Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Niepubliczny test serwer... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=44545)

Rider death 03-08-2005 22:36

Napewno wszystko będzie dobrze! Cipy tak naprawde chcą naszego dobra i napewno wszyscy będą zadowoleni z nowego upade :)

Alora 03-08-2005 22:40

Test Serwer

O nie stało się. Zapłaciłam za Pacc ciężkie pieniądze a tu tereny dla Facc.
Cip Soft mi się naraził. Po co oni to robili przeciez ze FreeAcc nie ma pożytku ani kasy. A co do Soul Pointow to dobrze wiedzieć.

Shardzik 03-08-2005 22:44

A, oż ty wielbłądzie ;) zawsze wciśniesz reklamę firmy Drom ;)
A wszyscy tak narzekali ;)
@UP Ciężkie pieniądze płaciłeś w 1 groszówkach? To rzeczywiście musiałeś przyjechać ciężarówką pod bank/pocztę...
Co ci przeszkadzają tereny dla Facc? Też mam Pacc, i nie uważam, że to coś złego, przeciwnie: To nowatorski pomysł z korzyścią dla facców, a paccom to w najmniejszym stopniu nie przeszkadza...

Rider death 03-08-2005 22:44

Zapłaciłeś za Pacc wiec masz znacznie wiecej możliwości. Dzięki Paccu masz możliwość walczyć z nowymi i lepszymi potworami i znacznie wiecej terenów będziesz mieć do zwiedzania. Co nie lubisz ludzi co maja Facc? To dobrze że Cipy myślą o wszystkich graczach. Pozdro dla ludzi z Forum ;)

Heliwurab 03-08-2005 22:47

@Alora

Cip Soft nie chce zaniedbywać FACC-ów, ponieważ wiedzą że gdy jakiś FACC urośnie w siłe(i środki) to może kupić PACC-a... a jak bycie FACCem sie nie opłaca, to wtedy kasy z PACCa dla Cip-ów też nie ma... proste :D

Niestety, już troche było tych tematów, ja też troche oglądnąłem(MAM NADZIEJE ŻE MNIE PRZEZ TO NIE ZBANUJECIE! :] ).
Oby Update szybko nadszedł... niecierpliwie się :D
Please, give me Update!(an update??)

Taki siaki mag 03-08-2005 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J0hny
Ehh... a jednak te soul pointsy to dobra rzecz PRECZ Z CHEATERAMI !!! :) a co do CipSoftu wreszcie pomyśleli o Faccach !! 8o
Hail Cipsoft Team :D

Ej wyobraż sobie, że jest 18 lvl sorc/druid, właśnie nieszczęśnie dednął na DSie/rocie czy innym robactwie, potrzebuje te kilka BP Hmmów na sprzedaż a nie morze bo musi cioągle biegać na trolle, a tam czekają na niego pk. Czy on jest od razu cheaterem.

A te SP mogą być, sam jestem magiem jakoś to będzie ;) .

bozs 03-08-2005 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alora
O nie stało się. Zapłaciłam za Pacc ciężkie pieniądze a tu tereny dla Facc.
Cip Soft mi się naraził. Po co oni to robili przeciez ze FreeAcc nie ma pożytku ani kasy. A co do Soul Pointow to dobrze wiedzieć.

hmm a moze Cipy pomyslaly tez o tych biedniejszych graczach? ;) Wiesz.. nie kazdy ma kase zeby Pacca kupic.. i nie bulwersuj sie tak :p

Rider death 03-08-2005 22:50

Też mi tak naprawde te pointy sie nie podobają bo to stworz troche problemu dla postaci magicznych ;(

Juziu 03-08-2005 22:50

heh teraz juz wiem dlaczego moj topic z FILMEM z testa poprostu znikal z dzialu filmy bez zadnego komentarza moderatora :D

a od siebie powiem tylko tyle ze wyglada to naprawde dobrze, sporo nowych potworkow z kazdej rasy ( tych slabszych i tych lepszych tez) ;-)

p.s link do filmu na priv jakby ktos chcial :D

Plastex 03-08-2005 22:50

Ja czekam z niecierpliwością na filmiki. :)

Mlaan 03-08-2005 22:50

HeHe...Mam nadzieje że update będzie niedługo... :D Niech CIPy się pośpieszą :D:D... Już się napaliłem na te tereny dla FACC ;) ;) hehe...PoZdRo Dla CaŁeGo FoRuM :)

P.S. Nie narzekajcie na update bo będzie zajefajny ;) według mnie

Rider death 03-08-2005 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlaan
HeHe...Mam nadzieje że update będzie niedługo... :D Niech CIPy się pośpieszą :D:D... Już się napaliłem na te tereny dla FACC ;) ;) hehe...PoZdRo Dla CaŁeGo FoRuM :)

P.S. Nie narzekajcie na update bo będzie zajefajny ;) według mnie

No skoro tak uważasz to może jednak nie będzie tak strasznie :p

@Kamilek@ 03-08-2005 22:57

widziałem screnki z lamerskiej strony :) za***ioza

Hadi 03-08-2005 22:59

Ciekawe co dadzą FACCom może następne dwarfy :D:D ale itak mimo tego że mam pacca to niezwiedze Tinqady bo musze zrobić mlvl i mam straszne lagi (spowodowane prezez neta ;( )

Hellraiser 03-08-2005 22:59

Powiem tak.. Nowa grafika jest niezbyt. A runy kosztują nie aż tak drogo. Tyle ujawnie :P

Ozon18 03-08-2005 23:05

Szkoda ze nie ma byc open test serva ;(((((
Przynajmniej tak napisal Steve

Juziu 03-08-2005 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ozon18

gdzie on tak napisal ?

Heliwurab 03-08-2005 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ozon18

Uszczęśliwię cię: Open test server zawsze jest. :] Niby czemu miało by go nie być? :>

KoGuTeK 03-08-2005 23:17

ehhh...

Facc mnie nie interesuje zbytnio bo mam pacca. Napewo bedzie kiepsko... Przyneta na ryby...SP
A propos test serva to ja se bede mógł potestować, bo mam pacc i wejde spokojnie :D Ja sie troche martwie (SP i ryby) bo mam ED

Rider death 03-08-2005 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KoGuTeK
facc mnie nie interesuje zbytnio bo mam pacca :cup: ( z tibii pl :] ) . SP??eh..napewo bedzie kiepsko...przyneta na ryby? a splawiki tez beda? B) A porpos test serva to ja se bede mogl potestowac na luuzie bo mam pacc i wejde spokojnie :D :p ja sie troche martwie bo mam elderka X( ;(

HEh jaki pewny siebie! Może masz Pacca ale i ty będziesz sie trudził z nowym upade:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:51.