![]() |
Super mega hiper extra bomba hi-fi stereo turbo diesel! Musze to zobaczyć! Ale tylko z kumplami więc pacc za około rok :/...WLACZCIE SPOWROTEM PACC PRZEZ TIBIA.PL! BLAGAM xD
|
No no coraz ładniejszą grafe tam widze :).Jakieś wodospady i inne :D.Ciekawe co dadzą za potworki jakieś anakondy czy co :P.Tylko szkoda ,że wszystko dla PACC ,ale to oni utrzymują w końcu tę gre.Słyszałem ,że FACC będą mogli sobie klapnąć na krzesełku :).
P.S. Mogli by dać jakiś strój dal FACC :P(Popieram -=Elve The Hero=-). |
Cytuj:
Czemu TIBIA.PL dostaje zawsze najgorsze screeny ? ;( Nab~- |
Cytuj:
Fajny ten uptade bedzie... fajny, fajny... ~nab |
Cytuj:
a skad wiesz ze za 2 miechy :S?? |
Super
:p Juz nie moge sie doczekac tej dzungli 8o a co do SS'kow w newsie to pikne :p
|
spoko ss'y ciekawe czy bedzie cos dla FACC.
chyba zaczne na PACCa zbierac |
bez tytułu
ale tym razem chociarz przynajmiej dostaliśmy najlepsze zdjęcia , to z wodospadem wymiata...
|
niech zapodadza tym update bo mi tylko 2 miechy pacca zostaly :) :p
|
czemu muj poprzedni posta usunięty jak tylko powiedziałem to co słyszałem a nie "że będzie na 100%"
on topic (by nie było że nic nie wnosze do tematu) update zapowiada się fajnie ten wodospad jest najlepszy szkoda że nie dali żadnych screenów miasta ale i tak będzie odlot akurat za kilka dni dokupuje pacca ale założe się że jak tylko wejdzie update to większość na forum zasypie dział "zdjęcia" zdjęciami z upka |
...
Nieźle, nieźle. Teraz porządnie zastanawiam się ad kupieniem Pacca. Od dziś zbieram! PRZYŁĄCZ SIE I TY! ;)
|
Update
Nareszcie jakieś obrazki z nowych terenów.
Dobrze że niedługo kupuje sobie Pacc natychmiast kupie sobie tam chatke. Myślę tylko o biednych Facc które będom musiały się nacieszyć przywiezionymi itemkami i opowiadaniami od Pacc. Hail Tibia Hail Update Hail Port Hope! |
Witam, modlę sie żeby dodali do listy sumonów Goryla :p Fajnie by było chodzić na hunty z Gorylem, ZRÓBCIE COŚ DLA FACC'OW !!!
Świat: Galana (4ever) :p Profesja: Sorcerer :mag: Level: 22 Magic level: 33 i rośnie :evul: |
Cytuj:
|
Kto wie kiedy czy bedzie testserver???????
|
SuuupUpppEERRRrrr !!!
Od razu płynę na dżungleeeee -- FULL WYPAS GRAFA ...ciekawe jakiemonstery bedą ... ? B)
|
szkoda ze nikt nie wie ale wiem ze jak cos bedzie wiadomo to na tibi.pl dacie znac (chyba hehe B) ) :D
|
hmm, wszyscy pisza to samo, napisze i ja :D grafika piekna , co pol roku ja poprawiaja i trzeba im przyznac ze jest coraz lepiej, ksztalty sie zaokraglaja i nie widac juz tak wielu pikseli :P no i odnosnie nowych stworkow :> wydaje mi sie ze dorzucaj sporo calkiem nowych tak jak poprzednio, moze jakies posagi w starozytnych swiatyniach Majow :P cos w tym stylu, te piramidy itp zawsze mnie intrygowaly. Co do outfitow tez mogliby dodac jakis nowe bo juz mi sie znudzily obecne. I nikt do tej pory nie poruszyl tematu nowych czarow, uwazam ze powinni jakies dodac dla druidka i knighta, co wy o tym sadzicie ?
|
@up
jak najbardziej dla knighta, ja bym do dal jakas nowa brona dla palla oraz speare z atackiem o sile 15 ! Wracajc do czarow wedlug mnie drutowi nie potrzeba nowych ! |
Czemu niemam PACA ;( mam na dzieje że nikt nie zapomni o graczach z FAC ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:02. |