![]() |
Teraz jush wszystko wiem, jakbym wygladal jak oni to tesh bym siedzial w domu tylko i gral ale oni przy okazji zrobili jakis szrot(tibia), biedne, zakompleksione mutanty:(Buhahahahaha
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
takie z was cwaniaki to wystawcie swoje foto a nie oceniajcie innych ! znajdują sie nooby z 10 lvl co tylko umieja komentować eehh ja pier... -.-
|
Wcale zli nie sa co wy do nich macie :D Dziekuje im za tibie ;*
|
Nie no nie mam do niektórych ludzi pytań. Kolesie wyglądają całkiem normalnie. Można poznać bo ich wyglądzie, że są informatykami. Tylko mi podpada ten 2 od prawej :P Jakiś mięśniak :D:D:D Ale napewno niektórzy z was (Ci którzy krytykują) mają gorsze ryje. A zapewniam, że krytykują od 12~ latkowie, którzy śmieją się ze wszystkiego. Pewnie jak się w lustro patrzą to pękają ze śmiechu. A potem dopiero skapa: "Hyy !!! To przecież Ja !!!"
|
Cytuj:
|
[Ale napewno niektórzy z was (Ci którzy krytykują) mają gorsze ryje. A zapewniam, że krytykują od 12~ latkowie, którzy śmieją się ze wszystkiego. Pewnie jak się w lustro patrzą to pękają ze śmiechu. A potem dopiero skapa: "Hyy !!! To przecież Ja !!!"[/QUOT
wiesz nie chcialbym cie atakowac slowami z powodu twojego tekstu ale ja sie nie smieje jak widze sie w lustrze. Jak przeczytasz to co napisalem i odpowiesz mi prywatna wiadomoscia to ci cos powiem :D |
@Up : -.- aleś ty śmieszny ojezu -.- , edytowac się naucz i cytować bo jakoś ci to nie wychodzi -.- , tak wiemy nie smiejesz się patrząc w lustro , ty płaczesz..
Juz gdzies widziałem to zdjęcie , i jakos się nie dziwiłem ze tak wygląda Cip Soft |
moi zdaniem to większość z domów nie wychodzi i w lustro nie patrzy, a się śmieją z innych a pozatym to wy macie skłonności homosexualne, że urodę facetów oceniacie? najważniejsze, że sami sie nie wstydzili dać kiedys fotkę na tibia.com i że zrobili tak dobrą grę
|
Widziałem juz te foto na jakims forum :P
btw. Dajcie włase zdjecia cfaniaki wtedy inni powiedza o was 'twarzowiec' 'wygladasz jakby cie matka patelnia bila' -.- |
Cytuj:
|
panowie a czego sie spodziewaliście po panach którzy non stop tłuką w klawiesze:D to jeszcze cud że okólarów nie maja:D
|
Śmiesznie chłopaki sie prezentują :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:05. |