![]() |
taa a mi sie dzisaj pacc skonczyl -.- ale za 2-3 dni znowu bedzie ! :P:P
|
Nie no ja Was prosze... To jest paranoja... W 10 minut średnio zużywam 10 spearów... To jest C H O R E! Próbowałem z Throwling Stars i THrowling Knifs - podobnie jak ze spearami tylko że taniej... 6h Stać przy monku i rzucać czymkolwiek to jest już dosyć spory (dla co poniższych LvL) wydatek rzędu 3k... (licząc że kupujemy w Ab' Throwling Stars)! Bezsens... :/ Ten pomysł to totalna porażka.... Ale żeby nie było, że my, Polacy tylko narzekamy - to reszta jest absolutnie Cool... ;)
|
nie moge sie zalogowas !! niech jakis geniusz napisze czy mu sie to udalo i jak to zrobil bo narazie mam caly czas serwer offline!! plx pomuzcie!! (7.5. juz mam)
|
UpDaTe piekny jest !!
Cip soft jednak sie postaral i dodal troche innej grafiki np spike sword wyglada bardziej realistycznie -throwing stary wygladaja calkiem inaczej (jak by rzutki ninja:D) Tiguana Shaman 13lvl druid 20 mlvl ~~ HaIl RuBeRa~~ |
Update na tibia.pl
Kiedy bedzie aktualizacja mapy respawnu, potworkow itp???????
|
Fajnie to wygląda. Niektóre przedmioty wyglądają lepiej! :D
|
Heh.. weszło żeźnia nic wiecej... zwiedzając mapke natrafiłam na zajefajne potworki -.-';p no i oczywiscie na cos silniejszego 04:38 You lose 109 hitpoints due to an attack by a carniphila. majac wielkie lagi zbytnio uhac sie nie moglam ale jakos sie udalo.. grafika jest super wogole wszystko jest super ;p;p ;)
|
Cytuj:
|
Masz pecha :)
|
;/
Ej kurde gram na Morganie....to jest bez sensu Kaichigumi - gildia high levelowcow ( najlepsza z reszta na Morganie) zrobila sobie price list ten kto sprzedam bp hmm za wiecej niz 1k ten jest huntowany przez cala gildie tak nie wolno ;/ nie rozumiem tego przeciez kazdy moze sprzedawac bp hmm ZA ILE CHCE poniewaz bp jest jego wlasnoscia !! X(
|
Cytuj:
|
Kiedy na Tibia.pl będzie nowy wygląd itemów
kiedy wszedł uptade pojawiły się nowewyglady itemow np. legion helmet guardian shield dragon shield kiedy te zmiany ukaza sie na stronie www.tbibia.pl ??
|
Cytuj:
|
:/
kiedy zostaną dodane nowe wyglądy , potwory itp. na tibia.pl?
|
Mani - Dark Lord~ Szczerze mówiąc osobiście nie sprawdzałem czy i za ile da się kupić gwiazdki, opierałem się z pełnym zaufaniem na naszej stronce tibia.pl jeżeli się nie da kupić nigdzie gwiazdek to totalna załamka... :/ 10 gp 1 spear... !
|
@boorex
Ej kurde gram na Morganie....to jest bez sensu Kaichigumi - gildia high levelowcow ( najlepsza z reszta na Morganie) zrobila sobie price list ten kto sprzedam bp hmm za wiecej niz 1k ten jest huntowany przez cala gildie tak nie wolno ;/ nie rozumiem tego przeciez kazdy moze sprzedawac bp hmm ZA ILE CHCE poniewaz bp jest jego wlasnoscia !! O kurde... Ja też gram na morganie... Jak nie Avis to zawsze się muszą jacyś znaleźć :( ... Ja gram knightem więc chyba najmniej trace... Ale palkowie, druty... Heh... Z przynętą nie jest aż tak tragicznie bo z ratów wypada ;) . Pewnie teraz wszystkie spawny ratów będą oblężone :p . A nowe grafiki całkiem ładne :) ... A co do spearów - teraz wypadają chyba z większej ilosci potworków. Ja np. w zabitej valkyrii znalazlem speara. A pewnie wypadają i tak z jeszcze inych potworów... |
10:31 You see a smuggler.
Wygląd dla pacc (taki z czuprynką). Jest dostępny dla facc pod Out~... Heh ten update jest fajny, najlepszą rzeczą jaką widziałem zmienioną to Dragon Shied :] |
Tibia The Best!!!
Tibia jest gra za***ista, dlugo czekalem na ten update, az sie wreszcie doczekalem, narazie jestem jeszcze na rooku, ale juz wkrotce wybywam na main i ciekawe co tam zmienili, bo na rooku jest troche malo tych zmian. TIBIA RZADZILA, RZADZI i BEDZIE RZADZILA!!! :evul:
|
Cytuj:
|
Kupić Pacca? Jest do tego jeszcze taki fajny programik :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:04. |