Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Gothic (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41084)

Tefenti 20-07-2005 14:18

Na początku nawet nie wiedziałem co to gothic po prostu kumpel mi przyniósł gierke.

Instaluje oglądam intro i wsiąkłem :)

Najbardziej mi się podoba rozdział gdzie chodzisz po obozach i starasz sie żeby cię przyjęli heheh pamiętam ile czasu lazilem i gadalkem z kazdym npc :)

Jedno jest pewne GOTHIC ROXXXXX!!!

P.S. czekam na nowego kompa żeby sobie w NC ciupnąć :)

Liz@r 20-07-2005 15:21

Jak byłem w Empiku to widzialem ta gierke na półce biore ogladam fajna biore.No i dalej nie trzeba tłumaczyc co sie stalo.Ide do obozu normalnie to bylo przezyce zabic młodego scierwojada.

Ulubiony rozdzial.Hmm...5 bo lubilem sie walensac po swiatyni xD.

Jakub Biały Mag 20-07-2005 15:55

Zanim poznałem Tibie to grałem w gothica całymi dniami ;) Teraz też czasem sobie pogram i ostatnio jak już zostałem cieniem w obozie to poszedłem do tych co o Śniącym gadają i Y'berion czy jakoś tak kaze znalesc mi ten artefakt czy coś takiego :D i jak poszedłem za tą mapa to w miejscu krzyżyka nic nie ma, więc może by mi ktos pomógł :confused:

@down
THX!

morwi 20-07-2005 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jakub Biały Mag
Zanim poznałem Tibie to grałem w gothica całymi dniami ;) Teraz też czasem sobie pogram i ostatnio jak już zostałem cieniem w obozie to poszedłem do tych co o Śniącym gadają i Y'berion czy jakoś tak kaze znalesc mi ten artefakt czy coś takiego :D i jak poszedłem za tą mapa to w miejscu krzyżyka nic nie ma, więc może by mi ktos pomógł :confused:

wychodzisz prosto z obozu idziesz az skonczy sie gora i bedziesz mogl isc w prawo, idziesz prosto az nad urwisko(albo plaze nei pamietam dokladnie;/) i tam bedzie stal jakis nowicjusz, musisz go ubic i bedziesz mial kamyczek ogniskujacy...

Shinodin Infernus 20-07-2005 17:11

Wogóle nie ma o czym dyskutowac. Gothic to najlepszy action-RPG na świecie (-.-)..Najlepszy byl moment jak zamkneli stary obóz i jak szukało sie mocy Urizzela...Gothic ][ też spoko ale już nie tak wciągający jak 1.
A co do NK szczerze mówiąc nie wciągnęła mnie i tylko 1 raz przeszedlem :)

pawepek 20-07-2005 18:09

mam problem! przechodziłe Gothic II 7 razy, ale nigdy nie uzywałem opcji okradania innych, teraz nauczyłem sie kraść (kradzierz kieszonkowa). JAK SIE OKRADA INNYCH? próbowałem wszystkich kombinacji klawiszy i gówno (za przeproszeniem) POMÓZCIE MI PROSZE!!!!! 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Dabek 20-07-2005 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawepek
JAK SIE OKRADA INNYCH?

W czasie rozmowy masz opcję kradzieży.

Qrys 20-07-2005 20:04

Gothic 1 czy 2 oby dwie są świetne jeszcze tylko nie grałem w NK.
Ulubiony rozdział hmm... Wszystkie są fajne. To była moja pierwsza gra rpg w jaką grałem. Od tego czasu zaczęły mi się podobać rózne gry rpg. Pamiętam że po gothicu grałem w Morrowinda. Obie te gry miałem od kumpla i bardzo mu dziękuje że mi je pokazał.

pawepek 21-07-2005 08:54

Dzięki za wskazówki dotyczące złodziejstwa... :D Jednak system okradania bardziej podobał mi sie w Gothic I

Rodghar Najemnik 09-08-2005 15:59

Ja mam problem z Gothic2:Niemoge zdobyć almanachu opętanych Vina bo on leży martwy na polu.Gdzie szukać almanachu??
PS:I czy mógłby ktoś mi napisać jakie osoby mają fałszywe udziały z kopalń rudy??(4 mi brakuje)

niewidomy 10-08-2005 04:11

muj ulubiony rozdzial hmm
to ten co gomez zwarjowal (bylem magiem :})
zcy mozna tu wpisac kody ? bo znma pare dobrych tricow

Yoh Asakura 13-08-2005 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez niewidomy
muj ulubiony rozdzial hmm
to ten co gomez zwarjowal (bylem magiem :})
zcy mozna tu wpisac kody ? bo znma pare dobrych tricow

Można i jeżeli BARDZO Ci na tym zależy to wczasie gry naciśnij c czy tam s i wpisz marvin.Potem F2 i masz konsole...

Shardzik 13-08-2005 20:19

Gothic... dawno do wyżarłem wszystkimi postaciami, w GI;GII;GII:NK..
bez tajemnic ;)

Wilkq 16-08-2005 22:31

Ja uważam gothica za wspaniałą grę. Doznałem w niej wspaniałych doznań , każdą część przechodziłem każdą klasą. Bardzo czekam na GIII. Aczkolwiek nie jest idealny. Przy wielkości świata i ilości quest'ów , a także nieliniowej fabule nie ma startu do serii TES (The Elder Scrolls). Mam wrażenie , że pod każdym względem Królem 2006 roku będzie : THE ELDER SCROLLS IV : OBLIVION! Zaraz po nim (ale tylko w rpg-ach :( będzie GIII) - oto cała prawda. :( :( :(

Kolos89 16-08-2005 22:59

Cudo ;]

heh... widze ze nikt juz nie postuje (pewnie tak) GOTHIC JEST NAJWPANIALSZA GRĄ W JAKĄ GRAŁEM ale jeśli chodzi o te rozdzialy to cala gra jest MIODNA... poprostu kocham ją (nie chce sie chwalic, pewnie mi nie uwierzycie) ale przeszedlem GOTHICA okolo 7 razy Gothica II ok. 5 razy a Gothica II NK 2 razy Poprostu kocham Tą gre jesli mi nie wierzycie to pytajcie sie moich kumpli ;) Pozdro dla fanow GOTHICA :d:d!!

koni09 17-08-2005 15:15

Gothic

ja gralem w G1 i w G2 są to swietne gry G2 Przeszłem 14 razy G1 4razy :D

Kolos89 17-08-2005 23:35

WoW

Kurde widze ze jest tu wiecej fanow GOTHICA niz myslalem :P Jest to cudo a nie gra ;) Polecam kazdemu (GOTHIC I tylko 19,99zl kosztuje) czekam z niecierpliwoscia na gothica 3

PS:Moze ktos podac linka z trailerem z gothica III bo nie moge znalezc ;/

Kolos89 17-08-2005 23:38

Zdziwiony

heh... widze ze nie wiedzialem wszystkiego o GOTHICU chyba musze przejsc go poraz kolejny ;) ABY DOWIEDZIEC SIE WSZYSTKIEGO o tej pieknej gierce ;)

@up
zdobyl ktos z was zbroje pijanego mistrza?? jak tak to plx powiedzcie bo zapomnialem ile tam trzeba tego ginu wypic i do kogo sie zglosic!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:33.