Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Zmiany w letnim update 2005, czyli co dodac na strone? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45417)

Miłosz 17-08-2005 10:41

Niewiem czy ktoś to pisał ale combat knife ma nowy wygląd i wypada ze Smugglerów...

Lesavir 17-08-2005 12:36

Crocodile Boots z krokodyla. nie wiem czy ktos wczesniej pisal ale wolalem napisac :D

Aniołek 17-08-2005 14:04

You see a charmer's tiara (Arm:2).It weighs 22.0 oz.

Z Lizard Snakecharmers wypada You see a charmer's tiara (Arm:2).It weighs 22.0 oz. narazie na tibi pl nie jest wpisana jako hełm więc pisze że jest takie coś. jest dosyc ładny z zielonymi skrzydełkami :p

Pramus 17-08-2005 15:06

Z Assasina wypada Life Crystal, z dark Monka Ankh

Radek 666 17-08-2005 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Kto moze wstawic grafike albo zdjecie Hydralic Shield, Snakecharm Shield i Charmer Tiara?
Bede wdzieczny za to.

Jestem na 99% pewny, że Chamer Tiara wygląda tak: http://www.radek666.republika.pl/s9739.bmp
A ta tarcza to pewnie któraś z tych (http://www.radek666.republika.pl/s9742.bmp). Nie jestem tego pewien, bo wyszukałem to w spritach :P.

Gracz Tibii 17-08-2005 16:53

Według mnie też to jest charmer tiara. Też przeszukałem sprity i nie znalazłem żadnych tarcz prócz tusk salamander i sentinel(to co umieścił Radek). Chyba te tarcze wogóle nie istnieją.

Elaon 17-08-2005 17:31

Uwazam, ze:

Trzeba odswiezyc liste potworow. Widzialam innego buga i waspa a do tego nowego owada: po parku w Carlin lata motyl! ;)
Do tego nawet sie depo zmienilo: teraz mozna wyjsc z pierwszego pietra na dach banku(tam tez sa zmiany) a z tamtad albo zejsc po drabinie albo przejsc na dom kolo depo. Bede wdzieczna jak zmienicie mape i(jak juz wspomnialam)liste potworow. :Ork:

Marek Tibioman 17-08-2005 18:50

@Radek 666
Ta tarcza to sentinel shield czy jakos tak i wypada z Lizarda Sentinela czy jakos tak :p Nawet gdzies na tym forum widzialem screena jak w domku lezala i kolo dal looka na nia... -.-

ragafewee 17-08-2005 20:15

hyhy widze ze juz sie pojawily niektore nowe itemki tylko ze bez opis uale to nic krok do przodu :P

Radek 666 17-08-2005 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marek Tibioman
@Radek 666
Ta tarcza to sentinel shield czy jakos tak i wypada z Lizarda Sentinela czy jakos tak :p Nawet gdzies na tym forum widzialem screena jak w domku lezala i kolo dal looka na nia... -.-

Pisałem, że nie jestem pewien, ale w spritach nie mogę znaleźć innych tarcz...
Aha, wydaje mi się, że Chamer Tiara, to nie zbroja tylko hełm, ale mogę się mylić :).

Raszlo 17-08-2005 23:49

Blad w opisie przedmiotow....

Glupot ktos napisal ;p
You see a salamander shield (Atk:0 Def:26).It weighs 59.0 oz.

Nie ma podanej wagi i jest napisane, ze nie wypada z zadnego potwora... Tymczasem mozna znalezc ja u Lizard Templar'a - dosc rzadko (trafilem w jakims 300/400) ;p

To samo z:
You see a templar scytheblade (Atk:23 Def:15).It weighs 29.0 oz.

Rowniez brakuje wagi i napisane jest, ze to jakis quest-item, a wypada z Lizard Templarow :P

thewojtek 18-08-2005 01:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raszlo
Glupot ktos napisal ;p
You see a salamander shield (Atk:0 Def:26).It weighs 59.0 oz.

Nie ma podanej wagi i jest napisane, ze nie wypada z zadnego potwora... Tymczasem mozna znalezc ja u Lizard Templar'a - dosc rzadko (trafilem w jakims 300/400) ;p

To samo z:
You see a templar scytheblade (Atk:23 Def:15).It weighs 29.0 oz.

