![]() |
Napewno wszystko będzie dobrze! Cipy tak naprawde chcą naszego dobra i napewno wszyscy będą zadowoleni z nowego upade :)
|
Test Serwer
O nie stało się. Zapłaciłam za Pacc ciężkie pieniądze a tu tereny dla Facc.
Cip Soft mi się naraził. Po co oni to robili przeciez ze FreeAcc nie ma pożytku ani kasy. A co do Soul Pointow to dobrze wiedzieć. |
A, oż ty wielbłądzie ;) zawsze wciśniesz reklamę firmy Drom ;)
A wszyscy tak narzekali ;) @UP Ciężkie pieniądze płaciłeś w 1 groszówkach? To rzeczywiście musiałeś przyjechać ciężarówką pod bank/pocztę... Co ci przeszkadzają tereny dla Facc? Też mam Pacc, i nie uważam, że to coś złego, przeciwnie: To nowatorski pomysł z korzyścią dla facców, a paccom to w najmniejszym stopniu nie przeszkadza... |
Zapłaciłeś za Pacc wiec masz znacznie wiecej możliwości. Dzięki Paccu masz możliwość walczyć z nowymi i lepszymi potworami i znacznie wiecej terenów będziesz mieć do zwiedzania. Co nie lubisz ludzi co maja Facc? To dobrze że Cipy myślą o wszystkich graczach. Pozdro dla ludzi z Forum ;)
|
@Alora
Cip Soft nie chce zaniedbywać FACC-ów, ponieważ wiedzą że gdy jakiś FACC urośnie w siłe(i środki) to może kupić PACC-a... a jak bycie FACCem sie nie opłaca, to wtedy kasy z PACCa dla Cip-ów też nie ma... proste :D Niestety, już troche było tych tematów, ja też troche oglądnąłem(MAM NADZIEJE ŻE MNIE PRZEZ TO NIE ZBANUJECIE! :] ). Oby Update szybko nadszedł... niecierpliwie się :D Please, give me Update!(an update??) |
Cytuj:
A te SP mogą być, sam jestem magiem jakoś to będzie ;) . |
Cytuj:
|
Też mi tak naprawde te pointy sie nie podobają bo to stworz troche problemu dla postaci magicznych ;(
|
heh teraz juz wiem dlaczego moj topic z FILMEM z testa poprostu znikal z dzialu filmy bez zadnego komentarza moderatora :D
a od siebie powiem tylko tyle ze wyglada to naprawde dobrze, sporo nowych potworkow z kazdej rasy ( tych slabszych i tych lepszych tez) ;-) p.s link do filmu na priv jakby ktos chcial :D |
Ja czekam z niecierpliwością na filmiki. :)
|
HeHe...Mam nadzieje że update będzie niedługo... :D Niech CIPy się pośpieszą :D:D... Już się napaliłem na te tereny dla FACC ;) ;) hehe...PoZdRo Dla CaŁeGo FoRuM :)
P.S. Nie narzekajcie na update bo będzie zajefajny ;) według mnie |
Cytuj:
|
widziałem screnki z lamerskiej strony :) za***ioza
|
Ciekawe co dadzą FACCom może następne dwarfy :D:D ale itak mimo tego że mam pacca to niezwiedze Tinqady bo musze zrobić mlvl i mam straszne lagi (spowodowane prezez neta ;( )
|
Powiem tak.. Nowa grafika jest niezbyt. A runy kosztują nie aż tak drogo. Tyle ujawnie :P
|
Szkoda ze nie ma byc open test serva ;(((((
Przynajmniej tak napisal Steve |
Cytuj:
|
Cytuj:
Uszczęśliwię cię: Open test server zawsze jest. :] Niby czemu miało by go nie być? :> |
ehhh...
Facc mnie nie interesuje zbytnio bo mam pacca. Napewo bedzie kiepsko... Przyneta na ryby...SP
A propos test serva to ja se bede mógł potestować, bo mam pacc i wejde spokojnie :D Ja sie troche martwie (SP i ryby) bo mam ED |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:51. |