![]() |
serduho
serce rosomaka zagubiony na starcie w mainie;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(X(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
|
Heja szukam kumpla grał on kiedys na galanie mial nik devil ciulka mam jegoo gg ale stare pisz na pw
|
Ja szukam 3 osób:
Smallme, Fulan Sovor, Salarer Jak coś to odezwijcie się na gg 5563002 |
Netman mnie zapomniał nie pamiętam gg ani w ogule nie wchodzi na swoją postać
|
Kord Grek z Vinera jak macie z nim kontakt dajcie jego gg...
|
Hiberna szukam peaceful hippiego. Mój dawny nick to mathew shadowsword ale teraz mathew wandmaster.;(;(;(
|
Ja szukam Gradira Lemeri na Celeście
|
Szukam kolegi!!!!
Serwer to chyba był Titania albo secura nie pamietam...z 2 lata go nie widzialem Nick: Ravenka Vian (lub cos w tym stylu) NAPISZ NA PW!!! |
Jadasin Come back :)
Szukam gracza z inferny o imieniu Jadasin. Wszelkie pytania / info kierować na moje gg.
|
pprosze o pomoc
mam prosbe do tych co graja na securze. napiszcze do czesio dzunir albo rot devil ze mnie zbanowali ze ze bede za 30dni. prosze tylko nie piszcze im jakis rzeczy typu fetiel sura cjie nie lubi. Prosze o pomoc
|
szukam:
GLAN THIN lub GLAN THIN ZABIJAKA oraz SIR'THUNDERBOLT |
moje pierwsze konto Na Vinerze swojego nicku nie pamiętam ale chyba Ribi Viecko czy coś takiego :P byłem wtedy strasznym noobem zaczynałem grać miałem chyba 12 sorka a taki gracz mi ciągle pomagał aż nagle zagnoł :(
Szukam Gracze XEVEROX z Malerva jak to widzisz to napisz na gg 1197148 ^^ dzięki za wszytko (Dał mi beholder shield za free kiedyś to było dla mnie coś wspaniałego:P Super temat :D taki wzruszający :D |
Moze ktos zna takiego goscia. Gralem z nim na harmonii dawno temu, ale stracilem z nim kontakt. Byl to druid, nick nie pamietam za bardzo,
Cytuj:
*topic Wg. mnie jest on zalosny =/ Ukryty tekst:
|
Szukam go dość długo..
Nick: Utumno World: Harmonia Moja nazwa postaci: Xowisix Byłbym bardzo zadowolony gdybys sie odezwał chociaz ja na tej postaci juz nie gram. To napisz poprostu naa forum ze to ty :| |
Szukam ludzi z pacery, solery, danubii sprzed około 2-3 lat.
Andol, wakarohe, medi fura, royal fura, maverick of solera, dark chimerion, tan chimerion, sabulus, aires, i oczywiście szeregowiec tuna, jak ktoś ma do nich dojscie, albo sami to zobacza to pw na forum plx :p Top ja Lovo :) |
;/
A ja szukam Hmm... kto to był ... Nie wiem już aa ... to [CHAR]Zimmer Astral [/CHAR]to był 35 Rooksteyer albo 38 (chyba 37) polazl na Maina padł na Rooka (specjalnie to zrobił) i nie ma go juz po prostu nie gra od 2 miesiecy :(X( Aaa szkoda bo by mi dał 3BP of Life Fluid (przy zrokowaniu nie ma juz tego :(X()
|
;]
Ja dawno nie rozmawiałem z fajnym kumplem na furorze nick:[CHAR]Apollo Paladyn Cienia[/CHAR] fajny gościu mówię wam ;]
[CHAR]Somrius[/CHAR] |
No. Bardzo fajny i pomysłowy temat. Wielu ludzią się on przyda. B)
|
Ja szukam gracza o imnieniu Sir Braun gral na kyrze i na Hibernie
Muj nick to Nagul Wielki jak co to gg |
Też jeszcze szukam graczy o nickach
Niemamimienia-spoko lolo od niego zacząłem grać w tibie.(Hiberna) B) Leon Tenix-Grał kiedyś może gra. Tak czy owak pomogłem mu na roku a on mi na mainie na pala mnie szkolił(kyra) MarkMasterGood-też dobry kumpel ostatnio był na tibi z tydzień temu ale wcześniej go nie było i tera też nie ma(kyra) jak co to mój nick na kyrze Nagul Wielki a na hibernie Nagul of hiberna ps. spokko temacik |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:19. |