![]() |
New World
Myśle że upate będzie Rox
W sumie to chodzi mi o ty czy będą w tym miesiącu nowe serwery bo miałem hacka i razem z kumplami zamieramy tam wparzyć :P Jeśli jakiś modek wie to prosze napisać :) |
@up
Nikt tego nie wie. |
Hmm
Albo mi sie wydaje albo na supported tibia site, jak i w newsie pisało nie wolno pisać rzeczy z nowego update bo skasują konto :) Ale kto by sie przejmował...
|
Letni update 2005
update zapowiada się ciekawie z jednym małym ale :skoro nie ma nowych czarów dla druidów to stały się niepotrzebne w tibii,skoro runy lecznicze bedzie mozna kupić u npc ;) nikt dla zaoszczędzenia 100 gp nie bedzie kupowal run od gracza,
nie mówiac juz o graniu druidem wogóle .Nie mówie o graniu do 20lvl bo wtedy jeszcze się sprzedaje runy ale pozniej kiedy cała gra druida opiera sie na wykorzystywaniu run.Druid nawet na 90+ lvl bez run moze odwiedzić najwyzej rotwormy , co po update nic nie da bo za mało daja soul points. Wniosek :nikomu do gry nie będzie potrzebny druid (chyba ze dla kasy 11lvl , ale to chyba nie o to w grze chodzi;)) |
Cytuj:
|
ej dlaczego po dzisiejszym zalogowaniu zaczolem gre ze swaityni ?? czy to jakas oznaka update ??? B)
|
@Ivi Deuid
Jeśli przed wyjściem z gry stałeś w DP przy skrzynce, to przy zalogowaniu na tym miejscu stalo 2 gości (obok siebie) i nie mogłeś tam być zalogowany i przeteleportowało Cię do świątyni B) |
Cytuj:
Z tego co pisało bp uh bedzie po 4k, więc ceny nawet powinny wzrosnąć. A 100gp dla takiego 20 levelowca to i tak nie jest mało. CO mu szkodzi kupić? |
Cos slyszalem ze beda nowe czary, ale nie wiem jakie... moglby mnie ktos z laski swojej oswiecic ? :confused:
|
ehh:/
No no no. Nie bedzie fajnie. Ze Cip- musieli wymyslic te SP i te speary :( jak teraz bedzie trenil moj kochany Pally :( eee tam zanim nadejdzie update nabije porzadne skille :p a to wszystko przez Cheaterów X( (sam jestem cheaterem :p ) ale to nic bedzie sie dalo przezyc :)
|
Lol...
Cytuj:
SP raczej paladynowi nie przeszkadza ... - po drugie nie czepiaj sie nie swojego interesu :) Przynajmniej wejdziesz do depo ::P speary nie niszcza sie po dwuch *****ych rzutach... zreszta idziesz na 30 minut na gobliny, bierzesz 30 kamieni i nimi skilujesz - nie czepiaj sie tego co dobre :) |
Pragniemy też poinformować, iż wszelkie testy już prawie są skończone i można się spodziewać update w najbliższych dniach.
3 dni mineły a Update jak nibyło tak niema.... |
A mowili dokladnie ile dni? Najblizsze dni czyli 6 dni, potem csie mozesz czepiac ze nie napisali tygodnie -,-
|
co za cholerna niepsrawiedliwosc!! czytajcie
tlumaczenie z tibii.com board 7) Nigdy więcej auto-robienia run: od teraz, by robić runy postać będzie musiała posiadać odpowiedni poziom tzw. soul points. Punkty te będą się odnawiały tylko podczas huntów (FACCom ofc dużo wolniej niż PACCom). Runy, w zamian za to, będzie można kupić w sklepach magicznych I znowu faccowie jescze bardziej psozkodowani!! I TE PIE.. SOUL POINTY TYO SPOWODUJE PRZEPKLNIENIE EXPOWISKA I WZROST PK. A Z PRZYNETA TO TESZ JAKO TAKIE UTRUDNIENIE... |
Kurde update juz jutro a ja nie zrobilem runkow na sprzedaz !!!!!!!!!!!! :(((((((( czytajcie na http://www.tibia.com/home/index.php?subtopic=news
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:07. |