![]() |
jeszcze troche i nie bedzie czego zwiedzac 8o
|
Koszty zwiedzania.. no, sądze że można je liczyć w dziesiątkach tysięcy gp, i do nich można dodać 2x zgony.
Sam ostatni film z cycopolis kosztował w runach pewnie z 50k gp wszystkie osoby. Niestety nie zostały dokładnie odkryte wszystkie korytarze (wejscie, pokazanie co jest i wyjście), gdyż 4 Behemoty co 5 minut to trochę za dużo było na naszą ekipe, i runy zaczeły się szybciej kończyć niż sądzono. |
Cytuj:
|
Cichy mam all twoje filmy sa wyczepiste. Modki powinni zrobic przyklejony temat, dobre filmy instruktazowe.
|
Cytuj:
ale i tak jestes wielki :) |
Ja proponuję zwiedzić całą Foldę, w sumie jest spora, ale nie chce mi się jej samemu odkrywać... a poza tym na pewno się przyda wiedzieć gdzie są np. Slime'y, czy też Fire Elemental'e ;).
|
Coś nie mogę ściągnąć 2 ostatnich filmów, wie ktoś czemu ?
|
Cichy, co zwiedzasz w następnej kolejności?
Offtopic @up Mam to samo. |
@ up & 2up: Ja nic nie moge sciagnac z rapidshare wiec albo cos sie dzieje z serverem albo wszyscy mamy przekroczone limity :P
|
Coś sie dziś z Rapidshare *******i, próbowałem sciągnąć kilka filmików i nie działa. :/
|
kurna zrob mirror tych filmikow na tibicams.com bo z tego ***anego rapida sie sciagac nie da ;//////////
|
Świetne filmiki, bardzo dobrze wykonane. Jak to mówią:
Cichy jest wielki! |
@2x Up Mnie tam jakoś wszystko działa....
@Filmiki. No, no.. nasz Misio Pysio Cisio (:D) się bardzo stara :) . Film z behemotów wymiata ;) Dawaj Cichy , dawaj dalej ^^ CICHY MAC JEST WIELKI !!!111oneoneone Wasz ~Lord Paladinek~ |
Wiecie ze cichy juz odryl polowe mape tibi :o !!
Wiec jak tak sie Cichy Mac stara to przyklejcie ten temat on naprawde pomaga gracza!! |
Mi filmiki się ściągają... może to były jakieś przejściowe problemy... a jak nie, to poszukam innego serwera, jednak 50MB bez limitu transweru to może być problem, bo już prawie tyle zajmuja wszystkie filmy.
W następnej kolejności... kto to wie... powoli zaczynają mi się kończyć możliwości B) Z Ciekawszysch miejsc, to mogą być Dragi na Arkh, Fibula... ps. są już dodane wszystkie filmy z grobowców w Arkh przed teleportem, ale ostatnie grobowce są trochę nudne ;) |
http://tibicams.tibia.gamigo.de polecam ^^
|
Cytuj:
|
Z reguły oglądam filmy i ich nie komentuję filmów, ale w wypadku tak pokaźnej i naprawde profesjonalnej filmoteki, robię wyjątek. Te filmy są naprawde wspaniałe, nie zdziwię się jeżeli zostaniesz kiedyś sławnym reżyserem filmowym. Oglądałem większość filmów, najlepszy był ten z Molts. Przeglądając mapę Tibii, nie znalazłem tylko jednego zfilmowanego miejsca, i bardzo o niego proszę. Zrób dokładny film dotyczący podziemi Jakundaf Desert. Niechodzi mi o desert questa, ale bardzo potrzebuje dokładnej mapy tych podziemi (i fire devili). :)
[Jeżeli ten filmik już jest, a ja nie szukałem zbyt dokładnie to bardzo przepraszam] Edit: Niechce nabijać nowego posta, a chciałbym podziękować za filmik z Jakundaf desert. Dzięki za filmik Cichy, ty naprawde jesteś wielki. Szkoda że nie ma więcej takich ludzi w Tibii. |
Cytuj:
|
Wiem, że to trudne do zrealizowania, ale przydalby sie filmik z rooka w terenie dla pacc... Jeśli masz mozliwosc to móglbys nakrecic tak z grubsza te tereny? (jesli nie masz zadnej postaci na rooku to nic nie szkodzi, nawet nie zakladaj sobie nowej postaci bo wiem, że mam duże wymagania :P)
ogólnie to wielkie dzieki, CIchy, mam wszystkie Twoje filmy (:D) i co chwile sprawdzam czy nie ma nowych bo są poprostu THE BEST |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:47. |