Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Tiquanda (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40238)

Mikelp 30-06-2005 20:41

Super mega hiper extra bomba hi-fi stereo turbo diesel! Musze to zobaczyć! Ale tylko z kumplami więc pacc za około rok :/...WLACZCIE SPOWROTEM PACC PRZEZ TIBIA.PL! BLAGAM xD

aBa 30-06-2005 20:45

No no coraz ładniejszą grafe tam widze :).Jakieś wodospady i inne :D.Ciekawe co dadzą za potworki jakieś anakondy czy co :P.Tylko szkoda ,że wszystko dla PACC ,ale to oni utrzymują w końcu tę gre.Słyszałem ,że FACC będą mogli sobie klapnąć na krzesełku :).
P.S.
Mogli by dać jakiś strój dal FACC :P(Popieram -=Elve The Hero=-).

nab 30-06-2005 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kobik
A Wiedomu Juz Kiedy Bedzie DokŁadnie Ten Ubdata?? ;)

LOL. Co ty jeszce nie wiesz? Wszyscy wiedza, a ty jeszcze nie?!

Czemu TIBIA.PL dostaje zawsze najgorsze screeny ? ;(

Nab~-

nab 30-06-2005 20:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aBa
Słyszałem ,że FACC będą mogli sobie klapnąć na krzesełku :).

To sie przeslyszales kolego, bo w najblizszym czasie CipSoft nie zamierza czegos takiego wprowadzac. Jak cos do za kilka lat...

Fajny ten uptade bedzie... fajny, fajny...

~nab

roXen 30-06-2005 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xeltix
fajnie ale dopiero za 2 miechy xD

a skad wiesz ze za 2 miechy :S??

Bubu Druid 30-06-2005 21:03

Super

:p Juz nie moge sie doczekac tej dzungli 8o a co do SS'kow w newsie to pikne :p

Karmelek 30-06-2005 21:05

spoko ss'y ciekawe czy bedzie cos dla FACC.
chyba zaczne na PACCa zbierac

slimes 30-06-2005 21:16

bez tytułu

ale tym razem chociarz przynajmiej dostaliśmy najlepsze zdjęcia , to z wodospadem wymiata...

Dragu 30-06-2005 21:23

niech zapodadza tym update bo mi tylko 2 miechy pacca zostaly :) :p

Knight Simon Dark lord 30-06-2005 22:03

czemu muj poprzedni posta usunięty jak tylko powiedziałem to co słyszałem a nie "że będzie na 100%"

on topic (by nie było że nic nie wnosze do tematu)
update zapowiada się fajnie ten wodospad jest najlepszy szkoda że nie dali żadnych screenów miasta ale i tak będzie odlot akurat za kilka dni dokupuje pacca ale założe się że jak tylko wejdzie update to większość na forum zasypie dział "zdjęcia" zdjęciami z upka

Nina Samwise 30-06-2005 22:31

...

Nieźle, nieźle. Teraz porządnie zastanawiam się ad kupieniem Pacca. Od dziś zbieram! PRZYŁĄCZ SIE I TY! ;)

Alora 30-06-2005 22:31

Update

Nareszcie jakieś obrazki z nowych terenów.
Dobrze że niedługo kupuje sobie Pacc natychmiast kupie sobie tam chatke.

Myślę tylko o biednych Facc które będom musiały się nacieszyć przywiezionymi itemkami i opowiadaniami od Pacc.

Hail Tibia
Hail Update
Hail Port Hope!

radzian_tete 30-06-2005 22:47

Witam, modlę sie żeby dodali do listy sumonów Goryla :p Fajnie by było chodzić na hunty z Gorylem, ZRÓBCIE COŚ DLA FACC'OW !!!

Świat: Galana (4ever) :p
Profesja: Sorcerer :mag:
Level: 22
Magic level: 33 i rośnie :evul:

Kezio 30-06-2005 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xeltix
fajnie ale dopiero za 2 miechy xD

SKAD WIESZ ZE ZA 2 MIECHY DOPIERO??

Kezio 30-06-2005 22:58

Kto wie kiedy czy bedzie testserver???????

Piomila Of Berylia 30-06-2005 23:06

SuuupUpppEERRRrrr !!!

Od razu płynę na dżungleeeee -- FULL WYPAS GRAFA ...ciekawe jakiemonstery bedą ... ? B)

Master Sanczo 30-06-2005 23:14

szkoda ze nikt nie wie ale wiem ze jak cos bedzie wiadomo to na tibi.pl dacie znac (chyba hehe B) ) :D

Szczurusek 30-06-2005 23:22

hmm, wszyscy pisza to samo, napisze i ja :D grafika piekna , co pol roku ja poprawiaja i trzeba im przyznac ze jest coraz lepiej, ksztalty sie zaokraglaja i nie widac juz tak wielu pikseli :P no i odnosnie nowych stworkow :> wydaje mi sie ze dorzucaj sporo calkiem nowych tak jak poprzednio, moze jakies posagi w starozytnych swiatyniach Majow :P cos w tym stylu, te piramidy itp zawsze mnie intrygowaly. Co do outfitow tez mogliby dodac jakis nowe bo juz mi sie znudzily obecne. I nikt do tej pory nie poruszyl tematu nowych czarow, uwazam ze powinni jakies dodac dla druidka i knighta, co wy o tym sadzicie ?

bartollo 30-06-2005 23:31

@up
jak najbardziej dla knighta, ja bym do dal jakas nowa brona dla palla oraz speare z atackiem o sile 15 ! Wracajc do czarow wedlug mnie drutowi nie potrzeba nowych !

Black Warior 30-06-2005 23:34

Czemu niemam PACA ;( mam na dzieje że nikt nie zapomni o graczach z FAC ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:02.