Rowniez brakuje wagi i napisane jest, ze to jakis quest-item, a wypada z Lizard Templarow :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
Dodałem chyba wszystkie itemy
NARAZIE NIE WIDAĆ OBRAZKÓW ANI SKAD WYPADAJĄ
Wszelkie inne błędy zgłaszać do mnie!

KTOS NIE UMIE CZYTAC? sorka Dobo za cytowanie modka:]

Raszlo 18-08-2005 04:28

Wagi i tak nie bylo podanej ;p

Troche o potworkach:

Lizard snakecharmer loot:
charmer's tiara, red spell wand, small amethyst, golden wand, cape, dirty cape, bag, dead snake, kasa ;p

Slayer Robin 18-08-2005 16:06

Chyba nikt tego wczesniej nie napisal wiec ja napisze z Kongra wypada Plate Armor dosc zadko bo na 3 h huncie mi tylko 1 wypadl

Gulka 18-08-2005 19:11

18:08 Lord Chack: -----SELL LEOPARD ARMOR(arm 9) - Saphira -

Nie wiem czy ktos to zglaszal... ja ktam to usunac plz :p

.Tomek. 19-08-2005 01:31

Chyba nikt wcześniej nie pisał. Z Assasina wyleciał Steel Helmet. Moim zdaniem często bo wyleciały mi dwa a ubiłem około 15 Assasinów.

ElteBaxter 19-08-2005 06:56

A więc tak:
Z merlkina wypada magic light wand i Small Amethyst
Z kongry plate armor
Carniphila paralizuje!!!

Roodef 19-08-2005 12:03

Z Tarantuli wypadł mi Steel Helmet, z Dworc Vodoomaster Strange Symbol

EDIT 1:
Z Centipede wypada sword i mace.

EDIT 3: Z dworca Fleshcostam wypadlo m iwlasnie bone shield.

shymchuck 20-08-2005 13:33

crocodile boots

Bie wiem pewnie ktoś to już pisał ale crocodile boots wypadają z ktokodyla :)

Zabujca policjantow 20-08-2005 14:22

Nowe potwory

Z hydry wypada crus helmet
Z dark monka life crystal
Zeby lowic trzeba miec przynete
Speary sie lamia(teraz do traina kamyki)

Nowe potworki:
hydra-hydra
dark monk-ulepszony monk
bandit-bandyta
assassins
bat-nietoperz
butterfly-motyl
carniphilas-roslina ludojad
centipedes-gasiennica
chickens-kurczak
crabs-krab
crocodiles-krokodyl
dworc fleshhunters-dwork
dworc venomsnipers-dwork
dworc woodoomasters-dwork
elephants-slon
flamingoes-flaming
gazers-summon elder beho
elder beholders-elder beho
kongras-kongo
lizard sentinels-jaszczuroludzie
lizard snakecharmers-jaszczuroludzie
lizard templars-jaszczuroludzie
merlkins-malpa
pandas-panda
parrots-papuga
sibangs-malpa
smugglers-szmugler
spit nettles-roslina ludojad
tarantulas-tarantula
terror birds-wielki ptak
tigers-tygrys

Dark monk:silny potwor,leczy sie i potrafi za 120 z lapy wywalic
Hydra:Bardzo silny potwor (silniejszy od d lorda) ale loot i exp dobry

Inaczej wygladaja niekture potworki:bear,bug,pig,polar bear,snake,wasp

W hg(hell gate)sa elder beho,o wiele silniejsze od beho chociarz normalne beho tez ulepszyli,elder beho summonuje gazery(takie male z 1 macka)
Widl warrior uzywa haste a potwor zlurowany za daleko znika :/
Nowe wyglady broni: SWORDS spike sword,warlord sword AXE-----CLUB-----HELMETS legion helmet SHIELDS dragon shield,guardian shield,scarab shield LEGS-----BOOTS-----niektore itemki inne tez zmienily wyglad le nie chce mi sie o tym pisac ;)

jestem dumny z tego ze jestem polakiem:flaga_pl: :cup: i bede zwyciezca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:44.