![]() |
A ja proszę o jakiegoś mroczne ślimaka z podpisem "Ślimaczek". Ewentualnie jak nie możesz\umiesz narysować ślimaka to wziąść mojego z mojego avatarka i przyciemnic go czy dac jakies filtry etc chodzi mi oto zeby byl mroczny bo napis to juz sam umiem zrobic ;P
|
Wielkie dzięki.... Bombowy Av'ek... Jeszcze raz THX i polece Cię zanajomym... :cup:
|
zmien mi napis z Imoino na Impirio pls
<tzn napisz to wyrazniej> |
Ja czekam ..........................................
|
Avek fajny tylko właśnie to "w".
Jakbyś mógł to prosze popraw to :) |
Nawet nawet tylko gdybys mogol zrbic inny napis lub zmienic kolory bo D miesza sie z czarnymi wlosami
|
poprosze o:
1)zdjecie Goku ssj3 2) no dole ognisty napis "Shinerus" |
ja prosze jakis ziomów w tle a na dole napis Dj Nevons :D
|
A co z moim avatarem :>??? Rozumiem, że jest w pracy...... ;)
|
...prosze o modernizacje tego avatara:
http://img.photobucket.com/albums/v2...ozu/avatar.jpg móglbys zrobic napis Abraham oraz dodac jakis bonus... Bede ci bardzo wdzieczny... |
Ja daje ci wolna reke. niech zadziala twoja wyobraznia i niech bedzie napis Darth Ryba
|
Widze że nie mam wielkich szans na avatar bo jest dużo próżb ale chciałbym jakiś fajny avek z njapisem Whoopi. Czyt Jupi
|
Hm....Mógłbyś zrobić mi Avatarka z jakimś Mnichem w Kapturze i napisem na górze Inkaso..będę bardzo wdzęczny..;)
|
Hmm, albo zamiast modyfikowac tamten avatar, gdybys mial czas prosil bym
o Thora ze swoim mlotem i napis Thorvind. Oczywiscie jezeli go znajdziesz (sam nie znalazlem ale tez za bardzo nie szukalem). |
To nie to co temat Eileen, gdzie ona cokolwiek robi...
To jest tylko bezsensowne wycinanie obrazków i ew. dopisywanie nicków... Nie trzeba do tego żadnego talentu tylko wyszukiwarka i pierwszy lepszy program graficzny JESTEM NA NIE! |
oo thx postarales sie B) :]
|
Jest spox, ale czy mógłbyś zrobić wyraźniejszy napis Yasio?
|
Przypominam :)
DLa mnie miales zrobic z 2 dni temu ;( a ja na dal bez lepszego avka ;( Czemu ?!?!?!?!?!
|
Koniec z avkami
Postanowiłem już nie robić avków...
Bardzo przepraszam tych którzy zgłosili zamówienia a nie dostali avków.. Prosze modków o zamknięcie tego tematu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:42. |