![]() |
Ostatnio na moim servie byl atak elfów na Venore, akurat byłem w dragon lair z kumplem więc w nim uczestniczyłem :D A zwykle jak jest jaki¶ atak to ja jestem daleko, a jak dochodze to już po nim:( Był też atak na poh, coć miech temu
|
do uzupelnienia:
Na ab najezdzaja równiez borsuki Na kazo spidery Na ank nomadzi Na LB quary i piraci Na poh umarlaki Na femor hills orci (do zdobycia amazon shield) Na carlin orci (do zdobycia amazon armor) |
Cytuj:
Na svargrond (barbarzyńcy oraz prawdopodobnie nowy demon? Ghazbaran. Na veno elfy. Na rook raty. Na ab war wolfy. My¶le że to wszystko |
@up
Baran (:P) pojawia się w Formagor mines, znanych również jako "Cold PoI" |
A czy ten Ghazbaran był już widziany?
|
Cytuj:
PS: Sorry za offtopic. |
Bardzo bym prosił o fotke jego ;] bo to na erig.net wysiadło ;p
|
Dzis na Menerze wyskoczylu jakies 3 komunikaty ale zdolalem skopiowac 2 ostatnie oto ich tresc:
Demonic entities are entering the mortal realm in the Hrodmir mines. - ten wyskoczyl jako 2 The demonic master has revealed itself in the mines of Hrodmir - a ten jako 3 ostatni. Moze ktos wie o co chodzilo? |
@Kolo
Ghazbaran Zbierzcie ekipe i zabijcie skubańca, bo jestem ciekaw loota. |
najs najs podoba mi sie ^^
|
Wiem ze ni mówie na temat ale wie kto¶ z k±d można pobrać silnik z t± map± co wyżej prosze dajcie linka;(
|
Nie wiem ile jest w tym prawdy, ale ja słyszałam o atakach na Ghostland.
|
Ja ostatni raz bilem w thais Orc dawno temu ;]
ale byla ekipa hehe |
BYlem juz na paru Atakach i za bardzo mnie nie ciekawia<pewnie dla tego ze to sa slabe monsterki>chcialbym zeby byl jakis np attak dragonow na ab lub cos takiego
|
Poradnik bardzo stary, ale i bardzo dobry! Pzdr. ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:47. |