![]() |
Uwaga, uwaga...
...prace nad Fake'ami sa wznowione (rodzicom się nie podobalo nad morzem wiec jestem wczesniej :p ). Do konca next czesci juz bardzo malo mi zostalo a wiec tylko wystarczy scignac kumpla i... NEXT CZĘŚĆ NADCHODZI!! :cup:
____________________ świat: fortera (był) nick: Green Sorcer of Doom profesjia: mag (był) lvl: 22 (był) mlvl 33 (był) Pytacie czemu był... Bo został haknięty ;( |
ja cie moge nauczyc faki wstawaic na forum...
|
Yeah
Super,ekstra,za***iste... mozna wiele czasu spedzic az sie powie jakie ten fake jest suuuper !! bardzo mi sie podobal mam nadzieje ze zrobisz kolejne czesci =DD juz sie nie moge doczekac naprawde super !! :D :D
__________ Kozasasso Xantera Master Sorcerer Lvl 59 M lvl 54 ;( ~Xantera r0x~ |
HuHu
Extra, ze neidlogo ebdzie fake :] dla mnie to super extra bomba szal fake :D |
LoL
Cytuj:
Name: TAJEMNICA LOL! lolq czemu niechcesz powiedziec?? =/ VOK: KNOGHT! SKILLE: DISTANS: 28 (I ROSNA!) SHIELD: 20! NOOB KNIGHT NIECWICZY DISTA CHYBA ZE NEWBIE JESTES LVL: 11 () SWIAT SELERA EQ: SCALE ARMORS BRASS LEGS DWARWEN SHIELD LEATHER BOOTS SOLDEIR HELMET LONG SWORD SCARF |
Super Fake'i !!
Gratuluję WSPANIAŁYCH fake'ów !! Są przecudowne a historyjka jeszcze lepsza !! :cup: Myślę, że będziesz taki łaskaw i zróbisz ciąg dalszy przygód Zdzisława Szkieleta !! :p
P.S: Jak pojawi się ciąg dalszy to proszę o napisanie mi prywatnej wiadomości, że już jest !! (...) B) |
No i jest taka fajna nowa część :p
No obluukajcie no i oncencie no i piszcie posty :p __________________ nick: dużo lvl: dużo 8 lvl servery: Fortera, Dolera i Berylia |
fajna przygoda Zdzicha <10/10> :cup:
|
A może ten Tibia Sprite Editor byś zamieścił na forum? Wile osób przy tym skorzysta
|
!!gratulacje!!
WSPANIALE ODLOTOWE SUPER!! Jest to jeden z kilku mega hiper fake story jakie widzialem :) MORE FAKE PLXPLXPLXPLXPLX :P(or frii itans :D)
|
CIekawe, czekam na nastepne czesci
|
troche zgapione z Prygód Orca Vietiego
|
ostatnia część taka sobie inne spox next part fast plz
|
aAAAAaaA Jednym slowem SuuPeer ;) big Gz
|
najs fake
fajny pomysł z nowym spr:] B) |
Elo
TEN feke bardzo mi sie podobal jest zajefajny!!! Dla mnie najlepszy :cup:
:) |
SUper !! xD Jeden z lepszych jakie widzialem , moja ocena 10/10 ;) Oby bylo wiecej !
|
Moze byc ale troche sciongniente z przygod Vietiego X(
Ale i tak jest super spiesz sie z nastepno czescio pls plz plx |
wsztstko jest ok tylko ze w obrazku 22 pomyliles strony po lewej lezy bialy wolf :D a ogolnie to Luzik B)
|
Najbardziej w twoim faku podoba mi się to, że bohaterem jest ktoś zły
[ bo spotykam się z tym po raz pierwszy ] ogulnie Gratzzz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48. |