![]() |
Hail CipSoft :P
jeszcze niech zrobią z 2 non-pvp zeby odciążyć harmonie i będę happy :P 8o
|
Mam pytanko kiedy będą mogły grać osoby bez PACC? na tych nowych serwach
|
no comment
czemu co drugi z was mowi ze nazwy sa idiotyczne?? przeciez CIP SOFT to nie polacy i nie znaja slow takich jak np "teoria" wiec nie myslcie ze sa glupi bo daja nazwy ktore przez przypadek brzmia podobnie jak cos po polsku
|
nowe swiaty
<jupi> nareszcie sie doczekalem nowych swiatow :D:D zaczynam grac :P zyczcie mi powoidzenia :)
|
Jest fajnie , od 18 próbuje sie wbić i z 180 miejsca jestem już 84 xD
Verni , furora ;) |
wszyscy pedza na nowe serwery, a na harmoni pustki (w koncu) :) go go new world :)
|
Nie zgadniecie co się stało :P hyhy
Ja również życzę powodzenia na new world miałem też zmienić serv ale w ostateczności jak pomyślałem że mam zmarnować wakacje dla tej gry to mi sie odechciało nawet tam logować. :P |
ja gram na selenie i chyba pojde na Neptera bo nazwa fejna a i niezle zaczac z czystym kontem choc nie powiem na selenie czegos sie nauczylem bo to moj pierwszy serw i szkoda mi knajta ktorym nareszcie zaczolem cos robic a nie jak pierwszym robic bledy np duzy lvl i slabe skile itp B)
|
e tam
zadna nowosc ze debilne nazwy pol serwoow ma idotyczne nazwy a co do update to bedzie kolo 1 sierpnia tak jak rok tem :P :P:P
|
...
No cóż... Ja w sprawie nazw...;] Wiem, że to nie polacy itp. ale jak na polski język to Pythera to już chyba przesada -.-... Ja osobiście retired gram w OTS tylko i mnie to lata... :P
|
Ja i tak tam nie pójde. Szkoda mi mojej oddanej postaci- Survivora :P
|
A ja bym chcial pozdrowic mame tate... o! i jeszcze babcie ciadka i ciocie i wójka <wymienia cale drzewo genealogiczne>
A tak na serio to ide na Furore i mam zamiar w 6 miesiecy nabic 20 lvl :] |
Cytuj:
|
Dla mnie to juz jest za duzo swiatow, ale spoko ja sie z Galany i tak nigdzie nie przenosze :] GALANA ROX!! :D
@edit Kiedys na Galanie byly kolejki etraz nie ma zadjych kolejek i mniej n00bow jest B) Galana the best ;) . |
Wiem, że wiel osób na to czekało na te nowe światy ale we mnie nie budzą większy emocji. Cipy zamiast dodwać nowe światy powinny zrobić ubdate :]
p.s. Może będzie mniej ludzi na Securze B) |
hahahahaha ja tam byłem na screenie z 8 strony XD nie mieliśmy liny i była fajna kapa :D:D
Ale potem jakis szwed nas ropnol |
W KONCU NOWE SWIATY hehe ciesze sie myslem ze przed update nie dadza.
POLACY WSZYSCY NA FURORE w maire normalna nazwa chociarz robimy dym:) |
z tego co mi sie widze polacy furora rox:)gogogogo
|
o boze
Ja nie mialem kompa a tak na ten updtae czekalem no, coz juz se nie pogram. Raul na niemiekci server miales isc:P
|
Ach ta Furora 210 on waiting on list :P
LOL plx Zostaje jednak na moje pieknej Saphirze!! :) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:59. |