![]() |
jestem za drużyną jak by co mam 12 lvl wiem mały ale zawsze coś :baby:
|
Baaardzo fajna gierka. Bardzo mi się spodobała. Ale mam pare pytań:
-Na czym expić na 4 lvlu? dalej pająki i węzę? - Jak odkryć jakieś inne miasto? Narazie to wszystko. |
Gra świetna i wciąga ;) Założyłem sobie drużynkę (Knight's Guild).
Podoba mi się system walki :) |
Jak i gdzie sie tą gre ściąga ? :confused:
|
Niby fajna ale update sa NIEBYWALE RZADKO predzej zrobie 50 lvl niz bedzie jakis update. Ale ogolnie fajna.
Hehe kto zabije Malboro?? Kto pierwszy ten ma pacca na 180 ode mnie :P @down Sekunda xD edit Ruchy ograniczone troche dobijaja wiec grasz 20(pewnie mniej) i juz nie ma ruchow i dupa trzeba czekac (dlugoooooo) |
@re up: jej się nie ściąga ;) to gra przez przeglądarke ale naprawde fajna!
|
Glupia gierka... Na 66 lvlu bardzo nudna ttylko exp na ludziach gryfy i golemy... nic wiecej.Mogli by zrobi nowe potowry i miasta
|
JA zabijalem marlboro hitem >,>
Pacc please na mojego Therusa. |
Grałem w to w sierpniu, a teraz postanowiłem do tego wrócic.. Bitwy są mało rozbudowane niestety;/ Ale całość jest ogólne nieskomplikowana, dlatego gram w MF i buszuje po necie. Nick taki jak na forum. Ostatnio robię małe PK, więc jak kogoś zabiłem to bez pretensji plx.
Edit: Oj, jaka szkoda.. "Umiem latać" poleciał do nieba :evul: |
@up
Wredna bestyja z ciebie, szefie ;D I dzięki za drugą notkę ;P (odpowiedziałem). Tia, to pekowanie jest miodzio :D Ale natknąłem się na gościa, który mnie usadził... Zawsze jest ktoś mocniejszy od nas... Od razu po przebudzeniu posłałem mu notkę i podziękowałem za ciekawą walkę... Trzeba być fair :) |
Ja mam 17 LVL dzisiaj może wbiję 18 bo narazie nie mam tur ;PPPP więc trudno ;) kto chce zrobić drużynę niech napisze na PM ;)
|
ja mam 26 lvl poznalem 6 miast :confused: no i szukam druzyny moj nick to Qiron
|
napisz ktos jak sie w to gra gg 7508462
|
@up
Od tego masz FAQ. Czy ktoś tu ma na tyle wysoki lvl i miałby chwilkę czasu żeby przeprowadzić mnie do Folhord? Jak na razie do wszystkiego dochodziłem sam, ale nie mogę wygrać praktycznie ani jednej walki, bo gracze z 45-50lvl biegają ze złotym setem...Niesprawiedliwe. =\ Proszę o kontakt. |
Cytuj:
|
Moo, dzisiaj rano zostałem przeprowadzony razem z kolegą. Mimo to dziękuję za propozycję :)
|
my fantasy
spoko giera, tez zaczalem grac
|
Jak zdobyc te sloty na czary? Prawie caly hajs wydalem na jakis czar, a nie moge go teraz uzywac. Jedyne co pokonuje to weze ale i tak ledwo co.
|
fajna gra mam juz 16 lvl nazywam sie deigo paladyn tylko ze ostatnio wyskakuje mi jakis blad przy ladowani strony
Nie mozna połączyć się z bazą danych.Lost connection to MySQL server during query wyswietla mi sie to czyzby update? jesli nie to... heeeeeeelp plx<lol> |
Nowa wersja jest słaba. Ledwo, co wychodzisz, to dostajesz od jakiegoś z makro i masz tę 1 godzinę spokoju. Przy czym, duża ilosc lagów(zwłaszcza z muzyczką...) etc.
A co do makro - skąd wiem, że mają? Wychodzę z zamku bez protecta na 1 pole na sekunde i co? Tak. Zaatakowany. Przypadek? Coś dużo tych przypadków:/. Doszedlem do 13 lvlu i sie wkurzyłem... A stara wersja szybko sie nudzi. Dobiłem do 47~(jakos tak) lvlu i co? Stały exp, exp, exp, by pokonać KB(Króla Behemotów). New version ma ciekawsza fabułę, wykonanie graficzne/dźwiękowe(co do napisów: żołnieŻy, lol) itd. ALe co z tego, gdy ilość bugów doprowadza nas do bialej gorączki, nie wspominając już o pieprzonych makrosach? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:08. |