![]() |
Na początku nawet nie wiedziałem co to gothic po prostu kumpel mi przyniósł gierke.
Instaluje oglądam intro i wsiąkłem :) Najbardziej mi się podoba rozdział gdzie chodzisz po obozach i starasz sie żeby cię przyjęli heheh pamiętam ile czasu lazilem i gadalkem z kazdym npc :) Jedno jest pewne GOTHIC ROXXXXX!!! P.S. czekam na nowego kompa żeby sobie w NC ciupnąć :) |
Jak byłem w Empiku to widzialem ta gierke na półce biore ogladam fajna biore.No i dalej nie trzeba tłumaczyc co sie stalo.Ide do obozu normalnie to bylo przezyce zabic młodego scierwojada.
Ulubiony rozdzial.Hmm...5 bo lubilem sie walensac po swiatyni xD. |
Zanim poznałem Tibie to grałem w gothica całymi dniami ;) Teraz też czasem sobie pogram i ostatnio jak już zostałem cieniem w obozie to poszedłem do tych co o Śniącym gadają i Y'berion czy jakoś tak kaze znalesc mi ten artefakt czy coś takiego :D i jak poszedłem za tą mapa to w miejscu krzyżyka nic nie ma, więc może by mi ktos pomógł :confused:
@down THX! |
Cytuj:
|
Wogóle nie ma o czym dyskutowac. Gothic to najlepszy action-RPG na świecie (-.-)..Najlepszy byl moment jak zamkneli stary obóz i jak szukało sie mocy Urizzela...Gothic ][ też spoko ale już nie tak wciągający jak 1.
A co do NK szczerze mówiąc nie wciągnęła mnie i tylko 1 raz przeszedlem :) |
mam problem! przechodziłe Gothic II 7 razy, ale nigdy nie uzywałem opcji okradania innych, teraz nauczyłem sie kraść (kradzierz kieszonkowa). JAK SIE OKRADA INNYCH? próbowałem wszystkich kombinacji klawiszy i gówno (za przeproszeniem) POMÓZCIE MI PROSZE!!!!! 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
|
Cytuj:
|
Gothic 1 czy 2 oby dwie są świetne jeszcze tylko nie grałem w NK.
Ulubiony rozdział hmm... Wszystkie są fajne. To była moja pierwsza gra rpg w jaką grałem. Od tego czasu zaczęły mi się podobać rózne gry rpg. Pamiętam że po gothicu grałem w Morrowinda. Obie te gry miałem od kumpla i bardzo mu dziękuje że mi je pokazał. |
Dzięki za wskazówki dotyczące złodziejstwa... :D Jednak system okradania bardziej podobał mi sie w Gothic I
|
Ja mam problem z Gothic2:Niemoge zdobyć almanachu opętanych Vina bo on leży martwy na polu.Gdzie szukać almanachu??
PS:I czy mógłby ktoś mi napisać jakie osoby mają fałszywe udziały z kopalń rudy??(4 mi brakuje) |
muj ulubiony rozdzial hmm
to ten co gomez zwarjowal (bylem magiem :}) zcy mozna tu wpisac kody ? bo znma pare dobrych tricow |
Cytuj:
|
Gothic... dawno do wyżarłem wszystkimi postaciami, w GI;GII;GII:NK..
bez tajemnic ;) |
Ja uważam gothica za wspaniałą grę. Doznałem w niej wspaniałych doznań , każdą część przechodziłem każdą klasą. Bardzo czekam na GIII. Aczkolwiek nie jest idealny. Przy wielkości świata i ilości quest'ów , a także nieliniowej fabule nie ma startu do serii TES (The Elder Scrolls). Mam wrażenie , że pod każdym względem Królem 2006 roku będzie : THE ELDER SCROLLS IV : OBLIVION! Zaraz po nim (ale tylko w rpg-ach :( będzie GIII) - oto cała prawda. :( :( :(
|
Cudo ;]
heh... widze ze nikt juz nie postuje (pewnie tak) GOTHIC JEST NAJWPANIALSZA GRĄ W JAKĄ GRAŁEM ale jeśli chodzi o te rozdzialy to cala gra jest MIODNA... poprostu kocham ją (nie chce sie chwalic, pewnie mi nie uwierzycie) ale przeszedlem GOTHICA okolo 7 razy Gothica II ok. 5 razy a Gothica II NK 2 razy Poprostu kocham Tą gre jesli mi nie wierzycie to pytajcie sie moich kumpli ;) Pozdro dla fanow GOTHICA :d:d!!
|
Gothic
ja gralem w G1 i w G2 są to swietne gry G2 Przeszłem 14 razy G1 4razy :D
|
WoW
Kurde widze ze jest tu wiecej fanow GOTHICA niz myslalem :P Jest to cudo a nie gra ;) Polecam kazdemu (GOTHIC I tylko 19,99zl kosztuje) czekam z niecierpliwoscia na gothica 3
PS:Moze ktos podac linka z trailerem z gothica III bo nie moge znalezc ;/ |
Zdziwiony
heh... widze ze nie wiedzialem wszystkiego o GOTHICU chyba musze przejsc go poraz kolejny ;) ABY DOWIEDZIEC SIE WSZYSTKIEGO o tej pieknej gierce ;)
@up zdobyl ktos z was zbroje pijanego mistrza?? jak tak to plx powiedzcie bo zapomnialem ile tam trzeba tego ginu wypic i do kogo sie zglosic! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:33. |