądając płyty z mjuzikiem (Methal, Gorillaz) a potem książki (Biblia Szatana, Księga Przepowieni)* by zakupić się w coke (na szczeście/nieszczęście** tylko colę)

12:50 - wychodząz z empiku postanowiliśmy wstąpić na lody do vitaminki, lecz jak to my, zamiast iść na zachód zrobiliśmy dodatkowe kółko w okół ratusza by po dotarciu do celu zrezygnować z powody zbyt wygórowanych cen.

13:15 - Wolnym krokiem skierowaliśmy się do pobliskiej kawiarenki internetowej, naskrobaliśmy parę postów (kto naskrobał ten naskrobał)

13:30 - Po nagłym telefonie do Starkeya (lól) postanowiliśmy skierować swe kroki w stronę fontanny by tam się rozejść.

*-Mroczna z nas grópka ;)
**-Niepotrzebne skreślić

P.S.
Może tak w sierpniu jakieś kolejne spotkanie?

Ashlon 03-07-2005 14:29

Ja wstalem o 11:50, wiec troche mi spotkanie nie wyszlo :/

Zielevitz 03-07-2005 14:32

Cytuj:

Może tak w sierpniu jakieś kolejne spotkanie?

jesli juz to po 21 bo ja wyjezdzam od 1 do 21 :P

Raul 03-07-2005 14:49

W sierpniu spotkanie w Warszawie, Superman ma gdzieś wysłać rodziców i można u niego nocować. Jest już zaplanowane, że ja na podłodze, Gewof z Danonką na jednym łóżku. Superman z pewnością udostępni wszystkim nocleg u siebie, więc nie ma obaw. Vall powiedział, że przyjedzie jak nie będzie żadnych ryjów. Nie wiem o co mu chodzi, ale przyjedzie. Superman mówił, że May może wpaść. Myślimy nad zaproszeniem ekipy z Głuchołaz (Drom, MatKus i Oxy). Kaldowi jak się będzie chciało wywalić kase na pociąg to również dołączy. Liczymy na to, że Gewof namówi Gonzka. Dobo i Parys oczywiście mieszkają w Warszawie więc chcąc nie chcąc muszą wpaść. Hoomik prawdopodobnie jak Kald przyjedzie sam się nie powstrzyma i czym prędzej dołączy. To wszyscy?
Aha bardzo chcielibyśmy aby pojawili się slonik i Koronowany Rycek.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:25.